Καλώς ήρθατε

Το ΠΑΣΟΚ “χορήγησε” το ταξίδι αναψυχής των μεταναστών στη Νομική

Ξεσκεπάζεται το σκάνδαλο με τους 300 μετανάστες της Νομικής καθώς αποκαλύπτεται η διασύνδεση της Κυβέρνησης με το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών που σχεδίασε και διοργάνωσε την περιοδεία των μεταναστών από τα Χανιά στην Αθήνα και την κατάληψη στη Νομική Αθηνών.

Γιατί πέραν της χρηματοδότησης της οργάνωσης -μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης– που αποκαλύφθηκε σήμερα, η διασύνδεση της κυβέρνησης με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών κ. Αχμέτ Μοαβία (στην φωτό με το πρόεδρο του), προκύπτει και από την κάλυψη των ταξιδιών του –μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών του κ. Ραγκούση- και σε μέρη πέραν της Ελλάδας.

Με λίγα λόγια ο διοργανωτής της εν λόγο σκανδαλώδεις μετακίνησης από... Χανιά στην Αθήνα και μετά στη Νομική έχει χρηματοδοτηθεί από το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών δηλαδή με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου για να κάνει τουρ στο εξωτερικό.

Δηλαδή η κυβέρνηση πέραν ότι ήξερε τι επρόκειτο να γίνει….και από τα στοιχεία βγαίνει το συμπέρασμα ότι εμμέσως ίσως χρηματοδότησε και την εν λόγο κίνηση. (κλικ στην φωτό από κάτω)

από το report24

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails