Καλώς ήρθατε

Καρεκλοκένταυροι και γυρολόγοι

freefotos.gr

Η άνω φώτο και η λεζάντα είναι από την σημερινή Απογευματινή. Οι φήμες βέβαια για την ένταξη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από την προηγούμενη βδομάδα..... Αλλά θεώρησα ότι ήταν απλώς ευσεβείς πόθοι του πολύχρωμου και ποικιλόμορφου γνωστού Νιόνιου.

Δεν ξέρω τι... άλλη σκοπιμότητα θα μπορούσε να εξυπηρετεί η ανάρτηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και στη συγκεκριμένη σελίδα στο facebook, παρά ή απλώς την παροχή στήριξης του Σαββόπουλου στο ΠΑΣΟΚ ή την εμφάνιση του "λαγού" που θα προηγηθεί της εξαγγελίας και συμμετοχής του στο επικρατείας.

Για το πρώτο, την υποστήριξη, κανείς δεν θα μπορούσε να έχει αντίθετη γνώμη. Ο παππούς του Γιώργου είχε πει κάτι για την περίπτωση " Όλοι μπορούν να μπουν στην εκκλησία. Όχι όμως στο ιερό του ναού"

Για την περίπτωση όμως που οι βλέψεις ή οι σκέψεις υφίστανται θα ήθελα να θυμηθούμε τις Οβίδιες πολιτικές μεταμορφώσεις του τραγουδοποιού σε διάφορες χρονικές περιόδους με προεξάρχουσα την θέση του απέναντι στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ το βρώμικο 89. Θυμόμαστε το "κούρεμα".

Οι χαμαιλεοντισμοί δεν νομίζουμε ότι μπορούν να παρασύρουν τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η σημερινή δήλωση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ότι "δεν θα έχουν θέση οι καρεκλοκένταυροι" που έγινε με ενθουσιασμό δεκτή από φίλους του ΠΑΣΟΚ ίσως θα πρέπει να επεκταθεί και από τους "γυρολόγους"

Αναμένωμεν!!!!!
από Ακτιβιστής

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails