Καλώς ήρθατε

Να τον χαίρεσαι το σοσιαλισμό σου Γιώργο!

Είναι η δέκατη φορά, που ξαναρωτάμε σ' αυτό το blog, για το ίδιο θέμα (που δεν θα ακούσετε σε εφημερίδες και κανάλια καθώς αγγίζει τα - κακώς εννοούμενα - οικονομικά συμφέροντά τους):

Εν μέσω κρίσης, την ώρα που γίνεται ντόρος για τα ...12ποντα μιας Υπουργού και δαπάνες 300 ευρώ, ο ΟΠΑΠ, προκλητικότατα, αδικαιολόγητα και... περιφρονητικά, ξαναχώνει άπειρο, ζεστό, σπαρταριστό χρήμα, σε εφημερίδες, με ολοσέλιδες καταχωρίσεις, για να μας πει, μονολεκτικά σχεδόν ότι "ενισχύει την Υγεία".

Η διαφήμιση μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα και ο ΟΠΑΠ έγραψε στα παλιά του παπούτσια τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου και την ξαναέβαλε και αυτή την Κυριακή.

Το ωραίο είναι ότι γράψαμε πολλές φορές για τον πακτωλό εκατομμυρίων, που έδινε η κυβέρνηση Καραμανλή, στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ π.χ. (και σε άλλα μέσα), τα οποία - εδώ είναι το αξιοσημείωτο! - ήταν ανάλογα με την οξεία κριτική, το μπινελίκι, για το πούμε πιο κατανοητά, που τους έριχνε η εφημερίδα, που γκρέμισε τον Καραμανλισμό! Όσο περισσότερο μπινελίκωνε τον Καραμανλή το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, τόση περισσότερη κρατική διαφήμιση έπαιρνε στο επόμενο φύλλο.

Τα αίτια προφανή:... Ο "κατηγορούμενος", προσπαθούσε να εξαγοράσει την εφημερίδα, προς ίδιον όφελος, (να σταματήσει να του ασκεί κριτική), με τα λεφτά των φορολογούμενων.

Με την νέα διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ: Η ίδια εφημερίδα λοιδορεί και ξεφτιλίζει σε κάθε φύλλο, τον Υπουργό Πολιτισμού κ.Γερουλάνο, στην αρμοδιότητα του οποίου είναι η κατανομή των κονδυλίων του ΟΠΑΠ.

Ο οποίος Υπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική! Μετά από τα σχετικά μπινελίκια του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, προς το πρόσωπό του, έκανε στην εφημερίδα την εμφάνισή της η επίμαχη διαφήμιση του ΟΠΑΠ.

Αλλά δεν φτάνει αυτό! Η τακτική φαίνεται πως αποδίδει.tepuktangan

Έτσι, στο χθεσινό του φύλλο,το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, "τα χώνει", πολύ υποτιμητικά, στον Παναγιώτη Βρυώνη, τον οποίο αποκαλεί λίγο πολύ, αγράμματο. "Επιπέδου Ι.Ε.Κ." για την εφημερίδα ένας από τους στυλοβάτες του ελληνικού διαδικτύου.

Ο σκοπός προφανής: ο Π.Βρυώνης είναι μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ.

Πράγμα που σημαίνει, ότι την επόμενη βδομάδα, για να γλιτώσει από την "κριτική" της εφημερίδας, θα ξηλωθεί κι άλλο ο ΟΠΑΠ; Με τα δικά μας λεφτά;duit

Κύριε Πρωθυπουργέ,

περιμένουμε ακόμη να μας εξηγήσετε για ποιο λόγο ο ΟΠΑΠ σπαταλά τα χρήματα των φορολογούμενων σε άσκοπες διαφημίσεις (όχι μόνο στο Π.Θ. αλλά σε πολλές εφημερίδες) και πόσα είναι αυτά τα χρήματα;

Γιατί αρνείστε να ενημερώσετε τον Έλληνα φορολογούμενο;gigitjari
Τελικά, δεν υπάρχει καμιά οικονομική κρίση. Μας δουλεύετε όλοι μαζί -και καλά κάνετε, αφού σας ανεχόμαστε- και την πληρώνουν τα κορόιδα. Εσείς μια χαρά τα βρίσκετε μεταξύ σας, σας βρίζει ο Θέμος και για να του βουλώσετε το στόμα, του χώνετε κρατική διαφήμιση. Με τα δικά μας λεφτά. Έτσι, όλοι ζείτε μια χαρά και μεις ...χειρότερα, περιμένοντας τη μείωση των ...700 ευρώ στα 500.
Να τον χαίρεσαι το σοσιαλισμό σου Γιώργο!
από το taxalia

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ 24 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ
Απαντούμε όλοι
ΟΧΙ ΜΟΝΟ 24 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ 24 ΑΙΩΝΕΣ

http://egersis.blogspot.com/?zx=32b15a8f51ef78a9

Διάδωσέ το παντού.
Να μπει παντού.
Πρωτοέλληνας

Related Posts with Thumbnails