Καλώς ήρθατε

Η μεγάλη απάτη με τις δημοσκοπήσεις...

freefotos.gr

Με τέτοια λογική και τέτοια μυαλά η χώρα μας ποτέ δεν πρόκειται να πάει μπροστά. Όλη τη μέρα ένα είναι το θέμα των ΜΜΕ οι δημοσκοπήσεις.
Ποιος είναι ο λόγος που προβάλλονται τόσο πολύ;; Να κάνουν πλύση εγκεφάλου με τα ψευδή ποσοστά δημιουργώντας ρεύμα υπέρ κάποιου-κάποιων κομμάτων, των γνωστών σε όλους μας πλέον κομμάτων που ξαφνικά τα ποσοστά τα οποία έχουν στις δημοσκοπήσεις αυτές σημείωσαν κατακόρυφη άνοδο μόλις ακούστηκε πως η χώρα πάει σε εκλογές και οι υποτιθέμενοι δημοσκόποι άρχισαν να βρίσκουν ποικίλες δικαιολογίες για την αλματώδη αύξηση των ποσοστών αυτών.

Δείτε σε μία... δημοσκόπηση στο facebook που πληρεί κάποιες προϋποθέσεις που την καθιστούν έγκυρη για παράδειγμα, στην οποία δεν μπορεί να κρύβονται από πίσω συμφέροντα, τα ποσοστά όλων των κομμάτων δεν έχουν καμία σχέση, απολύτως, με τις "δήθεν" αξιόπιστες δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ..

Θυμηθείτε τι έγινε στις τελευταίες Ευρωεκλογές. Δεκαπέντε μέρες πριν τις κάλπες η διαφορά των δύο μεγάλων κομμάτων ήταν ακόμα και περίπου στο 1% κάποια στιγμή Από τότε και έπειτα την ανέβαζαν και την τελευταία ημέρα πριν την απαγόρευση προβολής δημοσκοπήσεων η διαφορά εκτοξεύθηκε, ακόμα και 7,5% εμφάνισε μια δημοσκόπηση...

Αυτό γίνεται και θα γίνει ακόμα πιο έντονα στη συνέχεια της προεκλογικής περιόδου μέχρι δεκαπέντε μέρες πριν τις εκλογές. Τις τελευταίες μέρες που μπορούν να δημοσιευτούν δημοσκοπήσεις θα τα δώσουν όλα για όλα με τη διαφορά που θα παρουσιάσουν να είναι πολύ μεγαλύτερη της σημερινής ώστε να πεισθεί ο κόσμος ότι πράγματι το ένα κόμμα υπερισχύει του αντιπάλου και να επηρεάσουν πολύ το σύνολο των ψηφοφόρων στην ψήφο.
από κοντάρι

8 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Unknown είπε...

eisai apla tragikos!!!einai dynaton na plasareis ws egkyroteri mia dimoskopisi pou ginetai sto facebook,xwris kamia epistimoniki epeksergasia,xwris swsti deigmatolipsia,apo tis dimoskopiseis pou ginontai apo ekseidikeumenous epistimones?nai yparxoun symferonta,alla na piteueis oti simera i nd einai prwto komma kai me tetoia diafora kai to kke teleutaio me 3%....
eipame eisai tragikos!

apneagr είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα κολακευτικά σου σχόλια, και στα επιστρέφω!!!

Στρατῆς Γιαννῖκος είπε...

΄Εχεις δίκιο !
Οι δημοσκοπήσεις είναι ολοφάνερα φτιαχτές.
Συμφέροντα εξυπηρετούν των Εργολάβων του "Τύπου".
Επειδή την ψάχνω πολύ , βρήκα μια πιστεύω αντικειμενική
Είναι της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ του Νομού Λέσβου.

Μπαίνεις
http://www.emprosnet.gr
στην αρχική σελίδα κάτω -κάτω δεξιά

Alexandros Filos είπε...

Συνχωρεσέ με, αν και σε ξέρω, πραγματικά ή δημοσκόπηση στο facebook είναι εντελός ανέγκυρη, γιατί δεν έχει περάσει απο καμία επιστημονική επεξεργασία!!! Μπορεί για παράδειγμα να την έχουν δει περισσότεροι νεοδημοκράτες αποτι πασοκοι, και οχι απλά μπορεί! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Τέλος, οι φτιαχτές δημοσκοπήσεις της τηλεόρασης, ότι και αν πεις ρε φίλε, με αποκλησει 3 μονάδες πάντα, τον νικητή τον δείχουν σωστα! Οπότε αστα πολλά λόγια... :)

apneagr είπε...

Alexandros Filos από που με "ξέρεις;"

fiskilis είπε...

Φυσικα και ΔΕΝ μπορει να ειναι αξιοπιστη η δημοσκοπιση που ηταν ελευθερη για ψηφο στο ιντερνετ παρα την μεγαλη συμμετοχη ανω των 140.000 ατομων που ψηφισαν καθως ΔΕΝ ειναι συμφωνη με τους κανονες της ΕSOMAR περι δημοσκοπησεων και δειγματων διαστροματωσης και αλλων κανονων !!!

Alexandros Filos είπε...

Kai eides kai xekathara pleon oti to ar8ro sou elege malakioules;) 10 monades diafora bgike.

apneagr είπε...

Alexandros Filos εσύ θα πρέπει να χάρηκες πολύ με τις μαλακιούλες... τόσες μέρες πέρασαν από τις εκλογές και ακόμη πανηγυρίζεις που σώθηκες ετσι;

Related Posts with Thumbnails