Καλώς ήρθατε

Το Ευβοϊκό Βατοπέδι...


Να διαβιβαστεί ο φάκελος στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών ζήτησε ο πρώην βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΝ Βαγγέλης Αποστόλου. Υπάλληλοι της Αυτοδιοίκησης ή και συγγενικά τους πρόσωπα έτρεξαν και πήραν...κοτέτσια στο χωριό Αγία Σοφία του Δήμου Μεσσαπίων για να το ανταλλάξουν με...παραθαλάσσια οικόπεδα με θέα στο Αιγαίο στη μαγευτική περιοχή Λιμνιώνα Ευβοίας!.

Ο κ. Αποστόλου δήλωνει..«Πρόκειται για το Ευβοϊκό Βατοπέδι, με θύματα τους κατοίκους Αγίας Σοφίας και το ελληνικό δημόσιο, και θύτες αυτούς που είχαν καθήκον να τους υπερασπίζονται.
Είναι αδιανόητο υπάλληλοι της Αυτοδιοίκησης ή και συγγενικά τους πρόσωπα αλλά και ιδιώτες που απασχολούνται σε διαδικασίες ανταλλαγής δημόσιας περιουσίας να χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη σχέση τους για ίδιον όφελος. Όλοι όσοι αγόρασαν οικόπεδα στην Αγία Σοφία την ύποπτη χρονική περίοδο πρέπει να αποκλειστούν.
Οφείλει ο Νομάρχης Ευβοίας εκτός από τις ατελέσφορες ουρανομήκεις διαμαρτυρίες του για τη λειτουργία των υπαλλήλων του και των συνεργατών του σε ένα σκάνδαλο, που επωάστηκε στην αυλή της Νομαρχίας και του Δήμου Μεσσαπίων, να δράσει ουσιαστικά, ακυρώνοντας τώρα τη διαδικασία της ανταλλαγής.
Ταυτόχρονα πρέπει ολόκληρος ο φάκελος να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών».


Να θυμίσουμε πως... λόγω κατολισθήσεων είχε αποφασιστεί η μεταφορά του οικισμού Αγίας Σοφίας σε παραθαλάσσια περιοχή που με πράξη αποχαρακτηρισμού από δασική έγινε οικιστική! Δικαιούχοι όσοι είχαν άρτια και οικοδομήσιμα οικόπεδα εντός οικισμού!

Από τη μέρα που έγινε γνωστό αυτό συνέβησαν απίστευτα γεγονότα με κοτέτσια και στάβλους να εξαγοράζονταν με 2000 και 3000 χιλιάδες ευρώ και μαντεύετε ποιοι τα πήραν!!!
από news24gr

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails