Καλώς ήρθατε

Το ΠΑΣΟΚ και τα παραμύθια περί ανεξάρτητης Δικαιοσύνης

Ούτε ένα χρόνο δεν μπόρεσε το ΠΑΣΟΚ να διατηρήσει την ψευδαίσθηση περί αξιοπιστίας των λόγων και των έργων του. Πέρα όλων των άλλων, με κορυφαία τα ψεύδη για την οικονομία και την περιβόητη πια «πράσινη» ανάπτυξη, σήμερα έπεσαν και οι μάσκες εκείνων που φώναζαν περί ανεξάρτητης Δικαιοσύνης.

Ο Πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο της Siemens Σήφης Βαλυράκης επιτέθηκε εναντίον της δικαιοσύνης προκαταβάλλοντας απόφασή της επικαλούμενος ένα δημοσίευμα εφημερίδας («Αυριανή») το οποίο χαρακτήριζε «χαστούκι» στην Εξεταστική την πιθανότητα να αρνηθεί η Δικαιοσύνη να ασκήσει δίωξη κατά του προέδρου του ΟΤΕ Π. Βουρλούμη. Αναιτίως ο Βαλυράκης δήλωσε ότι δεν είναι χαστούκι στην εξεταστική αλλά ύβρις στη Δημοκρατία και το λαό…! (τάχα μου, τάχα μου)

«Εάν πράγματι η Δικαιοσύνη δίνει ηχηρό ράπισμα, αυτό δεν απευθύνεται στον Πρόεδρο αλλά στο σύνολο των μελών της εξεταστικής Επιτροπής η οποία με ομοφωνία απευθύνθηκε στη Δικαιοσύνη όσον αφορά στο θέμα της Διοίκησης του κ. Βουρλούμη που ανεξέλεγκτη και ατιμώρητη συνεχίζει να εγκληματεί και να συγκαλύπτει τη ζημία εις βάρος του ΟΤΕ, του ελληνικού Δημοσίου και του ελληνικού λαού. Αν υποθέσουμε ότι η φερόμενη ως άρνηση της άσκησης ποινικής δίωξης κατά Βουρλούμη από τη Δικαιοσύνη, που εμφανίζεται ως πραγματική στο σχετικό δημοσίευμα, τότε αυτή δεν αποτελεί ράπισμα στην Εξεταστική αλλά ύβρη στην Δημοκρατία και στον ελληνικό λαό…»!!!

Το πρώτο ερώτημα που... προκύπτει είναι γιατί ο κ. Βαλυράκης σπεύδει να προκαταβάλει την όποια απόφαση της δικαιοσύνης;

Το δεύτερο έχει να κάνει με την «τιμωρία» της Διοίκησης Βουρλούμη. Γιατί, οι άλλες διοικήσεις στις οποίες είχε συντελεσθεί το έγκλημα – σκάνδαλο (από το 1997) σύμφωνα με τους βουλευτές της επιτροπής, γιατί δεν αναφέρεται πουθενά;
Κύριε Βαλυράκη;
από το antinews

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Aποτροπή της υλοποίησης της «Επένδυσης του Κατάρ» στο Πλατυγιάλι του Αστακού

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Χθες, 22 Σεπτεμβρίου του 2010, στη Συνέλευση της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο αποφασίστηκε η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας μαζί και με άλλους φορείς και συλλογικότητες που το επιθυμούν, για την αποτροπή της υλοποίησης της «Επένδυσης του Κατάρ» στο Πλατυγιάλι του Αστακού, γιατί θεωρούμε ότι αυτή αλλάζει τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιοχής μας προς κατευθύνσεις, για τις οποίες η τοπική κοινωνία, ποτέ δεν έχει αποφασίσει, δεν έχει συναινέσει και δεν πρόκειται να ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ.
Ταυτόχρονα η υλοποίησή της θέτει σε περιβαλλοντικό και οικολογικό κίνδυνο την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.
Για την οικονομική συμβολή μας σε αυτή την κοινή προσπάθεια και για την ενημέρωση προς τούτο των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας αναλάβαμε την ευθύνη διοργάνωσης Ανοιχτών Εκδηλώσεων στο Αγρίνιο, στο Μεσολόγγι, στη Ναύπακτο και όπου αλλού χρειαστεί.
Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες, οι χώροι και οι εισηγητές αυτών των εκδηλώσεων.
Ταυτόχρονα συνυπογράψαμε την Ανακοίνωση - Καταγγελία και το Ψήφισμα της Επιτροπής Αγώνα των Πολιτών και των Φορέων του Δήμου Αστακού, έτσι όπως αυτή διατυπώθηκε μετά από τη συνέλευση που πραγματοποίησε η ΠΑΝ.ΣΥ., η Κίνηση Πολιτών Αστακού και οι Φορείς της πόλης στις 13 Αυγούστου του 2010 στον Αστακό και η οποία επισυνάπτονται.

ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Related Posts with Thumbnails