Καλώς ήρθατε

Αντιδράσεις κατά του εμβολίου της “χοιρογρίπης”

freefotos.gr

Σήμερα το πρωί έλαβα ένα Email που με παρέπεμπε σε ενδιαφέρον και τεκμηριωμένο άρθρο σχετικά με το πολυδιαφημισμένο από τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων - κατ’ ευφημισμόν “νέας γρίπης”.

Θεώρησα χρήσιμο να... μεταφράσω τα κυριότερα σημεία του και να τ’ αναρτήσω προς ενημέρωση των αναγνωστών πάνω στο σοβαρότατο αυτό θέμα που έχει προκαλέσει πανικό και αμηχανία περί του πρακτέου σε μικρούς και μεγάλους. Το άρθρο είναι γραμμένο από τον Αμερικανό Mike Adams, ακτιβιστή ολιστικό διατροφολόγο, το πλούσιο βιογραφικό του οποίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

«Το παιχνίδι της πλύσης εγκεφάλου έχει τώρα ευρέως αποκαλυφθεί ως μια απάτη. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επαναστατούν ανοιχτά εναντίον των εμβολίων της γρίπης των χοίρων για λόγους πρόνοιας και λογικής.»

«Επανάσταση κατά του εμβολίου!
(...)
Η στήριξη του κοινού για το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων εξατμίζεται μέρα με τη μέρα, καθώς η επιχειρηματολογία για το εμβόλιο φαίνεται όλο και πιο γελοία σε οποιονδήποτε δίνει τη δέουσα προσοχή στο θέμα. Μητέρες, νοσοκόμες, εργαζόμενοι σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, και μέλη της κοινωνίας συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο ότι τα επιχειρήματα των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών για το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων απλά δεν εμφανίζουν λογική συνέπεια.

Πρόσφατες δημοσκοπήσεις που έγιναν για λογαριασμό των κυριότερων ΜΜΕ δείχνουν ότι πάνω από το 50% των μητέρων αρνούνται να εκθέσουν τα παιδιά τους στο εμβόλιο της γρίπης των χοίρων, ενώ νοσοκόμες και άλλοι επαγγελματίες στον κλάδο της Υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο εκφράζουν ανοιχτά την αντίθεσή τους στο εμβόλιο.

Ήδη έχουν κατατεθεί αγωγές εναντίον του Οργανισμού Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για την έγκριση του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων, ενώ συλλαλητήρια για τη συνειδητοποίηση των κύριων στόχων του εμβολίου κερδίζουν τεράστια αποδοχή στο κοινό. Νοήμονες και πληροφορημένοι άνθρωποι παντού λένε ΟΧΙ στο εμβόλιο!
Η λαϊκή στήριξη για το εμβόλιο κλονίζεται καθημερινά, και οι αρχές Υγείας στρέφονται τώρα σε παραφουσκωμένες ιστορίες τρόμου προσπαθώντας να στρατολογήσουν ζήτηση για τα εμβόλιά τους. Εκεί που η επιστημονική αξιοπιστία είναι ελλιπής, προσκαλείται ο φόβος στη θέση της.


Γιατί το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων δεν έχει λογική συνέπεια.

Γιατί λοιπόν η επιχειρηματολογία για το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων είναι τόσο διάτρητη; Όλα συνοψίζονται σε αυτές τις πέντε κύριες δικαιολογίες που προπαγανδίζονται από τη βιομηχανία του εμβολίου… αλλά όπως θα δείτε πιο κάτω, κάθε μια απ’ αυτές τις πέντε κύριες δικαιολογίες είναι καταφανώς λανθασμένη.

Δικαιολογία #1: Η πανδημία του ιού της γρίπης των χοίρων, H1N1, είναι επικίνδυνη και θανατηφόρος.

Γιατί είναι διάτρητη: Ενώ το ποσοστό της μόλυνσης από τον ιό H1N1 είναι προς το παρόν υψηλό, το ποσοστό θνησιμότητας είναι εντυπωσιακά χαμηλό. Στην πραγματικότητα, δεν είναι υψηλότερο από εκείνο μιας φυσιολογικής, εποχιακής γρίπης.

Δικαιολογία #2: Το εμβόλιο σε προστατεύει από τον ιό!

Γιατί είναι διάτρητη: Δεν υπάρχει απολύτως κανένα επιστημονικό τεκμήριο που να καταδεικνύει ότι το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων προσφέρει πραγματική προστασία εναντίον της διάδοσης του ιού H1N1. Ενώ υπάρχει απόδειξη που δείχνει ότι παράγει αντισώματα… η απλή ύπαρξη αντισωμάτων που παρήχθησαν από το εμβόλιο δεν μεταφράζεται σε λειτουργική ανοσία στον πραγματικό κόσμο! Στο αποτέλεσμά τους, τα εμβόλια είναι μια κατασκευασμένη ανοσία που συχνά δεν παρέχουν πρακτική προστασία ανοσίας στον πραγματικό κόσμο.

Δικαιολογία #3: Το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές, ακόμη και για παιδιά!

Γιατί είναι διάτρητη: Αυτή η δικαιολογία είναι πραγματικά για γέλια. Κανένα απ’ αυτά τα εμβόλια δεν έχει δοκιμαστεί κανονικά για την ασφάλειά του από τον FDA ή από τις βιομηχανίες φαρμάκων. Έχουν εγκριθεί από τον FDA με ένα νεύμα, προσπερνώντας παντελώς τη φυσιολογική διαδικασία μιας μακράς κλινικής δοκιμής ασφαλείας που το κοινό προσδοκά από τον FDA να επιβάλλει. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το δικηγόρο Jim Turner, η αβάσιμη έγκριση του FDA για τα εμβόλια της γρίπης των χοίρων είναι μια παραβίαση του ομοσπονδιακού νόμου.

Δικαιολογία #4: Δεν υπάρχει τίποτε άλλο που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου από τη γρίπη των χοίρων (γι’ αυτό πρέπει να κάνεις την ένεση του εμβολίου)

Γιατί είναι διάτρητη: Αυτή η δικαιολογία είναι ένα περίτρανο ψέμα. Με στόχο να πουλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα εμβόλια, οι φαρμακοβιομηχανίες (μαζί με όλα τα γραφειοκρατικά στρατεύματά τους στα CDC- Centers for Disease Control - και WHO - World Health Organization) κρατούν συνειδητά τον κόσμο σε άγνοια ως προς ασφαλέστερες και πιο αποτελεσματικές επιλογές, όπως η βιταμίνη D και οι θεραπείες με βότανα εναντίων ιών.

Δικαιολογία #5: Αν δεν κάνεις την ένεση εμβολίου, συμπεριφέρεσαι αντιδεοντολογικά θέτοντας το βάρος του εμβολίου σε όλους τους άλλους χωρίς να το αναλαμβάνεις εσύ.

Γιατί είναι διάτρητη: Κωμικό! Αυτό είναι marketing δια της ενοχής, που προσπαθεί να πειθαναγκάσει άτομα να υποστούν το εμβόλιο υποβάλλοντάς τα να νιώθουν τύψεις αν δεν το κάνουν. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι θα είσαι αήθης εάν δεχτείς το εμβόλιο, διότι οικονομικά θα στηρίξεις μια επικίνδυνη και άκρως απατηλή βιομηχανία εμβολίου η οποία προκαλεί τρομερή βλάβη στα παιδιά, εγκύους και άλλα αθώα θύματα του εμβολίου.
Το να ελπίζεις να βελτιώσεις την υγεία σου δίνοντας χρήματα στη φαρμακοβιομηχανία μέσω της αγοράς εμβολίων είναι σα να ελπίζεις να φέρεις ειρήνη στον κόσμο με το να δίνεις χρήματα στις βιομηχανίες όπλων.

Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις το εμβόλιο.

Υπάρχει κάποια καλή δικαιολογία για να κάνεις το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων; Βασιζόμενος στην υπάρχουσα κατάσταση, όχι. Εκτός, βέβαια, κι αν έχεις την επιθυμία να παίξεις ρώσικη ρουλέτα με την υγεία σου.

Φυσικά, αν τα πράγματα αλλάξουν δραματικά, θα μπορούσαν να υπάρχουν αυξανόμενα ισχυρές δικαιολογίες για να σκεφτεί κανείς το εμβόλιο. Εάν ο ιός H1N1 μεταλλαχθεί σε ιό με μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας, τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά. Εάν το εμβόλιο αποδεικνυόταν ασφαλές μετά από μακροχρόνιες δοκιμές, αυτό θα ήταν κάτι προς όφελός του. Εάν αποδεικνυόταν επιστημονικά ότι τα εμβόλια σε προστατεύουν πραγματικά από τον ιό, αυτό επίσης θα ήταν διαφορετικό.

Αλλά σήμερα, κανένα απ’ αυτά τα πράγματα δεν είναι αποδεικτικά αληθινό. Τα εμβόλια δεν έχουν καθόλου δοκιμαστεί κανονικά. Δεν υπάρχει έντιμη απόδειξη ότι σε προστατεύουν από τη γρίπη των χοίρων. Και η γρίπη αυτή έχει τόσο μικρό ποσοστό θνησιμότητας! Γιατί λοιπόν να μας ενδιαφέρει καθόλου το εμβόλιο;

Κρατήστε στο νου σας ότι κάθε χρόνο πάνω από 2.000 άτομα πεθαίνουν από τη λήψη ασπιρίνης. Πάνω από 100.000 Αμερικανοί σκοτώνονται κάθε χρόνο από φάρμακα συνταγογραφούμενα και εγκεκριμένα από τον FDA. Εάν οι άνθρωποι στο CDC ψάχνουν για πανδημία, θα έπρεπε να στρέψουν την προσοχή τους στην πανδημία της νοσοκαπηλείας και της φαρμακευτικής πίεσης που λαμβάνει χώρα σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή στο πλαίσιο της πανδημίας της γρίπης των χοίρων.

Υπάρχει, όμως, μια πραγματική πανδημία σε εξέλιξη… μια πανδημία απάτης που διατρέχει ασυγκράτητα την Αμερική και το Ηνωμένο βασίλειο. Είναι ένας μολυσματικός τύπος φαρμακευτικής αγυρτείας που μεταδίδεται από άτομο σε άτομο με ταχύτητα προπαγάνδας. Συμπτώματα αυτής της λοίμωξης συμπεριλαμβάνουν απώλεια λογικής σκέψης, υστερία γρίπης των χοίρων και παράλογη πίστη στα σύμβολα αυθεντίας.

Εκείνο που πραγματικά χρειαζόμαστε στην Αμερική είναι ένα εμβόλιο που θα προστατεύει τα μυαλά του καταναλωτή από τη μολυσματική φαρμακευτική αγυρτεία. Αλλά πάλι, εάν πράγματι εμβολιάζαμε τον κόσμο με τέτοιο εμβόλιο, ολόκληρη η φαρμακοβιομηχανία θα κατέρρεε σε μια νύχτα. Αυτό διότι η μεγάλη φαρμακοβιομηχανία στηρίζεται στην προπαγάνδα. Και η προπαγάνδα που βλέπουμε με το σπρώξιμο του εμβολίου της γρίπης των χοίρων είναι τόσο φορτισμένη με αδικαιολόγητη σπέκουλα που δικαιούται κάποιο είδος βραβείου Nobel.»


Το διαφωτιστικό αυτό άρθρο του ακτιβιστή Mike Adams στην Αγγλική γλώσσα βρίσκεται εδώ.
Τι να προσθέσει κανείς σε αυτά; Το μόνο που μου έρχεται στο νου είναι ότι η ανθρωπότητα μοιάζει πια μ’ ένα απέραντο χοιροστάσιο… όπου οι λιγοστοί εναπομείναντες άνθρωποι τσαλαπατιούνται και μολύνονται από τους ανθρωπόμορφους χοίρους που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο Μαμμωνά. Ποιος θα μας προστατέψει από δαύτους;
από Μαρία Σεφέρου

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails