Καλώς ήρθατε

Παραέγινε το κακό με τους "ψευτόμαγκες" και τους κάθε λογής κακοποιούς

Σε ανύποπτο χρόνο, στις 14 Δεκεμβρίου, ο συνblogger taxalia, έγραψε ένα άρθρο με ουσία και καθαρό λόγο: Με λήστεψαν 20 φορές. Στις πόσες μπορώ να αντιδράσω κύριε αστυνόμε; όπου θέτει το θέμα της αυτοδικίας.
Δεν έχω παρά να συμφωνήσω απόλυτα με τον σοφό taxalia.

Παρα έγινε το κακό με τους "ψευτόμαγκες" και τους κάθε λογής κακοποιούς. Δεν μπορεί οι κανονικοί άνθρωποι, αυτοί που δεν ενοχλούν κανέναν, να ενοχλούνται συνεχώς! Πόσο ακόμη θα αντέξει το δόγμα "μην αντιστέκεσαι, κάνε ότι σου πει ο "κακός"".

Αγανάκτησε ο κόσμος. Έχει καταλάβει ότι αν, την ώρα που κοιμάσαι, μπει ο κλέφτης σπίτι σου, αντιδράσεις για να προστατέψεις την οικογένειά σου και σε σφάξει, θα μείνει ασύλληπτος! Αν πάλι συλληφθεί, θα είναι ένα καμένο πρεζόνι, το οποίο θα μείνει στη φυλακή 6 μήνες. Αν προλάβεις και τον "καθαρίσεις" εσύ, θα καταστρέψεις τη ζωή σου. Θα μείνεις 15 χρόνια στο φυλακή κι όχι 6 μήνες!

Αν ζητήσεις ευγενικά από τον ψευτόμαγκα, που σου κλείνει το δρόμο, να προχωρήσει, θα σου πει ένα τσαμπουκαλίδικο "άντε γαμ....ου ρε μα...κα"! και φυσικά, καμιά αστυνομία δεν πρόκειται να έρθει. Αν κατέβεις και είναι καλύτερος στο ξύλο από σένα, θα σε δείρει και ..ψάξε βρες τον. Αν τον δείρεις εσύ, αφού σου έβγαλε την ψυχή, θα σε δικάσουν σε ισόβια οι τηλε-εισαγγελείς.

Μπρος γκρεμός και... πίσω ρέμα: ή θα κάθεσαι να σε δέρνει ο κάθε κουραδόμαγκας, οπότε θα τρέχεις στα νοσοκομεία ή θα τον δείρεις εσύ, οπότε θα είσαι καταζητούμενος από τα "κανάλια". Διαλέγεις και παίρνεις. Προσωπικά διαλέγω το δεύτερο! Αρκετά, με το θράσος του κάθε βλάκα!
από taxalia

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

Related Posts with Thumbnails