Καλώς ήρθατε

Πολιτικό παιχνίδι σε βάρος της Χαράς Νικοπούλου από το ΛΑ.Ο.Σ

Μόλις διαβάσαμε την παρακάτω δήλωση από τον Αϊβαλιώτη:

«Έχουμε πει ότι είμαστε υπέρ των αρίστων επιλογών και όχι των κομματικών επιλογών. Ο κ. Σαμαράς, αλλού ακολουθεί την πρότασή μας και αλλού όχι. Για την περιοχή της Θράκης, προτείναμε την υποψηφιότητα της ηρωικής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου. Κάτι που η ΝΔ δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται».

E λοιπόν για λίγη δημοσιότητα και για φτηνή κριτική στη Ν.Δ. οι υποτακτικοί της Ντόρας Μητσοτάκη τολμούν να παίζουν με το όνομα της Δασκάλας Χαράς Νικοπούλου.

Ενώ η ίδια έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι... ήταν, είναι και θα παραμείνει μόνο Δασκάλα και δεν θα εμπλακεί σε κανένα κομματικό παιχνίδι, ο Καραγκιοζοφέρης χρησιμοποιεί το όνομά της για να εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά του συμφέροντα. Παρόμοια εκμετάλευση είχε συμβεί και κατά την επίσκεψη στο Μέγα Δέρειο από την αντιπροσωπεία του ΛΑ.Ο.Σ στην τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς όπου ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ Γιάννης Παναγιωτακόπουλος έφερε σε δύσκολη θέση τη Δασκάλα αφού επέμενε επί ώρα να φωτογραφηθεί μαζί της για τα μάτια του κόσμου...

Τη Χαρά τη ρωτήσατε ρε καραγκιόζηδες;
Τολμάτε ανύπαρκτοι να σπιλώνετε το όνομά της γιατί ''πουλάει'';
Ξεφτίλες, που δεν σέβεστε τίποτα μπρος στα ψηφαλάκια και την αυτοπροβολή σας.
από το Έγερσις
Σχόλιο apneagr: Κάπου διάβασα ότι η κ. Μπακογιάννη κάλεσε τον Καρατζαφέρη να περάσει τον Δεκαπενταύγουστο στα Χανιά. Η πρόταση έγινε δεκτή... βρε πως αλλάζουν οι καιροί;

Αυτή είναι η δήλωση του αδερφού της Χαράς, δικηγόρου Ευτ.Νικόπουλου:

ια ακόμη μία φορά και σε όσους δεν σκοπεύουν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν ότι η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, αλλά μία ΔΑΣΚΑΛΑ, που τόσα χρόνια έχει αφιερωθεί στους μικρούς μαθητές της και ΜΟΝΟΝ και στην ελληνική πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ΑΠΑΝΤΑ και διακηρρύσει για πολλοστή φορά και σε όλους τους τόνους ότι η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ είναι ΔΑΣΚΑΛΑ, είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ και το μοναδικό ενδιαφέρον της και μέλημά της είναι να μεταλαμπαδεύσει στους μαθητές της την Ελλάδα και όσα προστάζει το Σύνταγμα και οι κείμενοι Νόμοι, όπου και εάν βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια, έξω από κομματικά ενδύματα, μακρυά από την πολιτική.

Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ το βρώμικο μανδύα της Πολιτικής και αυτό να το βάλλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι επιχειρούν να την εμπλέξουν εν αγνοία της και να χρησιμοποιήσουν τη φήμη της και το όνομά της σε μικροπολιτικά βρώμικα παιχνίδια.
Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ΔΑΣΚΑΛΑ διδάσκοντας στα ελληνόπουλα την Ελλάδα όπου κι εάν βρίσκεται.
Τίποτα περισσότερο. ΔΑΣΚΑΛΑ μόνον, ελληνίδα εκπαιδευτικός, επιτελώντας λειτούργημα ανώτερο από τα βρώμικα και θολά νερά της πολιτικής και των φερεφώνων της Και τούτο το γνωρίζουν καλά οι πάντες και γι' αυτό το λόγο ΟΥΔΕΙΣ , επαναλαμβάνω ΟΥΔΕΙΣ μέχρι σήμερα έχει τολμήσει να ενοχλήσει ή να επικοινωνήσει με οιονδήποτε τρόπο με τη Χαρά Νικοπούλου διότι η πόρτα είναι επτασφράγιστα ΚΛΕΙΣΤΗ, είναι ερμητικά κλειδαμπαρωμένη όσο και εάν επιθυμείτε να την ανοίξετε για να σπιλώσετε το έργο της Δασκάλας. Δασκάλα, λοιπόν ήταν, δασκάλα είναι και δασκάλα θα εξακολουθεί να είναι για πάντα.

Ευτύχιος Νικόπουλος
Δικηγόρος
Αδελφός της Χαράς Νικοπούλου

4 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Οδυσσέας Τηλιγάδας είπε...

Ο λύκος δεν αλλάζει, απλώ φοράει κάθε φορά και καινούρια προβιά.
Οδυσσέας Τηλιγάδας

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

O μεγαλύτερος εχθρός του ψεμματος είναι ο... καιρός.
Ο Καρατζαφέρης λοιπόν , το είδαμε ΟΛΟΙ, ήταν τον 15αύγουστο στην Παναγία την Σουμελά και στίς 16/8 είναι στην Κύπρο.
Είδατε πόσο κοντά ποδάρια εχει το ψέμμα;;
ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΙ τα σενάρια.........

apneagr είπε...

και επειδή ήταν ταξίδι; δεν μπορεί να το πρότεινε;

Ανώνυμος είπε...

H Aστρατευτη κυλοτα ο μασωνοs ο απατεωναs ο πλαστογραφοs και η αργυρουλα πιπετου πεντακοσαρικου του σανοπωλη ΡΕ ΟΥΣΤ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ...

Related Posts with Thumbnails