Καλώς ήρθατε

Οι σοσιαλιστές μεταλλάσσονται!

ΝΑΤΟικο δόγμα σε όλον τον πλανήτη.
Καταστολή σε οποιαδήποτε ελεύθερη σκέψη και έκφραση.
Οι σοσιαλιστές μεταλλάσσονται!

Ο παγκόσμιος κατασταλτικός μηχανισμός παράγει συνεχώς νέους τρόπους παρέμβασης, επέμβασης, και βία, για οποιαδήποτε εξέγερση, έστω και σκέψη που να αμφισβητεί οτιδήποτε, και οποιωνδήποτε αρεστό του παγκόσμιου κατεστημένου, αδιαφορώντας παντελώς για το πως θα επιβιώσουν.

Τους είναι αδιάφορο το πως θα ζουν τα εκατομμύρια των...ανθρώπων στον πλανήτη, διότι ο μόνος στόχος τους είναι να αρπάξουν, κλέψουν, ληστέψουν, τον παγκόσμιο πλούτο και να τον παραδώσουν στους ελάχιστους. Και αυτό γίνεται απροκάλυπτα και με περισσό θράσος.

Δεν έχει το δικαίωμα κανείς να φωνάζει... ΠΕΙΝΑΩ. Δεν θα έχει κανένας το δικαίωμα να εκδηλώνει στους δρόμους την αγανάκτηση του, η ακόμα το δικαίωμα του να διεκδίκηση κάτι. Σε λίγο, θα απαγορεύσουν και της ελεύθερες "πένες".

Παντού σε όλον τον κόσμο τα "επίσημα" οικονομικά στοιχεία που δίνουν είναι αποθαρρυντικά... φανταστείτε αν βγουν και τα πραγματικά τι θα γίνει, δεν θα μείνει ούτε πέτρα στην πέτρα!!

Όλα αυτά φέρνουν βια, και όταν υπάρχει πείνα φέρνει και νεκρούς, πολλούς νεκρούς. Οι σοσιαλιστές παγκοσμίως έχουν αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Οι απανταχού σοσιαλιστές, μεταλλάσσονται σε εθνικοσοσιαλιστές, σε "λαϊκά" φασιστικά κινήματα.
Και όλο αυτό το σκηνικό, μυρίζει ατμόσφαιρα μεσοπολέμου.
Γ.Π.
από το Ελπίδα

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails