Καλώς ήρθατε

Απέτυχε η κυβέρνηση Παπανδρέου; λάθος...

Απέτυχε η κυβέρνηση Παπανδρέου; Απεναντίας, η όποια προσπάθεια καταβλήθηκε από την κυβέρνηση ΓΑΠ έχει πετύχει σχεδόν απόλυτα μέχρι τώρα.

Δε μας έφεραν το Μνημόνιο για να σωθούμε.

Κανείς λογικός άνθρωπος δε δανείζεται υπέρογκα για να σωθεί από τη χρεοκοπία και δεν έχω κανένα λόγο να πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελείται από τρελούς ή ηλίθιους, το αντίθετο μάλιστα. Ο σκοπός τους ήταν και παραμένει η οικονομική εξάντληση της ελληνικής κοινωνίας (συγγνώμη που δε χρησιμοποιώ την ταξική "ανάλυση", δε μου αρέσουν τα κατεψυγμένα προϊόντα) ώστε να ξεπουληθεί στη συνέχεια ο δημόσιος πλούτος της Ελλάδας και να προωθηθούν "λύσεις" στα εθνικά θέματα προς το συμφέρον των αδελφών γειτόνων μας, που έχουν βέβαια τις πλάτες της πραγματικής πατρίδας του ΓΑΠ.

Τα εθνικά θέματα είναι ο πραγματικός τους στόχος.

Την οικονομία μπορείς να την ξαναφτιάξεις μετά από χρόνια, ακόμη και...μετά από μια καταστροφή (υπό ορισμένες προϋποθέσεις) ενώ η εδαφική συρρίκνωση δεν αναστρέφεται για πολύ περισσότερο χρόνο, ίσως και ποτέ (και έχει φυσικά τεράστιες οικονομικές συνέπειες), όπως μας διδάσκει η εμπειρία, δηλαδή η ιστορία (την οποία προσπαθούν να διαστρεβλώσουν πλήρως ώστε να απολέσουμε κάθε επαφή με την πραγματικότητα κι επομένως κάθε δυνατότητα αποτελεσματικής παρέμβασης σε αυτήν).

Δυστυχώς η ΝΔ δεν ασχολείται καθόλου με τα πολιτισμικά ζητήματα και τις πολιτικές-οικονομικές προεκτάσεις τους, είτε γιατί δεν την ενοχλούν, είτε γιατί δεν τα καταλαβαίνει, είτε γιατί φοβάται να πατήσει πόδι εκεί όπου γίνεται ο πραγματικός πόλεμος (βλ. δημιουργία μιας παγκόσμιας ιδεολογίας που αποτελεί το υπόβαθρο της νέας τάξης).

Μην ξεχνάμε, μπορεί να φορέσεις αλυσίδες σε κάποιον κι αυτός ακόμη να αντιστέκεται. Αν όμως τον κάνεις να υιοθετήσει μια κοσμοθεωρία που νομιμοποιεί τη θέση του ως αλυσοδεμένου τότε έχει παραδοθεί.

Αυτό προσπαθούν να κάνουν στους Έλληνες.
από το Alkimos archive

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails