Καλώς ήρθατε

Κάτω τα χέρια ρε από το fimotro!

Το "blog" fimotro, δεν το διαβάζουμε τακτικά και δεν το έχουμε σε υπόληψη. Θεωρούμε τις περισσότερες "ειδήσεις" του, φαντασιώσεις των συντακτών του, αφού μπουρδολογεί ασύστολα, προσπαθώντας να δείξει ότι έχει "εκ των έσω πληροφόρηση" κι έχει ρεζιλευτεί ουκ ολίγες φορές.
Αλλά αυτό είναι δικαίωμά του!

Αυτά αντιμετωπίζονται με αντεπιχειρήματα, διάλογο και διαψεύσεις. Όχι με μηνύσεις. Ενημερωθήκαμε, από το γνωστό site "κουρδιστό πορτοκάλι" ότι οι δημοσιογράφοι ή τέλος πάντων κάποιοι δημοσιογράφοι του MEGA, έκαναν... αγωγή, κατονομάζοντας μάλιστα και δημοσιογράφο ως διαχειριστή του, επειδή είχε μια ψηφοφορία, στην οποία καλούσε να ψηφίσουν οι αναγνώστες, "ποιος γλείφει καλύτερα την κυβέρνηση" ή κάτι τέτοιο.
Και είναι αυτό αιτία αγωγής; Είστε σοβαροί ρε στο MEGA; Θα σας πάρουν με τις πέτρες!

Σε αυτό το θέμα λοιπόν, είμαστε με το blog, για το οποίο διεκδικούμε το δικαίωμα να γράφει ελεύθερα ό,τι θέλει κι από κει και πέρα, θα κριθεί από τους αναγνώστες του και όποιες φορές χρειάζεται, θα ακούει τα μπινελίκια του. Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία των social media, όχι με μηνύσεις και αγωγές, που δείχνουν πανικό και ...φασισμό!

Δεν μπορεί να στοχοποιείται έτσι ένας δημοσιογράφος, όποιου "φυράματος" κι αν είναι. Δικαίωμά του να γράφει ότι θέλει (χωρίς φυσικά να εκβιάζει ή να συκοφαντεί, κάτι που η συγκεκριμένη ψηφοφορία δεν έκανε). Δικαίωμά του επίσης είναι να είναι πιο δημοφιλές από το blog του Mega, κάτι που μάλλον ενόχλησε τους κατεστημένους δημοσιογράφους και είναι η πραγματική αιτία της αγωγής.
Στηρίζουμε αταλάντευτα fimotro λοιπόν σε αυτό το θέμα.
από το taxalia

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails