Καλώς ήρθατε

Με κρατική δαπάνη τζαμί στην Αθήνα, νόμος 3512/2006

Οι βουλευτές των κομμάτων της κυβέρνησης, της μείζονος αντιπολίτευσης και του ΛΑ.Ο.Σ. ερίζουν για την υλοποίηση μουσουλμανικού τεμένους στην Αττική. Ωστόσο, ο νόμος που τα ίδια τα κόμματα ψήφισαν είναι σαφής: η κατασκευή Τζαμιού προβλέπεται με το νόμο 3512 που είχε ψηφιστεί το 2006 περί «Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών και άλλων διατάξεων».

Μάλιστα, εάν μελετήσει κάποιος τα...
άρθρα του συγκεκριμένου νόμου, οδηγείται μάλλον αβίαστα στο εξής συμπέρασμα: Αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας η δημιουργία τζαμιού, παρά το ότι η ανέγερσή του καθυστερεί επί μακρόν.

Η αιτία; Η οικονομική κρίση, καθώς το άρθρο 3 του σχετικού νόμου ορίζει ότι «η ανέγερση του Τεμένους θα γίνει από τη Διεύθυνση Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Σχεδίων του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και με δαπάνες του… Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, σε έκταση που θα παραχωρηθεί από το Δημόσιο». Και σύμφωνα με το ποσό που είχε εγκριθεί το 2006, απαιτούνται περίπου 15 εκατομμύρια για την ανέγερσή του.

Παράλληλα, προβλέπεται ότι οι αποδοχές του μουσουλμάνου θρησκευτικού λειτουργού –που ορίζονται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων- «βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Σύμφωνα με το νόμο 3512, Ιδρύεται Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.), μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με την επωνυμία «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών», που εδρεύει στα όρια του Δήμου Αθηναίων. Οι τακτικοί πόροι του Ν.Π.Ι.Δ. προέρχονται από επιχορηγήσεις από τον Κρατικό Προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη λειτουργία και συντήρηση του Τεμένους. Μάλιστα, βάσει πάντοτε του ισχύοντος νόμου, στο διοικητικό συμβούλιο του Ν.Π.Ι.Δ. συμμετέχει ένας γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομίας με τον αναπληρωτή του, οι οποίοι προτείνονται από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Ως περιοχή ορίζονται τα όρια του Δήμου Αθηναίων για την κάλυψη των θρησκευτικών αναγκών των μουσουλμάνων που διαβιούν στην Αττική, ενώ όπως ανακοίνωσε τέλη Απριλίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, το τζαμί θα κατασκευαστεί στο Βοτανικό.

4 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

ιωάννης βασιλευς των μπασταρδων παιδιων των θεων της γης είπε...

φως και ''φαναρι'' πως οι γκριζοι λύκοι ειναι τα πρόβατα που μας κυβερνάν, και εχουν των λύκων τούρκων την καρδιά...μα δείχνοντας τον καπνό δεν σβήνει η φωτιά.
αν ήσασταν η ελλάδα του Καραΐσκάκη...
τότε ///αν δεν μας επιστρέψουν τις 7 εκκλησίες της ασίας μας, τούρκικος μιναρές όρθιος στην ελλάδα όρθιος δεν θα έμενε,,,
μα σήμερα τυφλοί ...τον αντί του χριστού τον σατανά προσκυνάτε.

Ανώνυμος είπε...

part 1

From HEIL GAP
Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ , ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ .
ΜΗΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???????

Φωτογραφία στο διαδίκτυο
( Πομπή Μουσουλμάνων προσκυνητών προς Μίνα κοντά στην ιερή πόλη της Μέκκας για την εκτέλεση «Jamarat» τελετουργικό, του συμβολικού λιθοβολισμού του Σατανά, στις 16 Νοεμβρίου του 2010 )

http://2.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/TOL9dEDDj2I/AAAAAAAAP-s/Y1lq1D12cGM/s1600/Muslim+pilgrims+wal+towards+Mina+near+the+holy+city+of+Mecca+to+perform+the+%2527Jamarat%2527+ritual%252C+the+symbolic+stoning+of+Satan%252C+on+November+16%252C+2010.jpg

OTTAWA - Οι ισλαμιστές έχουν ως στόχο την οικοδόμηση μιας "παράλληλης κοινωνίας" στον Καναδά .
Αυτό υπονομεύει την δημοκρατία και την πολυπολιτισμικότητα και ήδη μετατρέπεται σε «καταλύτη για βία", προειδοποίησε η έκθεση εθνικής ασφαλείας που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.
.
Το πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που λαμβάνονται από την National Post αναφέρει οι Ισλαμιστές σκληροπυρηνικοί καλούν τους μουσουλμάνους που ζουν σε δυτικές χώρες , να διαχωρίζουν τους εαυτούς τους και να συμμορφώνονται μόνον με το νόμο της Σαρίας.
( AFTO PINDI KOPSEI XERI , KOPSEI KEFALI , KOPSEI AFTI KAI GENIKA KOPSEI KOPSEI )

«Εξ ορισμού, οι απόψεις και ο κόσμος τους συγκρούονται με το κοσμικό κράτος ( ένα μη νομοθετούμενο από την θρησκεία κράτος , θα μπορούσαμε περιγραφικά να πούμε )

Στον μουσουλμανικό κόσμο υπάρχει κοινωνική συνοχή όσο οι μουσουλμάνοι έχουν τον έλεγχο και όσο όλοι οι άλλοι υποτάσσονται.
Όπως ακριβώς και συνέβη χθες και στην πρωτεύουσα μας την Αθηνά .
ATHENS - Κυβερνητικό, τηλεοπτικό, αντιπολιτευτικό γλείψιμο, γλείψιμο, πολύ γλείψιμο, αλλά δυστυχώς και πλήρης αποδοχή και υπακοή των οιονδήποτε διαταγών των ισλαμιστών.
Άλλωστε ο ορισμός ως Γιουσουφακια που πρωτακουσαμε την άνοιξη στην συγκέντρωση του στρατηγού Αλευρομαγειρου και Καραμπελια δεν βγήκε τυχαία .
Και αυτό δεν είναι μια ριζοσπαστική άποψη , αυτό είναι πλέον ο κανόνας.
Έτσι οι ισλαμιστές δεν έχουν απλώς απομονωθεί από την κοινωνία των αυτοχθόνων κατοίκων , χωρίς να μπορεί ουδείς να τους ασκήσει κανένα έλεγχο στις επιχειρήσεις τους , και αυτό όχι μόνο στην Ελλάδα άλλα σε οποιαδήποτε χώρα στην οποία βρίσκονται ήδη εντος της . Και για να θέσω πιο ρεαλιστικά = σε οποιαδήποτε χώρα την οποία , ήδη έχουν κυριεύει = .

Η απειλή της βίας και από μόνη της είναι εύχρηστο όπλο τους . διότι σημαίνει ότι οι λευκοί φοβισμένοι άνθρωποι είναι πιθανό να συνθηκολογήσουν το γρηγορότερων..

Ανώνυμος είπε...

part 2

Συγκεκριμένα σε εκπομπή στις 11 το βραδύ του Σπύρου χατζάρα σε βιντεακι ληφθέν εξωθεν του πανεπιστημίου Αθηνών εμφανίστηκε περιχαρής μουσουλμάνος να καμαρώνει που αυτή τη φορά δεν τους εμπόδισε κάνεις , αλλά με συνοδούς τους τα σώματα ασφαλείας και περνώντας πάνω από τα σώματα των αντιστεκόμενων ελλήνων , κατόρθωσαν να μπουν στο κέντρο της πόλεως και να προσευχηθούν και πιο συγκεκριμένα να καταλάβουν το κέντρο της κουλτούρας και του πολιτισμού μας ,ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ . Το ίδιο δε σκοπεύουν να κάνουν αύριο με το τέμενος τους στον Ελαιώνα
Επίδειξη δύναμης και εκφοβισμός της Ελληνικής κοινωνίας ?..
Και όλα αυτά εις βάρος μιας χωράς , που η πολιτική της ηγεσία , αδιαφορεί πλήρως για το εάν , εις τον τόπο καταγωγής των λαθροεποικων λαθροψηφοφορων της , απαγορεύεται όχι μόνο να κτίσεις εκκλησία και να προσευχηθείς , αλλά ακόμα και να φοράς ένα σταυρό στον λαιμό σου .
Τι έκανε ο κύριος πρωθυπουργός μετά τις τόσες συναντήσεις του με τους ΕΜΙΡΗΔΕΣ . Μήπως δεν αντιλήφθη ότι στο Κουβέιτ αρνούνται να δώσουν την άδεια για το κτίσιμο της εκκλησιάς της ελληνικής καθολικής κοινότητας ?.
Μήπως του έμαθε κανείς για τους διωγμούς και τους εξευτελισμούς που υφίστανται καθημερνώς οι χριστιανοί , από τους εκλεκτούς φίλους του τα πακιστανακια ?.
Μήπως κατά λάθος έχει ακούσει ότι το να απαρνηθεί κανείς τον ισλαμισμό και να ασπαστεί τον Χριστιανισμό , τιμωρείται με θάνατο στις μίκρυνες αυτές πατρίδες τους?
Μήπως τον έχουν πληροφορήσει ότι και απλή βλασφημία του ονόματος του προφήτη τους , τιμωρείται διά απαγχονισμού ? .
Η μήπως και αυτός και ο υπουργός του πολιτισμού , παιδείας καθώς και όλοι οι προηγούμενοι ξέχασαν ότι στο σημείο μηδέν της επιθέσεως κατά των διδύμων πύργων κατά την εντεκάτη Σεπτεμβρίου , υπήρχε ένα ελληνικό ορθόδοξο εκκλησάκι?
Ο Άγιος Νικόλαος , αλλά σήμερα πάνω του πρόκειται να αναγερθεί το τέμενος της Νέας Υόρκης.
Μήπως και δεν γνωρίζει ότι βασική επιδίωξη των μουσουλμάνων είναι να πατήσουν πάνω στην ορθόδοξη πίστη . να την υποτάξουν , να την βιάσουν και τελικά να το ευχαριστηθούν ? .
Και δεν ερυθριά , όταν αντί διά αυτόν και της κυβερνήσεως μεταπρατών που ηγείται, στην κατάφορη αυτή αδικία και βλασφημία του θαψίματος της ιστορικής εκκλησιάς του αγίου Νικόλαου , κάτω από τα θεμέλια ενός μουσουλμανικού τεμένους , μοναδική αντίσταση προέβαλαν ελάχιστοι Έλληνες αλλά πολλοί HELL ANGELS καθώς και άλλοι μοτοσικλετιστές Αν είναι δυνατόν να τα περιμένουμε όλα μόνον από τους αμερικανούς φίλους του Αγίου Νικολάου .
Γνωρίζει κανείς άραγε εκ των κυβερνώντων , ότι τους πληρώνουμε για να υπηρετούν αυτό τον τόπο και όχι για να τον πουλήσουν κομμάτι , με τα γνωστά τους πια προσχήματα ?.
Επίσης ο κύριος αρχιεπίσκοπος μήπως μπορεί να αντιληφτεί ότι το παράλογο αίτημα για την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό κήπο , δεν θα διέφερε καθόλου ενός αναλόγου αιτήματος δια την ανέγερση εβραϊκής συναγωγής εις την Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας ? .

Και εγώ σαν απόγονος του πονηρού Οδυσσέα σας ρώτα κύριε πρωθυπουργέ εάν μπορείτε να διαβεβαιώσετε τον εναπομείναντα γηγενή Ελληνικό πληθυσμό ότι είσθε σίγουρος ότι η Σάρια δεν εφαρμόζεται και στην πατρίδα μου .
Και φυσικά ΟΧΙ διαβεβαίωση τέτοιου τύπου όπως = ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ =.

HEIL GAP (or mind the GAP) If You Can Do It

Ανώνυμος είπε...

Σαν Έλληνας – Περίφανος - Φορολογούμενος πολίτης δόξα το Θεό (και ΟΧΙ τον Αλάχ), έχω πληρώσει άπειρα χρήματα για κατασκευές δρόμων που δεν έγιναν ποτέ, για ανάπτυξη άριστης γραφειοκρατείας, άριστου λαδώματος για κάθε υπηρεσία, τόνους από τόκους και επιτόκια, Φ.Π.Α μέχρι και στον αέρα που αναπνέω…και όλα αυτά για ένα καλύτερο μέλλον για εμένα και τα παιδιά που…θα κάνω..??? δεν ξέρω ακόμα, πραγματικά. Προσωπικά λοιπόν, δε με στεναχωρεί καθόλου η ιδέα ενός κοινού χώρου συνεστίασης των μουσουλμάνων μιας και πρέπει να τους ¨καλοπιάσουμε¨ στη μέλλουσα χώρα που τόσα χρόνια προσπαθούν να πάρουν και να βιάσουν.
Εκτός αυτού, πρέπει όλοι όσοι πιστεύουμε ότι κάτι θα πρέπει να κάνουμε και να αντιδράσουμε για την κατασκευή αυτού του Τζαμιού, να θυμηθούμε ότι το λεγόμενο ¨γιουρούσι¨ είναι επιτυχημένο όταν γίνεται σε περιοχές και τόπους που τους βρίσκεις όλους μαζεμένους…Από το 1990 περίμενα αυτή τη στιγμή, ας μην τη χαλάσουμε λοιπόν μια τέτοια ευκαιρία.
Έλληνες!! Δεν θέλετε να ακούτε το πρωί τον Ιμάμη, δεν θέλετε να νιώσετε άλλο βιασμό της ηθικής σας υπόστασης. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!! Τα παιδιά σας ΔΕΝ μαθαίνουν σωστά την ιστορία, στο σχολείο τα κάνουν φυτά..ΔΕΝ τα ενδιαφέρουν τα ήθη, τα έθιμα, και ότι άλλο μέχρι τώρα κρατούσε το όνομα μας ψηλά.
Τίποτα απολύτως.
Ζωή σε λόγου μας.

Related Posts with Thumbnails