Καλώς ήρθατε

Παίξτε μπάλα ρεεε!

Συντρόφια του ΠΑΣΟΚ. Οι μάγκες είναι αυτοί που διδάσκονται από τα λάθη του παρελθόντος και δεν τα επαναλαμβάνουν.

Φθείρεστε άδικα και καταναλώνετε τα αποθέματα αξιοπιστίας, δυνατότητας και καλής διάθεσης που σας έχουμε πιστώσει. Επειδή οι άλλοι ήταν χειρότεροι δεν μπορείτε εσείς να κάνετε πράγματα που είναι ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Έχετε μαμήσει τους φουκαράδες τους φτωχούς που δεν είχαν τα λεφτά να πάρουν ένα καινούργιο κολοαυτοκίνητο. Τούς υποχρεώνετε σε απόσυρση την στιγμή που η ΔΑΝΙΑ π.χ. χρησιμοποιεί παμπάλαια αυτοκίνητα σε κυκλοφορία. Σας μουντζώνουν (φθείρουν) καταθέτοντας πινακίδες και όσο λίγοι και να είναι την επικοινωνιακή ζημιά την έχετε.

Επίσης δεν καταλαβαίνετε ότι δίνετε δουλειά στα εργοστάσια των Γερμανών των Άγγλων των Σκανδιναβών και όλων των βιομηχανικών χωρών. Πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα. Μου κόπτεστε για το περιβάλλον (σωστά) την στιγμή που άλλες χώρες ξέρετε ότι το ξεσκίζουν στην ψύχρα Ο κόσμος έχει αγριέψει και εσείς αγρούς αγοράζετε.

Επίσης κόψτε και... το κόλπο (γιατί και παλιό είναι και κουράζει-εκνευρίζει) με τις διαρροές για να «μελετάτε» τις αντιδράσεις μας, γιατί για «αμελέτητους» σας κόβω και πολύ σύντομα θα το δείτε γιατί οι πολιτικοί σας αντίπαλοι τρίβουν τα χέρια τους και ετοιμάζονται για «καθόδους». Εξηγείστε ευθαρσώς και αναλυτικά, αποφασίστε και προχωρήστε. Σε κάθε τομέα!

Όσο για τις προεκλογικές δηλώσεις ότι θα «τσιμπήσετε» και καλά τους φοροφυγάδες πάπαλα την βλέπω την δουλειά και μπούρου μπούρου άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, γιατί πάλι από τα τσιγάρα τα πιοτά.. και τα ξενύχτια και τις βενζίνες πάτε να βγάλετε μαλλί και από τους ίδιους λαλάκες τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που θα τους κάνετε και εφοριακούς να σας μαζεύουν και καταγράφουν αποδείξεις!!!

Έχω και άλλα να σας χώσω (όπως π.χ. το ότι δεν περιμένω να έρθουν πίσω τα 140 εκατομμύρια ευρώ από την Siemens, όμως ΘΕΛΩ να ματώσετε και να μου βρείτε με ονόματα ποια ή ποιες κουφάλες τα έφαγαν, όπως επίσης και στο Βατοπέδι) και το ΕΧΩ το δικαίωμα επειδή σας ψήφισα και σας θέλω δυνατούς και καθαρούς αλλά σταματάω εδώ για να μην πλατιάζω.
Πατήστε μπάλα λοιπόν και κάντε παιγνίδι γιατί πολύ στην ντρίπλα το ρίξατε και από γκολ τίποτα.
από Ενδεχομένως!

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά σε ένα από εξαιρετικό ιστολόγιο!Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία για το νέο έτος!

Related Posts with Thumbnails