Καλώς ήρθατε

Όλοι αυτοί που κόπτονται ξαφνικά για τον Γκιόλια και τα Blogs…

Αν έχουμε κερδίσει κάτι μέσα από την πορεία μας στο διαδίκτυο αυτό είναι η σταθερότητα των αρχών μας. Λάθη έχουμε κάνει όπως όλοι. Διαφωνίες μεταξύ μας πάντα είχαμε, όπως και διαφορετικές ιδεολογικές κατευθύνσεις. Έχουμε όμως κοινές αρχές. Αλίμονο εάν σε 5,000 άρθρα και πολλές χιλιάδες σχόλια δεν υπήρξαν φορές που σφάλαμε, πάντα όμως λόγω πληροφόρησης. Στις αρχές μας είμαστε σταθεροί από την πρώτη μέρα.

Ακριβώς γιατί η επικεφαλίδα του Ολυμπία δεν άλλαξε ούτε στιγμή. Μόνο βέβαια όταν το “Olympiada” έγινε “www.olympia.gr” μετά από ένα δώρο από έναν καλό φίλο, που έμελλε να πάρει στις πλάτες του όλο το εγχείρημα και εμείς να βοηθάμε ίσως όχι με τη συχνότητα που θα θέλαμε.

Από την πρώτη στιγμή λοιπόν, στηρίξαμε τον Ανδρέα Καψαμπέλη, διωκόμενο για την υπόθεση του Press-gr. Μπορεί να διαφωνούσαμε με το Press-gr, με τις τοποθετήσεις του, με τον τρόπο που έκανε αντιπολίτευση, με πολλά άλλα. Κανείς δε μπορεί όμως να αμφισβητήσει ότι το press-gr δεν είναι ούτε εκβιαστές ούτε διαπλεκόμενοι και αυτό φαίνεται από την στάση που κράτησε στο θέμα του blogger Naxios. Φαίνεται όμως και από το γεγονός ότι κάποιοι από τους πολιτικούς “διώκτες”του, σταμάτησαν κάθε διαδικασία όταν διαπίστωσαν ακριβώς τι συμβαίνει στο διαδίκτυο και σύγκριναν καταστάσεις. Τότε όμως, κάποιοι άλλοι “Bloggers” έβγαιναν και ζητούσαν “αίμα” αναπαράγοντας τις κατηγορίες της ασφάλειας. Βλέπετε ο κάθε ξεφτίλας αστυνομικός συντάκτης της αφάνειας έγινε αυτόματα και “blogger”.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ>> για να καταλάβετε τις κυβιστήσεις (κωλοτούμπες) του διαδικτύου...

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails