Καλώς ήρθατε

Το ΠΑΣΟΚ θέλει να κυβερνήσει πάση θυσία

freefotos.gr

Τώρα πια αρχίζουν να φαίνονται πολλά...και έχουμε αρχίσει να αντιλαμβανόμαστε γεγονότα και καταστάσεις που μέχρι τώρα ίσως πολλοί από εμάς να μην είχαν καταλάβει γιατί γίνονται.
Το ΠΑΣΟΚ θέλει να κυβερνήσει πάση θυσία.

Πρώτα απ' όλα με το που... τελείωσαν οι εκλογές του 2007, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ξεκίνησε να ζητάει εκλογές. Στη συνέχεια είχαμε την υπερπαραγωγή της εκλογής νέου προέδρου του 'Νέου Πασοκ'. Όπου μία έβγαινε ο Βενιζέλος και έλεγε πως θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, και μετά την εκλογή του Παπανδρέου, όλοι μονοιασμένοι και αγαπημένοι φώναζαν πως πρέπει η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές.

Και στη συνέχεια έπρεπε να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί μέχρι τότε στο δρόμο του. Το μεγάλο πρόβλημα στο δρόμο του ονομαζόταν ΣΥΡΙΖΑ. Έπρεπε λοιπόν με "Λαλιώτικους" τρόπους να καταφέρει να το ξεπεράσει.

Και εκεί πήραν ενεργό ρόλο πλέον οι ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ στις επιθέσεις του Δεκεμβρίου. Από τον μαύρο Δεκέμβριο, άρχισε όλη η χώρα να αντιπαθεί το ΣΥΡΙΖΑ. Και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που είχαν επιλέξει να βρίσκονται στο στρατόπεδο του Αλεξάκου Τσίπρα, και του Αλαβάνου, άρχισαν να επιστρέφουν στο κόμμα του Γιωργάκη. Έτσι και μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε πλέον το ΠΑΣΟΚ να καταφέρει να αποκτήσει αυτοδυναμία σε επερχόμενες εκλογές. Και το ότι ήταν στημένο να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, φάνηκε πολύ απλά όταν πλέον που έχουμε εκλογές, ο Αλαβάνος παραιτήθηκε από υποψήφιος. "Τα πήρες όλα και έφυγες..." όπως θα έλεγε και ο μεγάλος τραγουδιστής Στράτος Διονυσίου.

Τέλος, σειρά είχαν για ακόμη μια φορά οι καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου...Δεν θέλει και πολύ μετά από αυτά που είχαμε ζήσει 2 χρόνια πριν με την περιοχή της Πελοποννήσου...Ο νοών νοείτω...

Όμως, χωρίς να θέλουμε να πούμε ότι και ο Κωστάκης δεν τα έκανε σαλάτα...μίλησε στη ΔΕΘ με ειλικρίνεια, ίσως για πρώτη φορά στην πολιτική του πορεία. Είπε πώς η χώρα μας δεν μπορεί να βγει σύντομα από το αδιέξοδο το οικονομικό στο οποίο εισέρχεται μέρα με τη μέρα και πιο βαθιά. Μας είπε να μην περιμένουμε για τα επόμενα 2 με 3 χρόνια καμία σωτηρία.

Σήμερα λοιπόν, θα περιμένουμε με αγωνία, τον Jeffrey να μας αποδείξει στην ομιλία του στη ΔΕΘ, πώς θα μπορέσει να δώσει λύση με την πράσινη ανάπτυξη και οικονομία του...Περιμένουμε να δούμε τι σχέδιο έχει έτσι ώστε η χώρα μας να σταθεί ξανά στα πόδια της. Όχι υποσχέσεις και όχι άλλα παραμύθια...Περιμένουμε να δούμε αν τελικά αυτό που λέει πώς θα φτιάξει την Ελλάδα, μπορεί να το τεκμηριώσει κιόλας...
Διότι εμείς πιστεύουμε ότι θα γελάσει και η κουτσή Μαρία με αυτά που θα πει...
Υπομονή όμως σε λίγες ώρες θα ακούσουμε...
από enimerwsi-gr

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails