Καλώς ήρθατε

Εσείς οι Παπανδρέου….

Πήγε εκεί ως εκπρόσωπος της Ελλάδας.

Ο Νίκος Παπανδρέου παρευρέθη στα εγκαίνια του νοσοκομείου Υγεία, ιδιοκτησίας Ανδρέα Βγενόπουλου, στην Αλβανία. Όλοι αναρωτηθήκαμε για τους λόγους της εκεί παρουσίας του. Μας εξηγεί όμως με επιστολή του ο ίδιος:

"Δηλώνω για μία ακόμη φορά ότι η παρουσία μου, άτυπη μεν, αλλά ουσιαστική σαν όνομα, θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη και ως καθήκον μου, και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο.


Είμαι βέβαιος ότι κάθε πολίτης θα ήταν πρόθυμος να κάνει το ίδιο, εντός και εκτός της χώρας μας, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για διεθνείς επενδυτικές ευκαιρίες.


Άλλωστε, με τον ίδιο τρόπο ενεργούσα και επί εποχής Ανδρέα Παπανδρέου σε παρόμοιες εθνικές προκλήσεις."
Νίκος Παπανδρέου : “Η παρουσία μου, στην Αλβανία, ήταν επιβεβλημένη σαν όνομα”

Σχόλιο του... Γιάννης Παπαϊωάννου: Ούτε λίγο ούτε πολύ μας ο κύριος αυτός μας λέει ότι η Ελλάδα κρέμεται από το όνομα Παπανδρέου. Πήγε εκεί ως όνομα που εκπροσωπεί την Ελλάδα. Σημειώνω ότι δεν πήγε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πήγε ο Ν. Παπανδρέου που είναι και "βέβαιος ότι κάθε πολίτης θα ήταν πρόθυμος να κάνει το ίδιο".

Αλλά ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας προφανώς δεν ήταν.

Η Ελληνική Δημοκρατία έχει γίνει απογοητευτική. Μπροστά στην εθνική ανάγκη και στις κρίσιμες στιγμές οι βουλευτές μας αποδείχτηκαν επαγγελματίες χειροκροτητές θεσιθήρες. Η πνευματική ηγεσία κατώτερη των περιστάσεων. Το πολιτικό προσωπικό ανεπαρκές και ηγέτες δεν υπάρχουν. Η πληροφόρηση είναι ελεγχόμενη και αηδιαστική. Τα ΜΜ"Ε" σας χορεύουν στο ταξί σαν τον γύφτο τις αρκούδες. Ντροπή σας. Αυτή η Ελλάδα η δική σας Ελλάδα είναι στο ΔΝΤ και ειλικρινά το λέω δεν νομίζω ότι αξίζει να σωθεί.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails