Καλώς ήρθατε

Ο λόγος που εξοντώνουν τους συνταξιούχους

Η προπαγανδιστική καταιγίδα των καναλιών και της πάσης φύσεως διαπλεκόμενης δημοσιογραφίας ότι αυτά τα μέτρα είναι ο μόνος δρόμος για να σωθεί η «πατρίς» πέφτει στο κενό. Όσο πιο πολύ το λένε τόσο ο θυμός και η οργή φουσκώνει σαν ποτάμι. Ουδείς στοιχειωδώς νοήμων άνθρωπος μπορεί να πιστέψει ότι τα μυαλά των κυβερνώντων είναι τόσο ανίκανα και διεστραμμένα που πιστεύουν στα σοβαρά ότι δήθεν σώζουν την πατρίδα μειώνοντας την σύνταξη των 600 ευρώ(!!) Καμιά πατρίδα δεν σώζεται με μειώσεις μισθών και συντάξεων! Καμιά πατρίδα δεν σώζεται εξοντώνοντας αυτούς που την αποτελούν..

Το ερώτημα λοιπόν γιατί πήραν αυτά τα μέτρα ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι οδηγούν στην ύφεση και στον στασιμοπληθωρισμό, δηλαδή στην ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας, έχει πλέον απαντηθεί. Όσο και αν δεν μπορούμε να το χωνέψουμε είναι η μεγάλη αλήθεια: Η πρωτοφανής αυτή στην ιστορία κοινωνική αδικία και βαρβαρότητα, ειδικότερα απέναντι στους συνταξιούχους, που κάνει ακόμα και τον Πρετεντέρη και την Τρέμη να ανατριχιάζουν, είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι οι δανειστές μας, δηλαδή οι διαβόητες «αγορές», που έως τώρα μας έχουν δανείσει γύρω στα 300 δις, θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω! Μόνο αυτό τούς ενδιαφέρει! Καμιά «αγορά» δεν εμφορείται από αισθήματα αλληλεγγύης και δεν διακατέχεται από την αγωνία να σώσει την Ελλάδα και τον βασανισμένο λαό της.

Απλώς όταν μια... χώρα καταρρέει και ουσιαστικά πτωχεύει, καμιά «αγορά» δεν εμπιστεύεται ότι η οικονομία της θα ανακάμψει ώστε να ξεχρεώσει από μόνη της. Γι αυτό υπάρχει το διαβόητο ΔΝΤ. Είναι ο μόνος τρόπος είσπραξης των χρεών από το πτώμα. Στην πιο μαύρη στιγμή μιας χώρας οι γύπες «συνεργάζονται» με κυβερνήσεις γιωργάκηδων (έτσι θα λέγονται στο εξής οι κυβερνήσεις που «δίνουν» το λαό στους δημίους του για να «σώσουν» μια άδεια πατρίδα) για να διασφαλίσει την πληρωμή των χρεών της. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει έλεος. Φωτιά και τσεκούρι στην πιο πρόσφορη και σίγουρη λεία. Και η πιο πρόσφορη και σίγουρη λεία είναι μόνο οι μισθωτοί και πολύ περισσότερο τα ταμεία των συνταξιούχων έστω και αν αυτά είναι μισοάδεια..

Η εξόντωση των συνταξιούχων αποκαλύπτει την πλήρη κοινωνική αναλγησία και τον ηθικό αμοραλισμό αυτών που συνεργάστηκαν σε αυτό το έγκλημα. Οι συντάξεις είναι ο μόχθος που στράγγιξε από μια ολόκληρη ζωή και αποταμιεύτηκε για να ζήσουν οι συνταξιούχοι το υπόλοιπο που τούς απομένει...

Θάλεγε λοιπόν κανείς αφελής ότι κόβουν τις συντάξεις των ανθρώπων για να παραμείνουν τα λεφτά στα ταμεία των συνταξιούχων ώστε να γεμίσουν που είναι σχεδόν άδεια! Κι όμως. Μειώνοντας τις συντάξεις δεν γεμίζουν τα ταμεία! Τα λεφτά των συντάξεων που κόβονται από τους συνταξιούχους δεν θα μείνουν στα ταμεία τους, αλλά θα τα αρπάξει το κράτος, μέσω της εφορίας, για να τα δώσουν στις «αγορές»! Ληστεύουν τα ταμεία για να «ξεχρεώσουν» τις αγορές! Αυτός είναι ο «νέος πατριωτισμός» του πασοκισμού..

Έτσι σώζουν την πατρίδα οι γιωργάκηδες.. Αυτό δεν πρόκειται να το ακούσετε από την άθλια δημοσιογραφία της διαπλοκής.. Ούτε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στο MEGA και κορυφαίο βλάκα όλων των εποχών Μ. Καψή, ούτε και από την ανεκδιήγητη θηλυκή εκδοχή του Κακαουνάκη την Κάτια Μακρή..
από τον Σοφιστή

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑ.ΜΕ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε.

ΤΟ ΠΑ.ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΤΟ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΑΦΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.
ΔΙΩΞΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΙΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 15-5-2010 ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ.
ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ.
ΑΓΩΝΑΣ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ.

Related Posts with Thumbnails