Καλώς ήρθατε

15,7 εκατ. στα Μέσα Ενημέρωσης!!!

Ο εκάστοτε φορέας θα επιλέξει πώς θα κατανεμηθεί το κονδύλι που διατίθεται σε αυτόν για προβολή.

Κυριολεκτικά... από την κατάψυξη έβγαλε η κυβέρνηση κονδύλι επικοινωνίας αξίας 15,7 εκατ. ευρώ το οποίο περίμενε με προφανές ενδιαφέρον η διαφημιστική και μηντιακή αγορά να εγκρίνει η Διεύθυνση Εποπτείας της Γ.Γ. Επικοινωνίας Γ.Γ. Ενημέρωσης.
Το μεγαλύτερο κονδύλι (4.663.000 ευρώ) εγκρίθηκε για το υπ. Οικονομίας, για 10 προγράμματα: τα 2.007.170 ευρώ αφορούν στις «Ελληνικές Εκθέσεις Helexpo A.E.», άλλα 2εκατ. ευρώ στην «Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα», 186.748 ευρώ στον ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε. κ.ά..

Για δύο προγράμματα, ένα μεγάλο, του ΙΚΑ (3.131.100 ευρώ) και ένα πολύ μικρότερο, του ΟΓΑ (180.000 ευρώ) εγκρίθηκαν 3,31 εκατ. ευρώ για το υπ. Εργασίας.

Στην 3η θέση ακολουθεί το υπουργείο...Υποδομών, για το οποίο εγκρίθηκε κονδύλι 2,5 εκατ. ευρώ (Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Μεταφορών).

Το υπουργείο Εσωτερικών θα μπορεί να δαπανήσει περί το 1,522 εκατ. ευρώ.
«Πράσινο φως» στο υπουργείο Περιβάλλοντος δόθηκε για τη δαπάνη 1,2 εκατ. ευρώ για την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Ενέργειας, Φυσικού Πλούτου και Κλιματικής Αλλαγής. Περί τα 900.000 ευρώ θα μπορεί να δαπανήσει το υπουργείο Δικαιοσύνης για τη Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων.

Για το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχει προϋπολογιστεί κονδύλι 653.400 ευρώ για δύο δράσεις: το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων - ΚΕΘΕΑ- (450.000 ευρώ) και το ίδιο το υπουργείο αντί 203.400 ευρώ.
Για το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενεκρίθη κονδύλι 563.000 ευρώ: τα 350.000ευρώ αφορούν στον Οργανισμό Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων (AGROCEPT), τα 150.000 ευρώ τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων και τα 63.000 ευρώ το Εθνικό Ιδρυμα Αγροτικής Ερευνας.
Το υπουργείο Παιδείας θα απορροφήσει 300.000 ευρώ για το Εθνικό Δίκτυο Ερευνας και Τεχνολογίας Α.Ε.
από την Ημερησία

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Απ ότι βλέπουμε για όλους και για όλα τα κυβερνητικά απωθημένα υπάρχουν τα ευρώ..... Για τους εργαζόμενους και για τους συνταξιούχους,περικοπές και πάγωμα των μισθών,απελευθέρωση των απολύσεων και μύρια όσα συνθέτουν την καπελωμένη οικονομία μας...Το ΔΝΤ τι γνώμη έχει;
Εγκρίνει τα διαφημιστικά αυτά υπέρογκα και δυσανάλογα για το μπόι μας κονδύλια;;;

The Net Worker είπε...

συμφωνώ με τον Γραφέα - και ο κόσμος έχει αρχίσει να κρεμιέται απο δέντρα για τα χρέη του, πέφτει απο την Ακρόπολη για την ντροπή του να μην μπορεί να στηρίξει την οικογένειά του, ψάχνει στα σκουπίδια για να φάει, και παραμιλά τρελαμένος πιά στον δρόμο που βαδίζει και δεν ξέρει που πάει και γιατί... και όσοι ακόμα μπορούν καταφεύγουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο αύριο.
Πώς μας κατάντησες έτσι Ελλαδίτσα μου, χώρα των τεχνών του πολιτισμού και των γραμμάτων...

Γραφεας Πεζικου είπε...

Βδέλλα: Χαίρομαι, γιατί, κατά τη γνώμη μου όχι απλά μόνον συμφωνείς μαζί μου,αλλά με συμπληρώνεις και με εκφράζεις απόλυτα,και σ ευχαριστώ,αλλά νομίζω είμαστε λίγοι για την ανατροπή,λυπάμαι, γιατί το μόνο που μπορώ μέχρι στιγμής και προς το παρόν να κάνω..... είναι,το να μη σταματήσω να ασχολούμαι ενυπόγραφα ανοιχτά κι επώνυμα με τα κακώς κείμενα που μας φορτώσανε οι όψιμα αυτοαποκαλούμενοι και αυτόκλητοι διασώστες-σωτήρες μας..."κι ο Θεός να βάλει το χέρι του "...μήπως και γίνει κανα θαύμα,έτσι που μπλέξαμε!!!

Related Posts with Thumbnails