Καλώς ήρθατε

Γιούχαραν τον Παπανδρέου στην Κοζάνη και… φάγανε ξύλο

Εν μέσω εντόνων διαμαρτυριών ο πρωθυπουργός πήγε στην Κοζάνη για να προαναγγείλει την δημιουργία μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου στην περιοχή. Εργαζόμενοι της ΔΕΗ, φοιτητές, συμβασιούχοι πήγαν για να διαμαρτυρηθούν αλλά …το πήραν το μάθημά τους, αφού τα ΜΑΤ όχι μόνο δεν τους άφησαν να πλησιάσουν τον πρωθυπουργό, αλλά δέχτηκαν επίθεση που εξελίχθηκαν σε συγκρούσεις.

"Κάτω η Χούντα του ΠΑΣΟΚ" φώναζαν οι διαδηλωτές, αλλά θα... δείτε στα κανάλια μόνο τα επεισόδια με τον Κούγια στην Πάτρα.

Να υπενθυμίζουμε ότι η περιοχή της Κοζάνης είναι κατεξοχήν πράσινη περιοχή, όχι μόνο γιατί από εκεί κατάγεται ο υπουργός Οικονομικών, αλλά παραδοσιακά στηρίζουν το κυβερνών κόμμα…

Δείτε το βίντεο...


Σχόλιο apneagr: Προχθές έβλεπα τον κ. Γερουλάνο καλεσμένο στην εκπομπή των Λυριτζή Οικονόμου και ρωτήθηκε αν μπορεί και αν κυκλοφορεί στους δρόμους άνετα και απάντησε... 
Ναι πως κατεβάζω τα παιδιά μου το πρωί στο πεζοδρόμιο για να τα πάρει το σχολικό(!!!) και συμπληρώνω εγώ... με καμιά δεκαριά ακροβολισμένους μπράβους... εεε αστυνομικούς ήθελα να πω, γύρω-γύρω (σαν τον Κούγια).

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Έκτακτα αγαπητοί! Όπως είδατε στην Ελλάδα επιτρέπεται μόνο να επευφημείς όχι να διαδηλώνεις!!
Όπως και το να έχεις αντίθετη άποψη..
Πάντως (επειδή δεν γεννηθήκαμε χθες) όποτε στην Ελλάδα εξαγγέλθηκαν εντυπωσιακά προγράμματα (αγορά του αιώνα κλπ) κάποια λαμόγια έγιναν πάμπλουτοι και μεις οι χαχόλοι βρεθήκαμε να πληρώνουμε για δεκαετίες.

Related Posts with Thumbnails