Καλώς ήρθατε

Mega: αξιολύπητοι promoters υποψηφίων!

Τα μεταξωτά (ροζ) βρακιά, θέλουν και επιδέξια σκέλια!
Με χιλιάδες υποψηφίους να "μάχονται" για ένα λεπτό δημοσιότητας, τα ΜΜ"Ε" έχουν ήδη επιλέξει μια χούφτα α(χ)ρίστων να προωθήσουν.
Πρωί μεσημέρι βράδυ πριν και μετά φαγητό, Πανίκα.

Το Χριστινιώ (άλλο φρούτο, για μα μη πω μαντάμ Σουσού) χθες ξέφυγε. Σε σημείο να γελοιοποιεί τους παρουσιαστές, αναλαμβάνοντας και το ρόλο τους.

Κάποια στιγμή ο Αναγνωστάκης πήγε να... κρατήσει τα προσχήματα, βάζοντας στη συζήτηση το "θέμα" της παραλίας που ο ντόπιος μεγαλοκατασκευαστής (μπαμπάς), μαζί με τον μεγαλοξενοδόχο κ. Μαντωνανάκη ορέγονται, αλλά το ακουστικό του κόντευε να τον κουφάνει όταν παρενέβη ο Μεγάλος, για να το βουλώσει.

Η δε οσία υποψήφια Χριστινιώ Πινόκιου, σύζυγος Αρβανίτη Πάγκαλου (έτσι τον απεκάλεσε η ίδια) , θρασύτατα δήλωσε άγνοια για το θέμα (κλικ) , κάνοντας την πουδραρισμένη μύτη της να ξεπεταχτεί εκτός οθόνης. pinokio

Όταν οι κάτοικοι του Δήμου Σαρωνικού αρχίζουν να ενημερώνονται κι από το Ίντερνετ (κλικ), κι πάψουν να επιλέγουν μόνο τις υποψήφιες Νίτσες που κάνουν πασαρέλα στη Τηλεόραση με ροζ μεταξωτά , θα δούμε άσπρη μέρα.

Υ.Γ: Στη φωτό (η γνωστή ως Χίλαρυ των Καλυβίων κλικ) δεν το παίζει χαμηλοβλεπούσα, απλώς διαβάζει τις σημειώσεις του μπαμπά, για το πια έργα θα κάνει στη παραλία (η κόρη, βεβαίως βεβαίως)... tepuktangan
από το adena

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ?ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ,ΝΔ,ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ.ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Related Posts with Thumbnails