Καλώς ήρθατε

Βοήθειααα, το Twitter!

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η διάσημη και αγαπητή στο νεανικό κοινό Hannah Montana –η κατά κόσμον Miley Cyrus- δήλωσε πως κινδύνεψε να χάσει την προσωπική της ζωή εξαιτίας του Twitter. Προς ενημέρωση όσων δεν γνωρίζουν τι είναι το Twitter (τς τς τς…), πρόκειται για μια ιστοσελίδα τύπου Facebook (εεε μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε ούτε αυτό τι είναι ..) όπου οι διάσημοι (και οι άσημοι) δημοσιοποιούν κάθε τρεις και λίγο τι κάνουν και που βρίσκονται αυτή τη στιγμή.

Φανταστείτε λοιπόν πόσο απίθανο και συγκλονιστικό είναι να μαθαίνεις εκείνη τη στιγμή όλες τις προσωπικές στιγμές των αγαπημένων σου σταρ και μάλιστα γραμμένα από τους ίδιους!

Έτσι λοιπόν και η μικρή Miley, ακολουθώντας τη μόδα και θέλοντας να έχει μια συνεχή επικοινωνία με τους fan της, ενημέρωνε συνεχώς το προφίλ της για το τι κάνει και πού βρίσκεται στις διάφορες ώρες της ημέρας! «Γεια σας από το εστιατόριο της Madonna στο L.A.», «Το Παρίσι αυτή την ώρα είναι υπέροχο», «Αύριο θα είμαι για ψώνια στο The Mall», «Καλά …η φασολάδα μάλλον με πείραξε …» και άλλα συναφή.

Έτσι έφτασε στο σημείο, να... νοιώθει ότι παρακολουθείται συνεχώς και ποτέ δεν μπορούσε να απολαύσει τις προσωπικές της στιγμές. «Αναρωτιόμουν γιατί όπου πήγαινα εμφανίζονταν από παντού θαυμαστές! Μα ήταν φυσικό, αφού μόλις τους είχα ενημερώσει, για το πού θα βρίσκομαι!», είπε η ίδια.

Έλεγα κι εγώ μήπως σε κυνηγούν για το τεράστιο ταλέντο σου στην υποκριτική (και το τραγούδι)…

Αφού είδε κι αποείδε, αποφάσισε να διαγράψει το προφίλ της και να ζήσει το 100% της προσωπικής της ζωής χωρίς τη θλίψη και το άγχος που κυριαρχούσαν πριν! «Είμαι πλέον λιγότερες ώρες στο τηλέφωνο και έχω γίνει περισσότερο κοινωνική» λέει, αφήνοντας έναν αναστεναγμό ανακούφισης. Ζήτωωωωω!!! Απέταξα τον ζυγό του Twitter και είμαι ελεύθερη!

Τέλος, συμβουλεύει τα μικρά παιδιά να αφήσουν το internet (αυτά είναι πράγματα του διαβόλου) και να ασχοληθούν με δημιουργικές δραστηριότητες που έχουν να τους προσφέρουν χρήσιμα πράγματα!

Γι’ αυτό λοιπόν, ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα της φίλης μας της Hannah και ας φωνάξουμε όλοι μαζί:

«Απετάξω το internet!»
«Απεταξάμην!» gelakguling
από το mediasoup

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails