Καλώς ήρθατε

Με αγωγή απαντά ο Μ. Σαλμάς στις αναρτήσεις "εμετικού" blog


Οι γνωστοί και υποκινούμενοι λιβελογράφοι του πρώην Υφυπουργού Μάριου Σαλμά ξαναχτύπησαν στο διαδίκτυο θέλοντας ανεπιτυχώς να μας θυμίσουν την σύνδεση του σημερινού Βουλευτή με τον Γ. Τρομπούκη.

Αυτή την φορά όμως την πάτησαν
…. και ενώ μέχρι τώρα ο κ. Σαλμάς δεν ήθελε να ασχοληθεί μαζί τους απαξιώνοντας τους (όπως εξάλλου κι όλος ο πολιτικός κόσμος) σήμερα φαίνεται αποφασισμένος να τραβήξει το μαχαίρι έως το κόκαλο!

Αγωγή λοιπόν καταθέτει τις... επόμενες ώρες ο Βουλευτής της Ν.Δ. εναντίον του γνωστού blogger και τηλε-εκβιαστή ο οποίος μέσα από το ιστολόγιο του και πάλι έδειξε την εμετική του διάθεση και εμμονή εναντίον του πρώην Υφυπουργού. Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Σαλμά, η ενέργεια του Υφυπουργού να κινηθεί δικαστικά απέναντι στο γνωστό υπόδικο "χασάπη" της ταχυδημοσιογραφίας είναι πρώτα από όλα απαίτηση των φίλων και υποστηριχτών του κ. Σαλμά που αντιδρούν στην υποκινούμενη προσπάθεια απαξίωσης και λασπολόγησης του Βουλευτή από συγκεκριμένο πάντα άνθρωπο!

Και βέβαια η ουσία είναι ότι χρόνο θα χάσει ο Βουλευτής ασχολούμενος με τον τύπο (αφού τα γραφόμενα του δεν επηρεάζουν τον τελευταίο εχθρό του κ. Σαλμά καθώς βγάζει μάτι ότι είναι πληρωμένα) αλλά από την άλλη δεν μπορεί να αφήνει έναν μισότρελο κάθε τόσο να τον λασπολογεί δίνοντας μια πρόσκαιρη χαρά στους γνωστούς υποκινητές του! Θα πρέπει λοιπόν να αρχίζει ο κ. Παπατζής!! να μαζεύει αποδείξεις για όσα έχει ισχυριστεί τόσο μέσα από το εμετικό του blog ,όσο και μέσα από την αηδιαστική του εκπομπή για τις σχέσεις μεταξύ των Σαλμά και Τρομπούκη!

Και κρίνουμε επιβεβλημένο να το κάνει γιατί το ποσό που θα ζητάει ο Βουλευτής από το blogger όπως μάθαμε αγγίζει το 1εκ ευρώ!
από το παρόν της Αιτωλοακαρνανίας

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails