Καλώς ήρθατε

κ. Παπανδρέου θυμήσου...για να μην πάθεις τα ίδια

freefotos.gr

Ας μιλήσουμε ξεκάθαρα! Η Νέα Δημοκρατία και ο Καραμανλής, πλήρωσαν για όλα και για τα πάντα! Και πάνω απ’ όλα, για την αλαζονεία των στελεχών της. Διότι, δεν αρκεί μόνο για έχεις μια κακή πολιτική, την οποία επιμένεις να μην αλλάζεις, όταν ο κόσμος αγκομαχά στην ανηφόρα!

Δεν μπορείς να... επιμένεις να βάζεις φόρους, να κάνεις αφαίμαξη στην τσέπη του πολίτη, να επιμένεις να παγώνεις μισθούς, όταν ο άλλος δυσκολεύεται να επιβιώσει. Και δεν μπορείς να αυξάνεις τα διόδια τρεις μέρες πριν τις εκλογές! Καλό ή κακό το πρόγραμμά σου, είναι καταδικαστέο από τον λαό.

Αλλά να ήταν μόνο αυτά; Είναι και τόσα άλλα. Είναι και τα σκάνδαλα που έκρυβαν κάτω από το χαλί του κόμματος! Ζαχόπουλος, κουμπάροι από Θεσσαλονίκη, καρτέλ γάλακτος, SIEMENS – Χριστοφοράκος, Βατοπέδι, Ρουσόπουλος, τηλεφωνικές υποκλοπές, Πολύζος που εστάλη σπίτι του επειδή είπε ότι υπάρχει διαφθορά, Βουλγαράκης, Παυλίδης, Αντώναρος… και πόσοι άλλοι. 45 σκάνδαλα σε 54 μήνες!

Το ζήτημα είναι να μπορούμε να βλέπουμε την πραγματικότητα και να κρίνουμε ορθά και όχι να κρυβόμαστε πίσω από το μικρό μας δαχτυλάκι. Το ζήτημα είναι να λέμε την αλήθεια στον κόσμο και όχι να του χρυσώνουμε το χάπι. Τα πραγματικά προβλήματα για τη Ν.Δ. τώρα μόλις αρχίζουν.

Για να πω την αλήθεια, αν και γενναία η απόφαση Καραμανλή να παραιτηθεί άμεσα, παρ’ όλα αυτά, δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα που λένε. Απ’ ό,τι λέγεται, ετοιμάζεται κι ο Σουφλιάς να παραιτηθεί από βουλευτής!

Η Ντόρα προετοιμάζεται για την αρχηγία του κόμματος και μάλλον θα είναι άλλοι τέσσερις οι δελφίνοι. Αν κι από ό,τι λέγεται, η συμφωνία είναι ήδη κλεισμένη εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον. Ότι, σε περίπτωση ήττας Καραμανλή η Ντόρα αναλαμβάνει την ηγεσία της Ν.Δ. Θα μπορέσει άραγε να τη βγάλει από την κρίση;
από ΕΩΘΙΝΟΝ

5 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

ΕΩΘΙΝΟΝ είπε...

Τα σχόλια δεν είναι απο το ΠΡΩΙΝΟ ΤΥΠΟ της Δράμας, αλλά από το ιστολόγιο ΕΩΘΙΝΟΝ. Μάλλον δεν κατάλαβες ποιανού ειναι τα κείμενα.

apneagr είπε...

Το λάθος διορθώθηκε, και πάντως δεν έγινε εσκεμμένα.

ΕΩΘΙΝΟΝ είπε...

Ευχαριστώ για την αλλαγή. Για την ιστορία, αυτά είναι κείμενα δικά μου, που δημοσιεύονται στην εφημερίδα που εργάζομαι, στη Δράμα. Και μάλλον θα πρέπει να διορθώσω τον την υποσημείωσή μου εγώ. Σε παρακολουώ τακτικά πάντως, έχεις καλές αναφορές στο blog σου!

apneagr είπε...

ναι πρέπει να διορθώσεις την υποσημείωση γιατί πράγματι μπερδεύει
Νασε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχός δεν πλήρωσε ούτε αυτός αλλά ούτε και η κλίκα του τίποτα!Τι τους κόστισε δηλαδή,τέσσερα χρόνια μακριά απ'τις μίζες τις αρπαχτές και τις βούτες.Μα τι μου λέτε πως θα ζήσουμε απ'εδώ και μπρός θα μας φάει η στεναχώρια!Βρέ στο χαντάκι να τους δώ όλους.Ούτε λύπη ούτε οίκτος για τα λαμόγια!

Related Posts with Thumbnails