Καλώς ήρθατε

Δολοφονία στη Βουλή των Ελλήνων!

Δολοφονία στη Βουλή των Ελλήνων!
Ο Βαλυράκης πυροβόλησε την Ελληνική Δημοκρατία και εγκατέστησε χούντα τύπου μπανανίας, σε συνεργασία με διεφθαρμένα πράσινα και γαλάζια λαμόγια.encem

Μιλάμε για την απαγόρευση στο να δίνονται τα πρακτικά της Εξεταστικής για την Siemens, στους βουλευτές.

Μ' αυτή τη φασιστική κίνηση οι κρατικοδίαιτοι πολιτικοί κηφήνες οι οποίοι ζουν σε βάρος των πολιτών στερούν από τους Έλληνες πολίτες- οι οποίοι τους έχουν εξασφαλίσει μια άνετη ζωή με Γραμματείς και παλλακίδες-το δικαίωμα στην αλήθεια για τα πολιτικά χανουμάκια που πεσμένα στα 4, σαν τη Τζούλια Αλεξανδράτου, κάτω από το τραπέζι του Μιζοφοράκου περίμεναν τη μίζα τους.

Καλούμε εδώ και... τώρα τον Γιώργο Παπανδρέου pinokio να στείλει σπίτι του τον Βαλυράκη, διαφορετικά θα είναι συμμέτοχος στο έγκλημα.
Όταν λέει να πονέσουμε για τη Siemens πρέπει να το εννοεί.
Δεν είναι δυνατόν ένας Παπανδρέου να επιτρέπει στον Βαλυράκη να δολοφονεί τη Δημοκρατία! merajuk
Την όποια εν πάσει περιπτώσει...
από το kourdistoportocali

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Οδυσσέας Τηλιγάδας είπε...

Χθες, 10 Μαρτίου 2010, αποφράς ημέρα για το Έθνος των Ελλήνων, εκ μέρους των βο[υ]λευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, συντελέσθηκε το ανοσιούργημα της καταλύσεως της εννοίας του ΕΘΝΟΥΣ διά του εγκλήματος της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Υπόλογη είναι η Βουλή η ύπαρξη της οποίας είναι αμφισβητήσιμος αφού πλέον ΔΕΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ υπέρ του Έθνους των Ελλήνων αλλά υπέρ των ορδών που εισέβαλαν, με την ευθύνη των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, και ως στρατεύματα κατοχής ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Κατ’ εφαρμογή της ακροτελεύτιας διάταξης του Συντάγματος [άρθρο 120 παραγραφοι: 2-3 και 4] και προς αποκατάσταση της ευνομίας στην συνείδηση των Ελλήνων, ένα μόνο πλέον σύνθημα οφείλεται να πλανάται στους αιθέρες: «Η ΒΟΥΛΗ ΣΤΟΥ ΓΟΥΔΙ».

Συνέλληνες αγρυπνήτε! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!!

Για τον Ε.ΛΑ.Σ.

Οδυσσέας Τηλιγάδας

Related Posts with Thumbnails