Καλώς ήρθατε

Υπουργείο προστασίας αστυνομικών κ. Χρυσοχοΐδη;

freefotos.gr

«Την άποψη ότι τα Αστυνομικά Τμήματα δεν είναι φρούρια, αλλά δημόσιες υπηρεσίες που πρέπει να εξυπηρετούν τον πολίτη» υποστήριξε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Βούληση του υπουργείου είναι τα Αστυνομικά Τμήματα να παραμείνουν ανοικτά στους πολίτες, ώστε να προσφέρουν άμεσες και ποιοτικές υπηρεσίες και όχι να μετατραπούν σε χώρους φόβου και ταλαιπωρίας» υπογράμμισε.

Μα κ. Χρυσοχοΐδη από που... μας ήλθατε ω Πάνσοφε! Πως βρεθήκατε εν Ελλάδι;

Αν ήσαν φρούρια! τα αστυνομικά τμήματα, δεν θα είχαμε τώρα 6 τραυματίες, δυο σοβαρά και ενδεχομένως ανάπηρη μια κοπέλα που δεν πρόλαβε να πει στη ζωή καλημέρα..

κ. Χρυσοχοΐδη, μήπως η ευφυΐα σας επιτρέπει να σκεφθείτε ότι ίσως θα πρέπει να δημιουργήσετε και ένα υπουργείο, «Προστασίας Των Αστυνομικών;»

Η τους αστυνομικούς τους έχουμε στην Βαλακνοταλιμοπανία για ανάλωση, Κε Χρυσοχοΐδη, για να τους ψευτολυπούνται οι σοβαροφανώς γελοίοι δημοσιογράφοι μας, που ως η καλή πόρνη ήθελε να να κρυφτεί μα την πρόδιδε η χαρά της, περιχαρείς τρέχουν με τα μαρκούτσια μόλις κάποιος αστυνομικός τραυματισθεί για να μας ενημερώσουν…!!!

Ειλικρινώς αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο τραγική, τόσο επικίνδυνη οι αποφάσεις σας θα μας έκαναν να κρατάμε την κοιλιά μας από νευρικά γέλια... Η τουλάχιστον θα μπορούσαν οι ανακοινώσεις των βαθυστόχαστων σκέψεων σας να είναι ευθυμογράφημα στην Ελευθεροτυπία, κάτω από την προκήρυξη των μικρών γενναίων δειλών αλητών που έγιναν προλετάριοι στον 21ο αιώνα και μας προστατεύουν μαζί σας από την παχυσαρκία του καπιταλισμού...

Δηλαδή κ.Χρυσοχοΐδη τι άλλο να σκεφθούμε διαβάζοντας τα κείμενά σας... Τώρα έγινε «Βούληση του υπουργείου είναι τα Αστυνομικά Τμήματα να παραμείνουν ανοικτά στους πολίτες, ώστε να προσφέρουν άμεσες και ποιοτικές υπηρεσίες και όχι να μετατραπούν σε χώρους φόβου και ταλαιπωρίας.»

Μα σε άλλη χώρα ζούσατε κ.Χρυσοχοΐδη; Πάντα τα αστυνομικά τμήματα ήσαν ανοικτά και πάντοτε οι πολίτες χωρίς φόβο ή πρόβλημα επισκέπτονται τα αστυνομικά τμήματα να εξυπηρετηθούν.Σε δημοκρατικό καθεστώς ζούμε κ.Χρυσοχοΐδη. Αφήστε τα ψυχροπολεμικά. Δεν μας φέρατε την Δημοκρατία. Αυτήν την έχουμε και τρέχει και από τα μπατζάκια μας…

Ιάσων

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Γιώργης Χολιαστός είπε...

ΒΊΟΙ ΠΑΡΆΛΛΗΛΟΙ ΙΑΒΈΡΗΣ-ΧΡΥΣΟΧΟΊΔΗΣ

Κάτι μου λέει πως θα ’τανε ιδανικό ένα ταίρι
ο Χρυσοχοίδης με του Ουγκώ το τέρας-τον Ιαβέρη.
Και σαν και ’κείνονε κι αυτός, του λαού-Γιάννη Αγιάννη,
τον λιγοστό το βίο του αβίωτο θα τον κάνει.

Γιώργης Χολιαστός

Related Posts with Thumbnails