Καλώς ήρθατε

Ο Γκέμπελς μπροστά τους θα ένοιωθε σχολιαρόπαιδο

Σούπα μούπα μανταλάκια...άλλη μια απόδειξη ότι τα διεφθαρμένα ΜΜ"Ε" και τα κατευθυνόμενα δελτία ειδήσεων σας ταΐζουν ότι αυτοί και τα αφεντικά τους θέλουν, κε Καψή μας μετά την ομολογία Γιούνκερ ότι το βαθύ λαρύγγι ήταν ο Γιωργάκης Τσολάκογλου θα ζητήσετε δημόσια συγνώμη από τον πρώην πρωθυπουργό; Θα παραιτηθείτε μαζί με τον κο Παπακωσταντίνου που υπέπεσε και αυτός σε βαρύ πολιτικό ατόπημα.

Αναρωτιόμαστε: Με την ίδια ελαφρότητα και την ίδια επικίνδυνη ανευθυνότητα, χειρίζεται και τα οικονομικά της χώρας, ο υπουργός των Οικονομικών;».

Απολαύστε σε βίντεο την μαύρη προπαγάνδα που και ο Γκέμπελς μπροστά τους θα ένοιωθε σχολιαρόπαιδο:


από το citypress-gr

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ Γ. Παπανδρέου ήμουνα σίγουρος ότι ήταν αυτός που είπε την φράση «Κυβερνώ μια χώρα διεφθαρμένων». Ο άνθρωπος αυτός είναι φανερό από πολλά που λέει και κάνει ότι μισεί την Ελλάδα, τους Έλληνες, τον πολιτισμό, την παιδεία και την γλώσσα. Αυτός ο άνθρωπος έχει τοποθετηθεί σε αυτή την θέση για να φέρει μεγάλες συμφορές στη χώρα. Είναι ο άνθρωπός μας λένε οι τραπεζίτες, οι Αμερικάνοι και οι Τούρκοι. Μόνο Έλληνας δεν είναι. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για την χώρα μας. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση γιατί σύντομα θα βρεθούμε και προ άλλων μεγαλύτερων εκπλήξεων.

Related Posts with Thumbnails