Καλώς ήρθατε

"Αξιοκρατικά" ο διαδικτυακός γενικός γραμματέας που διόρισε ο Χάρης Καστανίδης (βρε αλλάζει ο Έλληνας)

18pp1xng429cy32olhr2.png

Ανακοινώθηκε το όνομα του πρώτου Γ.Γ, που προέκυψε από την διαδικασία της διαδικτυακής υποβολής υποψηφιοτήτων. (κλικ στη φωτό για να την δείτε καλά)

Πρόκειται για τον Γιώργο Δημήτραινα. Η ανακοίνωση έγινε από τον Χάρη Καστανίδη, "μετά από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων για τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που υποβλήθηκαν, όπως είναι γνωστό, μετά από δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος". (κλικ στη φωτό για να την δείτε καλά)

"Ερωτηθείς αν... ελήφθη υπόψη για την εκλογή του νέου γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης το γεγονός ότι είναι από την ίδια εκλογική περιφέρεια με τον κ. Καστανίδη,ο εκπρόσωπος είπε ότι “θα αδικούσαμε αν βάζαμε τέτοια κριτήρια” και πως τα κριτήρια εκείνα που υπερίσχυσαν είναι διαφορετικά και θα επιβεβαιώνονται από τα βιογραφικά των νέων γραμματέων."

Τελικά υπάρχουν κακεντρεχείς άνθρωποι...
Είναι σίγουρο ότι ο νέος γ.γ, έχει πλείστα προσόντα, μεγαλύτερο των οποίων, αυτό.

Από δέκα χιλιάδες κόσμο περίπου βρέθηκε ο καλύτερος!!!που τυχαία είναι ΠΑΣΟΚ,από την ίδια εκλογική περιφέρεια του υπουργού και τελευταίο σημαντικότερο προσόν ότι συγγράφει βιβλία με την γυναίκα του υπουργού!!!
από news24gr

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Kανένας Υπουργός να μην ειναι βουλευτης,ωστε να είναι απεξαρτημένος από ψηφοθηρικά συμφέροντα.
Να είναι πάντα εξωκοινοβουλευτικός ο Υπουργός. Οι βουλευτές όμως π.χ. 20 βουλευτές ως επιτροπή σε κάθε υπουργείο από όλα τα κόμματα να ελέγχουν και να προτείνουν λύσεις μέσα από διάλογο με τον κόσμό για τα προβληματα του κόσμου,και να αποφασίζουν αυτοι για τους Γραμματεις που θα διοριστούν.
Συγχαρητήρια και πάλι για το blog σου και τις απόψεις σου και τα λαβράκια σου.
dimokratikos.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails