Καλώς ήρθατε

Αργά η γρήγορα θα πέσουν οι μάσκες και τότε θα φανερωθούν οι εγκληματίες καθώς και τα εγκλήματα


Γερμανία: Η “ιερή αγελάδα” της χώρας μας!

Ακόμα και ο Ναπολέων είχε φτάσει να υποστηρίξει, πως «my dominion ends where that of conscience begins» (μετάφραση: «Η κυριαρχία μου τελειώνει εκεί όπου αρχίζει αυτή της συνείδησης»). Εντούτοις, πιστεύω, πως το ρητό αυτό θα προκαλεί μειδίαμα στους περισσότερους από αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά σήμερα, ιδικά τους επαΐοντες της Ευρωπαικής Ένωσης.

Το λέω αυτό, διότι πολλοί στη χώρα μας δεν αντιλαμβάνονται, πως η κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει δεν είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα της δικής μας κακοδαιμονίας. Υπάρχουν κι άλλοι που φέρουν ευθύνη.

Χαίρομαι, διότι βλέπω πως αρχίζουν να ακούγονται σιγά σιγά και άλλες φωνές, που απομυθοποιούν την «ιερή αγελάδα» της χώρας μας που λέγεται: Γερμανία. Οι Γερμανοί έχουν μια συλλογική ευθύνη απέναντι στην Ελλάδα, την οποία την γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά καταφέρνουν να την περιθωριοποιούν εξαγοράζοντας διαχρονικά τους «δημοκρατικά» εκλεγμένους ηγέτες της χώρας. Αυτή η εξαγορά είναι, που έχει φιμώσει τα στόματα όσων γνωρίζουν, διότι υπάρχουν πολλοί που γνωρίζουν όντως πολλές λεπτομέρειες από τον σαδιστικό βιασμό (μεταφορικά και κατά γράμμα) που έχουν υποστεί οι πολίτες αυτής της χώρας από τα ανθρωπόμορφα αυτά ανδρείκελα, σε συνεργασία πάντα με τις ντόπιες ύαινες…

Το χαρμόσυνο όμως είναι, πως... ανάμεσα σε αυτά τα «τέρατα» (λειτουργούν ακολουθώντας αποκλειστικά το ένστικτο αυτοσυντήρησης – βλέπε «ο υπεράνθρωπος» του Νίτσε) βρίσκονται και πολλοί γνήσιοι άνθρωποι, όπως ο ANDREAS WEHR (βλέπε το πολύ αποκαλυπτικό άρθρο στο anti news), οι οποίοι έχουν συνείδηση, και να δείτε που αυτοί τελικά θα καταφέρουν να ξεμπροστιάσουν τον «εφιάλτη» που ζει ανάμεσά τους και που έχει δηλητηριάσει ιδεολογικά μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας.

Ο Έλληνας πολίτης φταίει, ναι! Αυτή η συμπεριφορά του όμως είναι συμπεριφορά που φανερώνει πεσμένο ηθικό, που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα ανθρώπων που ζουν διαχρονικά κάτω από καταπίεση… Ναι! Καταπίεση και βιασμό, από αυτούς που εμπιστεύτηκε να τον οδηγήσουν, τους «πατερούληδες» του έθνους, στους οποίους περιλαμβάνονται και πολλά αποβράσματα από τον θρησκευτικό κλήρο!

Οι διάφοροι - δήθεν ρεαλιστές - αναγνώστες, που αντιδρούν σαν να έχουν υποστεί ηλεκτροσόκ, όταν διαβάζουν κάτι αρνητικό για την Γερμανία, έχουν την κατανόησή μου, διότι γνωρίζω πως υπάρχουν πολλοί στη χώρα μας, οι οποίοι έχουν οικοδομήσει την όποια «αξία» τους επάνω στη σχέση τους με τους Γερμανούς, οπότε νοιώθουν σαν να κλονίζονται τα θεμέλια της ουτοπικής «ανωτερότητας», που τους κρατούσε ψηλά, στην ψευδεπίγραφη κοινωνική κλίμακα.

Έχω την ελπίδα, πως αργά η γρήγορα θα πέσουν οι μάσκες και τότε θα φανερωθούν οι εγκληματίες καθώς και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που έχουν διαπραχθεί, κυρίως, από αυτούς που παρουσιάζονται σήμερα ως ΣΩΤΗΡΕΣ!!!
από το Alkimos archive

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails