Καλώς ήρθατε

Διαγωνισμός «Miss Sexy Vampire Greece» (τι άλλο θ΄ακούσω)

Κι ενώ συμβαίνουν διάφορα στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, φαίνεται ότι κάποιοι, όχι μόνο ζουν στο δικό τους κόσμο, αλλά σίγουρα είναι χαμένοι… στο διάστημα!!! Τις παραμονές των Χριστουγέννων,στην Αθήνα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός «Miss Sexy Vampire Greece». Ελληνιστί, η πιο όμορφη και σέξι βρικόλακας Ελληνίδα!!!

Και φυσικά έχει ξεσηκώσει σάλο η όλη διοργάνωση, αν και οι διοργανωτές του …υποβαθμίζουν την εκδήλωση σε παρτάκι παρά σε κάτι σοβαρότερο και λένε ότι έχουν σκοπό να περάσουν κοινωνικά μηνύματα!!! Ναι, κοινωνικά μηνύματα! Τι σόι βέβαια «κοινωνικά μηνύματα» θα μπορούσε να περάσει ένα βρικόλακας, αυτό μάλλον ούτε οι ίδιοι το γνωρίζουν.

Το γεγονός μάλιστα, ότι... μερίδα των διαγωνιζομένων πρεσβεύουν μια διαφορετική στάση ζωής κι έναν ξεχωριστό τρόπο σκέψης ξεσπά ακόμα μεγαλύτερη θύελλα αντιδράσεων, καθώς μέρα με την ημέρα, οι υποψηφιότητες αλλά και οι υποστηρικτές της διοργάνωσης αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.

«Ο διαγωνισμός μας δεν έχει καμία σχέση με τον σατανισμό ούτε με την προώθηση καμίας άλλης φιλοσοφίας. Όποιος εξακολουθήσει να διαδίδει τέτοιες φήμες θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι θα αναγκαστούμε να τον δαγκώσουμε!», υποστηρίζει χαριτολογώντας ο εκπρόσωπος του διαγωνισμού κ. Αργύρης Καράνης.

«Πρόκειται για μια εκδήλωση που θα παρουσιάσει στο Αθηναϊκό κοινό, μια εντελώς διαφορετική αισθησιακή εμπειρία. Είναι ένας Διαγωνισμός Ομορφιάς – Show που σκοπό έχει να γιορτάσει την ομορφιά ,τις αισθήσεις, την επιθυμία, τα φετίχ, την αμαρτία και την εναλλακτική σεξουαλικότητα, μέσα από την εξερεύνηση των σκοτεινότερων και πιο kinky – vampire φαντασιώσεων…». Μια γιορτή στην οποία θα πρωταγωνιστούν τα φέρετρα, τα κεριά, τα κόκκινα χαλιά και τα στεφάνια, κάνοντας ακόμα πιο μακάβριο το σκηνικό το οποίο θα στηθεί το απόγευμα της 20ης Δεκεμβρίου σε κατοικήσιμη περιοχή ξεσηκώνοντας τους κατοίκους.
από ΕΩΘΙΝΟΝ

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails