Καλώς ήρθατε

Μειονοτικός συνδυασμός στον Δήμο Κομοτηνής με τις ευλογίες ψευτομουφτή και τη στήριξη του κόμματος DEB

  • Επικεφαλής στη κίνηση «Πρώτο βήμα για την ισότητα» τέθηκε η αντινομάρχης, υποψήφια ευρωβουλευτής και εκλεκτή του ΠΑΣΟΚ Σιμπέλ Μουσταφάογλου.

  • Με ψευτομουφτή και το κόμμα DEB στο πάνελ της πρώτης συνέντευξης που έγινε με κοινό και οπαδούς σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής.

Με τις θρησκευτικές ευλογίες του ψευτομουφτή Ξάνθης και την πολιτική στήριξη του κόμματος DEB κατέρχεται για πρώτη φορά στο δήμο Κομοτηνής ανεξάρτητος μειονοτικός συνδυασμός. Η εκλεκτή του ΠΑΣΟΚ στο χώρο της μειονότητας, αντινομάρχης του Άρη Γιαννακίδη και υποψήφια ευρωβουλευτής Σιμπέλ Μουσταφάογλου, πείστηκε τελικά να ηγηθεί του ανεξάρτητου συνδυασμού «Πρώτο βήμα για την ισότητα» στον μητροπολιτικό δήμο Κομοτηνής και να αποσύρει την υποψηφιότητά της από τον δήμο Ιάσμου...»

Αν και η προεκλογική περίοδος για... την επικεφαλής είχε ξεκινήσει καιρό πριν με επισκέψεις σε οικισμούς του Ιάσμου, τελικά η επιθυμία για μειονοτικό συνδυασμό στη Κομοτηνή αντίστοιχο αυτού στο δήμο Ξάνθης, υπερίσχυσε και η αντινομάρχης αλλάζει πορεία και ξεκινάει το κυνήγι της ψήφου για τον δήμο Κομοτηνής.

Πάντως είναι γεγονός ότι παραγκωνίστηκε ο πρόεδρος «Τούρκων» δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμή Τοράμαν, ο οποίος αν και προοριζόταν για ηγέτης του συνδυασμού δεν είχε την απαιτούμενη στήριξη. Έτσι επιλέχτηκε μία μεσοβέζικη λύση και ανακηρύχτηκε επίτιμος πρόεδρος του συνδυασμού.

Η επίσημη παρουσίαση του ανεξάρτητου συνδυασμού «Πρώτο βήμα για την ισότητα» έγινε σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, παρουσία οπαδών της κίνησης αυτής. Στο πάνελ η επικεφαλής Σιμπέλ Μουσταφάογλου, πλαισιωμένη από τον επίτιμο πρόεδρο του συνδυασμού Σαμή Τοραμάν, τον πρόεδρο του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς και τον ψευτομουφτή Ξάνθης και πρόεδρο της άτυπης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Μειονότητας Δυτικής Θράκης» Αχμέτ Μετέ.

Όλοι οι υποστηρικτές του συνδυασμού διακήρυξαν ότι έχουν ανοιχτή την πόρτα τους σε μειονότητα και πλειονότητα. Την ίδια στιγμή βέβαια δεν έκαναν καν τον κόπο να μιλήσουν στα ελληνικά, παρόλο που η πρόσκληση παρουσίασης του συνδυασμού απευθύνθηκε και στα ελληνόφωνα ΜΜ"Ε" της περιοχής.

Πρόκειται για «ψηφοδέλτιο μπαρούτι» με αμιγώς μειονοτικούς υποψηφίους στον Δήμο Κομοτηνής αφού το προξενείο θέλει να έχει ένα ουσιαστικό παρεμβατικό ρόλο.

Κανένας δεν θα περίμενε η μετριοπαθής άλλοτε Σιμπέλ Μουσταφάογλου, συνεργάτης του Άρη Γιαννακίδη, βάζοντας πάνω απ’ όλα την φιλοδοξία της και ποιος ξέρει ποια ακόμη ανταλλάγματα, να ηγείται ενός τέτοιου σχήματος, προσβάλλοντας όλους τους προγενέστερους συνεργάτες της και αποδεικνύοντας ότι τελικά, είναι πολύ εύκολο να φτύσεις το κόμμα που σε ανέδειξε, που σε πρότεινε υποψήφια ευρωβουλευτή, που σε έκανε μέλος του ΙΣΤΑΜΕ, που σου έδωσε να αναλάβεις το κέντρο απεξάρτησης «Ορφέας», που έγινες υπεύθυνη τουρισμού πολιτισμού στη νομαρχία ή χρόνια αντινομάρχης, για να βρεθείς υποψήφια δήμαρχος ενός σχήματος που από μόνο του σηκώνει διαχωριστικές μπάρες κι έρχεται με ότι πιο εξτρεμιστικό στοιχείο υπάρχει στην Θράκη, να αλλάξει τον ρου της πολιτικής ζωής.

Όλα αυτά κατ’ εντολή. Η ομιλία της ετοιμάστηκε από το επιτελείο του προξενείου, η στήριξή της από το κόμμα του Σαδίκ που νεκραναστήθηκε τελευταία, από τους ψευτομουφτήδες!

Τελικά η Σιμπέλ χανούμ τι ήθελε από την ζωή της, να ζήσει κι αυτή την μεγαλειώδη στιγμή της προχθεσινής συνέντευξης Τύπου; Δεν κατάλαβε ότι την χρησιμοποίησαν για να την αδειάσουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα, προδιαγράφοντας την πολιτική της αυτοκτονία;

Το γιατί θέλησε να παίξει αυτό το ρόλο είναι κάτι που θα το αποκαλύψουμε προσεχώς όπως και το γεγονός ότι στο πλευρό της θα βρεθούν άνθρωποι μιας ευρείας διαστρωμάτωσης που τα δίνουν όλα για όλα και επενδύουν υποθήκες στο μέλλον της Θράκης.



γράφει Δήμητρα Συμεωνίδου στην εφημερίδα Ο ΧΡΟΝΟΣ

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί να την προσφωνεί (την Σιμπέλ χανούμ Μουσταφάογλου) ο ΓΑΠ ως πρότυπο Ευρωπαϊκής καταξίωσης και αποδοχής!!!

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πούμε τι;και τι να τραγουδήσουμε;Οι άνθρωποι γράφουν ιστορία,και ψάχνουν συνεχώς την ευκαιρία για να μας θυμίζουν τα αυτονόητα...δηλ.για τον"καλό" σκοπό τους μετά την" υφαρπαγή με ψέματα";της εξουσίας(ότι υπάρχουν λεφτά)...Κρίμα που ΔΕΝ καταλαβαίνει το πόπολο,για να τους ανταμείψει,να τους σηκώσει στα χέρια από ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη,και τους αφήνει να περιφέρονται ανά τον κόσμον σε άλλη γη, σε άλλα και ξένα μέρη, και να κουράζονται ταλαιπωρούμενοι και αγρίως μοχθούντες πάντοτε δι' ημάς, και αποκλειστικά αγωνιζόμενοι δια το καλόν μας;;;!

Related Posts with Thumbnails