Καλώς ήρθατε

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, καλεί κάθε ΑΘΗΝΑΙΟ κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ και κάθε ΕΛΛΗΝΑ να συμμετάσχει στην ΛΑΟΣΥΝΑΞΗ για τη ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 3μμ στη πλατεία Κολοκοτρώνη.
.


Για να φωνάξουμε μαζί 10 ΟΧΙ στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση και τους Εγχώριους Εφιάλτες

- Ο Χ Ι στον αφελληνισμό της Ελλάδος
- Ο Χ Ι στο αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο
- Ο Χ Ι στις ύπουλες ελληνοποιήσεις
- Ο Χ Ι στον εξισλαμισμό της Ελλάδος
- Ο Χ Ι στη συρρίκνωση των συνόρων και στην παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων.
- Ο Χ Ι στους εθνομηδενιστές και στους ανθέλληνες
- Ο Χ Ι στην παγκοσμιοποίηση
- Ο Χ Ι στα ξένα συμφέροντα
- Ο Χ Ι στο ηλεκτρονικό φακέλωμα
- Ο Χ Ι στον ανθελληνικό οικουμενισμό

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας θα... συμμετάσχει οργανωμένα στην συγκέντρωση και καλεί σε προσυγκέντρωση από τις 2.00 μμ μπροστά στο Γραφείο της Επιτροπής στην οδό Μαυροκορδάτου.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας καλεί, κάθε πολίτη που τον λήστεψαν, κάθε πολίτη που του έκλεισαν το Μαγαζί , που απαξίωσαν την περιουσία του, και έσπασαν το αυτοκίνητο του, κάθε πολίτη που του στέρησε την Ελευθερία του ο Στρατός της ξένης Κατοχής, να πού με όλοι μαζί φτάνει πια !

Ι Σ Α Μ Ε Ε Δ Ω !

Κάτω τα χέρια απ΄ την Ελλάδα!
Ζήτω η Ελεύθερη Αθήνα!
Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα!

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010, στις 3 το μεσημέρι, στη πλατεία Κολοκοτρώνη.
, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική Σημαία, λέμε Ο Χ Ι, στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδος, Ο Χ Ι, ΣΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, Ο Χ Ι, στην Παγκοσμιοποίηση, Ο Χ Ι στην συρρίκνωση των Εθνικών μας συνόρων. Λέμε, ένα Β Ρ Ο Ν Τ Ε Ρ Ο Ο Χ Ι στα σχέδια των ξένων κέντρων να αλλοιώσουν την Εθνικοθρησκευτική μας ΣΥΝΟΧΗ...

Λέμε Ν Α Ι σε μια Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Δημοκρατική Ελλάδα.
Λέμε Ν Α Ι στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Ε Ν Α Π Ο Τ Α Μ Ι Π Ο Υ Ξ Ε Χ Ε Ι Λ Ι Ζ Ε Ι ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ Φ Α Υ Λ Ο Υ Σ, ΤΟΥΣ ΑΡ Ν Η Σ Ι Π Α Τ Ρ Ι Δ Ε Σ , ΤΟΥΣ Ε Φ Ι Α Λ Τ Ε Σ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ Α Ν Θ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ Ε Θ Ν Ο Μ Η Δ Ε Ν Ι Σ Τ Ε Σ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.
Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, θα παρακαλούσα για πιο ΕΓΚΑΙΡΗ ειδοποίηση και, συντονισμό, πανελλήνια. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα... Οι Ακρίτες, ίσως ν΄ ανησυχούν περισότερο. Μην μας αφήνεται απ΄ έξω, δίνοντάς τους το άλλοθι, ότι "μια μερίδα ακροδεξιών" διοργάνωσε μία πορεία.... Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την αξία των προσπαθειών σας, θα έθετα το ερώτημα: τι είναι καλύτερο, μία πορεία στην Αθήνα, ή ταυτόχρονες πορείες ανά την επικράτεια;

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ... ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Related Posts with Thumbnails