Καλώς ήρθατε

Γ. Παπανδρέου:Ο ηδονισμός της πολιτικής αναπηρίας και του δωσιλογισμού

Τέτοιο «όνειδος» δεν το έχει ξαναζήσει η ελληνική, αλλά και η παγκόσμια ιστορία.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα καταγραφεί στην ιστορία σαν το πιο στιγματισμένο πρόσωπο: Σαν το πρόσωπο που ανύψωσε τον εφιάλτη της κατοχής σε πολιτική και ηθική αξία και τη συνήθεια του αίσχους σε αρετή.

Θα περάσει στην ιστορία σαν ο πρωθυπουργός που τον δικό του δωσιλογισμό και την αυθάδεια του καλοαναθρεμμένου ψεύδους του θέλει να τα καταστήσει καθεστώς: Ένα καθεστώς γύψου, ακινησίας και σιωπής, ένα καθεστώς στο οποίο το ΑΙΣΧΟΣ θα μας γίνει συνήθεια: Που θα μας καθιστά κωφάλαλους και τυφλούς, που θα μας κάνει να δεχόμαστε την τρομοκρατία των διεθνών δικτατόρων σαν φυσικό φαινόμενο, που θα μας μετατρέπει σε άβουλα, υπάκουα και θλιβερά όντα...

Πρώτη φορά στην ιστορία η οικονομική και πολιτική κατοχή στα κοράκια και τους γύπες του διεθνούς κεφαλαίου βαπτίζεται σωτηρία της Ελλάδας.

Πρώτη φορά στην ιστορία η υπερχρέωση στους διεθνείς τοκογλύφους δεν είναι χρεοκοπία, αλλά…ανάπτυξη(!!!)

Πρώτη φορά στην... ιστορία η θηριώδης εξόντωση των εργαζομένων και των λαών, καθώς και η κακουργηματική, ολοκληρωτική ισοπέδωση των πάντων βαπτίζονται «εθνική σωτηρία» και ΟΧΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ και τελεσίδικη χρεοκοπία…

Πρώτη φορά το ψεύδος, το ολοκληρωτικό ψεύδος, μεταλλάσσεται σε αλήθεια, η τερατώδης ανηθικότητα σε εντιμότητα και ήθος, η προστυχιά και ο δωσιλογισμός σε αρετές…

Πρώτη φορά στην ιστορία ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ της ΚΑΤΟΧΗΣ, της ολοκληρωτικής κατοχής της Ελλάδας, εμφανίζεται σαν μελλοντικός δημοκρατικός παράδεισος.

ΟΛΑ αυτά τα αποκρουστικά συμπύκνωσε στο διάγγελμά του, χωρίς καμιά αιδώ και συναίσθηση, ο κατοχικός μας πρωθυπουργός.

Μέσα στον ηδονισμό της δωσίλογης πώρωσής του μας έδωσε και το περίγραμμα του «νέου πατριωτισμού»: Ο «νέος πατριωτισμός» θα είναι ένα κράτος ζόφου και τρόμου μέσα στο οποίο το να είσαι άνθρωπος θα είναι περιπέτεια, το να σκέφτεσαι θα είναι αμαρτία και το να βρίσκεις εργασία θα είναι θαύμα.

Και αν διαφωνείς και διαμαρτύρεσαι για το θάνατό σου θα είναι έγκλημα εσχάτης προδοσίας, κατά της «πατρίδας»!!!

Η κακουργία δεν είναι πάντα αποτυπωμένη με τις ευανάγνωστες μορφές της ζοφερής ψυχής, για τον απλό λόγο ότι στους πωρωμένους, ψυχή δεν υπάρχει. Κάθε πωρωμένος δωσίλογος δεν αποτυπώνει την ελεεινότητά του, ακριβώς γιατί δεν έχει καμία απολύτως επίγνωση και συναίσθηση. Κανένα δισταγμό. Καμιά τύψη.

Αυτή την ηδονική ηρεμία της δωσίλογης αναισθησίας έχει ο Γ. Παπανδρέου και η διεφθαρμένη παρέα του…
από το resalto

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails