Καλώς ήρθατε

Kαι αντιπρόεδρος του ΟΑΕΔ ο Διευθυντής Τραπέζης!

freefotos.gr

Ρε τι μαθαίνει κανείς...
Το Kουμπαράκι του διευθυντή Τραπέζης της ΓΣΕΕ (η κουμπαρίτσα πως πάει έχει δουλίτσα στο Εργατικό Κέντρο μαθαίνει τα κόλπα να έρθει στο γραφείο τύπου της ΓΣΕΕ) γράφει στην Ελευθεροτυπία

"Όλα τα προγράμματα Stage που κάνει ο ΟΑΕΔ και κύρια αυτό που ενεργοποίησαν τώρα προεκλογικά για το Δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο τομέα και ΟΤΑ υλοποιούνται με εθνικούς πόρους», τονίζει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ και αντιπρόεδρος του ΟΑΕΔ (εδώ και δύο μήνες έχοντας θεσμική εκπροσώπηση), Γ. Παναγόπουλος.

Και συνεχίζει... δηκτικά: «Αλήθεια είναι ότι ο κ. πρωθυπουργός ενημερώθηκε από το προεδρείο της ΓΣΕΕ στις 02/09/09 στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για το αδιαφανές ρουσφετολογικό όργιο στα εν λόγω προγράμματα. Αντί να το ελέγξει, ανακαλύπτει "πράσινους συνδικαλιστές" για να κρυφτεί και χαρακτηρίζει ανεπίτρεπτη την καταγγελία. Ανεπίτρεπτη είναι όχι η αλήθεια αλλά η διαστρέβλωση και η απόκρυψή της».
enet
(Και αυτό "εκβιασμός" είναι ! )
Σημειώστε τώρα θέσεις Πρόεδρος ΓΣΕΕ , μέλος Δ.Σ Εθνικής Τράπεζας, (104.000 ευρώ μικτά με εκπροσώπηση εργαζομένων στην τσέπη γύρω στα 79.000 ευρώ) μέλος Δ.Σ ΔΕΗ , ( 26.000 ευρώ)
Αντιπρόεδρος ΟΑΕΔ ( Κάτι θα παίρνει και από κει Για την ψυχη της εργατικής τάξης θα πηγαίνει)
Γ. Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη ( Τέρμα στα λαμόγια με τις πολλές θέσεις και την σπατάλη ) Ναι ρε Γιώργο μαζί σου...
Αλλά μόνο δεξιά έχει λαμόγια!
από papatzides

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails