Καλώς ήρθατε

Ελλάδα δεν είμαστε;

Ιδού λοιπόν η παράνοια του μέσου Έλληνα. Ιδού πώς βρήκα σε μία μόνο πρόταση και πράξη ψες το βράδυ στο Ηράκλειο την εξήγηση που έψαχνα τόσο καιρό για την Ελληνική κατάσταση.

Μας ειδοποιούν που λες ότι θα έχουν απεργία τα βυτιοφόρα. Ένεκα που έχουμε και δουλειές και εκτός πόλης και χρειαζόμαστε βενζίνη στηνόμαστε σε ένα βενζινάδικο και περιμένουμε.

Όντως στο βενζινάδικο έχουν καταλάβει την κατάσταση και είναι εκεί 6 νέοι για 4 αντλίες, αγόρια και κορίτσια και γρήγορα γρήγορα εξυπηρετούν τον κόσμο.

Έρχεται που λες η σειρά μας και όσο γεμίζει το ντεπόζιτο ψιλοκουβεντιάζουμε με το νεαρό που έχει σκάσει από τη δουλειά και τη ζέστη κι έχει ύφος “θα σκάσω”. Επίσης τσακώνεται με ένα γνωστό του με μηχανάκι που ήθελε να παρακάμψει την ουρά. “Τι λες ρε Μιχάλη, τόσος κόσμος περιμένει, εσύ έξυπνος είσαι;” και με χίλια ζόρια του επιτρέπει να γεμίσει μπροστά από μας που ούτως ή άλλως έχουμε κλείσει την αντλία μπροστά από μας.

Τον ρωτάμε για την... απεργία και μας λέει ότι είναι τα βυτιοφόρα.
- Καλά δεν έχει επίταξη; ρωτάμε αφελώς.
- Ε και; – απαντάει ο νεαρός. Στα αρχίδια τους. Τι θα τους κάνουν; Ελλάδα δεν είμαστε;

Κουνάει το κεφάλι του απελπισμένος. Κουρασμένος. Απογοητευμένος από την κατάσταση.

Και μετά βγάζει την αντλία, κλείνει το ντεπόζιτο και ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

Του ζητάμε. Ζητάει μία από τη συνάδελφο του. Μας δίνει μία για 50 ευρώ (με 48 είχαμε γεμίσει εμείς) κομμένη ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ.

Ιδού η παράνοια του μέσου Έλληνα. Φταίνε τα βυτιοφόρα, η κυβέρνηση, η κατάσταση, ο κολλητός που θέλει να παρακάμψει την ουρά. Ο ίδιος που δε κόβει γαμω-απόδειξη ή ανακυκλώνει αυτές που δεν πήραν οι προηγούμενοι ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Χίλια δίκια έχει το παιδί. Ελλάδα δεν είμαστε;
από την Σοφία

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails