Καλώς ήρθατε

Το ΠΑΣΟΚ προσβάλει της νοημοσύνης μας (για άλλη μια φορά)

Δηλαδή νομίζουν ότι θα μασήσουμε με το πανάρχαιο κόλπο του καλού και κακού μπάτσου;

Ο “καλός” πρωθυπουργικός αδελφός, μαλώνει τον κακό Υπουργό του μεγάλου του αδελφού-Πρωθυπουργού;

Δηλαδή μας λέει, “ηλίθιοι υπήκοοι του αδελφούλη μου δεν φταίει αυτός και μην μαυρίσετε τη κυβέρνησή του στις εκλογές που έρχονται, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΚΟΣ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ, που κάνει του κεφαλιού του”!!!

ΕΛΕΟΣ, ΦΤΑΝΕΙ ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΧΑΧΟΛΟΙ.

Ο Νίκος Παπανδρέου έρχεται με την σειρά του να καλύψει το πασιφανές πια κενό ηγεσίας της χώρας.

Έτσι με όπλο το... πτυχίο bachelors στα οικονομικά από το πανεπιστήμιο του Yale (1979), το Masters στη Δημόσια Διοίκηση στο Woodrow Wilson School (1981), και το ντοκτορά (Ph. D.) στα οικονομικά από το Princeton (1986) σχεδόν φυσιολογικά έρχεται να τραβήξει το αυτί του υπουργού οικονομικών της οικογένειας όπως προκύπτει από το παραπάνω πρωτοσέλιδο του Πρώτου θέματος.

Και φυσικά αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω…

Γιωργάκη παιδί μου κάνε πέρα…
από το Εκπαιδευτικοί Λήμνου

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Και πολύ χοντρά μάλιστα,τελικά ΔΕΝ έχουν το θεό Τους οικογενειακώς...εδώ τρώνε εδώ πίνουνε και μας υποτιμούν συνεχώς και αδιαλείπτως

Ανώνυμος είπε...

και με τον χωροφύλαξ.. που θα έλεγε κάποιος, η οικογένεια! Στο παιχνίδι καλός - κακός λοιπόν! Δεν έχουν το Θεό τους.. Όπως άλλωστε και ο γεννήτοράς τους που εν ονόματι της ελευθερίας,της παιδείας της..Δημοκρατίας, καταρράκωσε τα συστήματα..
Καλά να πάθουμε όμως γιατί δεν βάλαμε μυαλό οι Ελληνες να μην μας δισπάζουν και να μας χωρίζουν..Ακόμα και τώρα την ύστατη στιγμή που ανοίγουν τα μάτια όλων μας, αντί να τους δείρουμε αυτούς, δερνόμαστε μεταξύ μας..

Γραφεας Πεζικου είπε...

@Ανώνυμος:Προσυπογράφω ανεπιφύλαχτα γιατί το σχόλιό σου με εκφράζει απόλυτα

Related Posts with Thumbnails