Καλώς ήρθατε

Ωραία οικολογική συνείδηση έχετε για υποψήφια δήμαρχος κ. Ζέτα Μακρή

Προ ημερών ήταν αυτή, η υποψήφια Δήμαρχος (Βόλου) Ζέττα Μακρή, που ανακοίνωσε στα Μ.Μ."Ε". (χάριν εντυπωσιασμού και μόνο), ότι τα χρήματα που θα χρησιμοποιούσε για την εκτύπωση προεκλογικού της υλικού, θα τα διέθετε για δενδροφύτευση.

Παραμύθιασε τον κόσμο πάλι, όπως κάνει πάντα. Οι συνήθειες δεν κόβονται. Πλημμύρισε ο χώρος του Δημαρχείου από 4πτυχα φυλλάδια της υποψήφιας δημάρχου. Ντάνες ολόκληρες από κιβώτια illustration φυλλαδίων.... Ούτε καν οικολογικό χαρτί δεν χρησιμοποίησε η ''ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ'' Ζέττα....

Εκτάσεις δασών θανατώθηκαν, χάριν γούστου και περιβαλλοντικής στρατηγικής της κυρίας, που δεν έχει ιδέα από Τοπική Αυτοδιοίκηση και θέλει και δημαρχιλίκι!!! Τώρα γιατί τα άφησε στο Δημαρχείο;;; Μάλλον για να της τα μοιράσει ο Βούλγαρης και έτσι να ξεχρεώσει την υποχρέωση του στην κυρία, που στις προηγούμενες εκλογές μοίραζε τα δικά του ψηφοδέλτια.

ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Άσε που μπέρδεψε τις εκλογές... φωτό από την Κίνα, Αμερική, σαν κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, από τα έδρανα της Βουλής (περασμένα μεγαλεία...) και άλλα πολλά αστεία. Ό,τι έβρισκε το έβαζε στο φυλλάδιο, η κοπέλα... Κοπέλα δεν την λες, αλλά λέμε για να λέμε... Ας της πει κάποιος ότι οι εκλογές είναι για τον Δήμο και όχι για την Βουλή!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ!!!!
από το voliotaki

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails