Καλώς ήρθατε

Για πόσο ακόμα θα πίνουμε ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ στον Δήμο Παγγαίου;

Ο δήμος Παγγαίου και ο Δήμαρχος συνεχίζουν να κωφεύουν στο θέμα του αρσενικού στο νερό.

Σε μια τελευταία προσπάθεια μας ζητάμε από τον Δήμαρχο ΑΜΕΣΑ να μας ενημερώσει για το νερό που τρέχει από τις βρύσες μας αν είναι κατάλληλο για πόση και οικιακή χρήση.

Και απαιτούμαι ΑΜΕΣΑ να ενημερώσει εμάς και τους Δημότες:

Α) Τι ενέργειες έγιναν από πλευρά του Δήμου από τις 5/3/2010 ημερομηνία παραλαβής του παρακάτω εγγράφου που καθιστά το νερό ΜΗ κατάλληλο για πόση και οικιακή χρήση. (Δηλαδή ακατάλληλο)

Έως και τις 12/4/20010 ημερομηνία της επίσημης ενημέρωσης (εδώ) των δημοτών και τύπου που μας δηλώσατε ότι το νερό είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για πόση και οικιακή χρήση.

Β) Ενημερώστε εμάς και τους Δημότες για τι ενέργειες έγιναν κατόπιν αυτής της παρωδίας ενημέρωσης μέχρι και σήμερα ώστε να μην καταναλώνουμε ακατάλληλο για πόση και οικιακή χρήση νερό.

Γ) Ενημερώστε ΑΜΕΣΩΣ εμάς και... τους Δημότες ότι το νερό είναι ΜΗ κατάλληλο για πόση και οικιακή χρήση. (Δηλαδή ακατάλληλο) Εφόσον και σήμερα έχετε και νέες μετρήσεις και έγγραφα που σας δηλώνουν ότι από τις δειγματοληψίες της 29 Απριλίου 2010 από την Κεντρική Δεξαμενή Νικήσιανης και από τις πηγές του Δήμου το αρσενικό παραμένει σε αρκετά υψηλά επίπεδα πάνω από το όριο.
Και ιδιαίτερα που το Αρσενικό στην κεντρική Δεξαμενή Νικήσιανης παραμένει στα ίδια επίπεδα του 18,5 μg/L όπως ακριβώς και στις 5/3/2010. κλικ στην φωτό


Είναι κρίμα πλέον στον Δήμο μας ότι ΟΛΑ πρέπει να γίνονται υπό την επίβλεψη ή απειλή ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Αλλιώς τον λόγο θα έχει ο Εισαγγελέας και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Η Συντακτική ομάδα του Paggeosos.
Ενεργοί Δημότες Παγγαίου και Απλοί Δημότες Δήμου Παγγαίου.
Επιστημονική ομάδα που έχει διεξάγει παράλληλή έρευνα ποιότητας νερού Δήμου Παγγαίου.
από το ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails