Καλώς ήρθατε

Εθνικός χαφιές

freefotos.grfreefotos.gr

Αγαπητέ φίλε Μάκη. Μόνο 11 ώρες κράτησε το χαμόγελο σου. Τώρα αρχίζεις πάλι να ιδρώνεις και να παγώνεις. Ιδού το χαφιεδίστικο δημοσίευμα που πανηγύριζες αλλά δεν μπορούσες να κρυφτείς. Το portal σου με την ανάρτηση που έκανες ανακηρύχθηκε ότι πιο ΧΑΦΙΕΔΙΣΤΙΚΟ έχει βγει στο διαδίκτυο. Ποτέ άλλοτε κανείς δεν πανηγύρισε για την φίμωση ενός μέσου.

Πάμε στην ουσία. Σε τι... ενόχλησε το troktiko; Δύο μηνύσεις έχουμε και τις ξέρουμε.
Η μια είναι του Μάκη που ΌΛΑ όσα γράψαμε είναι ΑΛΗΘΙΝΑ και όχι συκοφαντικά και μάλιστα υποστηρίζονται ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ από το πρώην αρχισυντάκτη του. Τον ενόχλησε που γράψαμε ότι έκανε παρενόχληση σε δύο κοπέλες. Αυτό ήταν λάθος. Δεν έκανε σε δύο αλλά σε παραπάνω. Και θέλεις να ξεκινήσουμε Μάκη; Να σε προκαλέσουμε να μας πας στα δικαστήρια να φέρουμε ΜΑΡΤΥΡΕΣ; Λες να τα γράφαμε από εμμονή χωρίς στοιχεία; Γιατί ντρέπεσαι γιαυτό που έκανες; Ξεχνάς αγαπητέ Μάκη που έκλεινες τα ξενοδοχεία στα Καμένα Βούρλα και την Λάρισα και έλεγες σε όσες σε συνόδευαν δήθεν για ρεπορτάζ ότι το ξενοδοχείο δεν έχει άλλο κρεββάτι και άρα πρέπει να κοιμηθεί η κοπέλα(η εκάστοτε) στο...διπλό που είχες κλείσει; Όμως το ξενοδοχείο είχε δωμάτιο. Ποιος έδινε οδηγίες στις κοπέλες πως θα ξεφύγουν από τα ...δίχτυα σου; Το ξέρεις; ΌΧΙ. Ε, τώρα το έμαθες. Αξιοπρέπεια είχαμε και έχουμε ενώ εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που έχεις το θράσος να τρέχεις στην google για να διαμαρτυρηθείς. Μόνο αυτό μπορεί κάποιος να θεωρήσει συκοφαντικό. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Ο αστυνομικός σου Μάκη που τράκαρε και δεν του έγραψες ούτε ένα περαστικά; Στα βαφτίσια ήσουν και τον είχε από πίσω ενώ έτρεχες με την Καγιέν. ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

Απέκρυψες θέματα από την εκπομπή σου ναί ή όχι; Είπες να μην βγει τίποτα για τον Αλογοσκούφη επειδή το κανάλι έχει πρόβλημα με τα εικονικά τιμολόγια; ΝΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Απέκρυψες κασέτες του παραδικαστικού ναι ή όχι; Πόσα ραντεβού ακύρωσες με τον βασικό μάρτυρας Θ.Τόσκα που τον έβλεπαν κάθε μέρα ο αρχισυντάκτης σου και ο Μ.Κακλαμάνος ενώ ο ίδιος δεν μιλούσε παρά μόνο σε σένα; ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ. Αυτό ήταν το παράπονο του. Τον εγκατέλειψες. Και τον έπιασαν τα παιδιά του γραφείου για να καταγγείλουν τον Γιοσάκη! Και έχεις το θράσος Μάκη Τριανταφυλλόπουλε να μιλάς για παραδικαστικό; Ούτε ήξερες από που σου ερχόντουσαν τα θέματα. Έτοιμα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στο πιάτο.

Απέκρυψες το θέμα με το dvd για τον Μίχαλο επειδή είναι κολλητός του λογιστή σου. Αυτό το γράψαμε και ήταν αλήθεια.

Έχεις στο συρτάρι σου θέμα για τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και παρότι το προανήγγειλες δεν το έπαιξες. Πως λες για ένα θέμα στον αέρα και μετά το κρύβεις; Αν το έκαναν τα blogs θα τους έλεγες εκβιαστές.

Στο διαδίκτυο μπήκες για να κονομήσεις και καλά έκανες. Δεν καταλάβαμε όμως την μομφή που μας ρίχνεις επειδή κάνουμε αυτό που γουστάρουμε. Που σε συκοφαντήσαμε. Τι από όλα είναι εξύβριση; Το ωραίο και το αληθινό;

Εσύ δεν εξυπηρετείς συμφέροντα επιχειρηματιών - υπόδικων και καταδικασμένων όπως του Κυριακού και του Κουρή για τους οποίους εργάζεσαι; Ειναι αλήθεια και αυτό.

Μίλησες ποτέ για αυτά τα θέματα σε εκπομπές σου; ΟΧΙ.

Βιάστηκες να πανηγυρίσεις Μάκη. Και εδώ τελειώνουν όλα. Χάλασες τον κόσμο να κλείσεις το troktiko. Δεν είμαστε εμείς το troktiko. Ο κόσμος είναι που διαφωνεί ή συμφωνεί μαζί μας. Σήμερα τα περισσότερα από τα 1000 και πλέον mail ήταν από bloggers φίλους και άλλους που δεν συμφωνούν με όλα όσα γράφουμε αλλά μας στηρίζουν για τον τσαμπουκά μας. Ενάντια στο σαθρό κατεστημένο που εκπροσωπούν τα κόμματα και τα ΜΜΕ. Την διαπλοκή της χλιδής που άφησε 470 εργαζόμενους στον δρόμο.

Καταλάβετε το καλά. Το troktiko δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ. Τα πρόσωπα είναι που το απαρτίζουν. Αν το κάνουμε "αρπακτικό" πάλι επιτυχία θα είχε γιατί τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει ποιοι είμαστε αλλά τι γράφουμε.

Έχουμε 65.000 αναρτήσεις, είναι δυνατόν να μην έχουμε κάνει λάθη; Και συγνώμη ζητήσαμε και θα το ξανακάνουμε αν σφάλουμε. Δεν το συζητάμε αυτό.

Το πως άνοιξε το blog;

Ε, ακόμα και ο Θείος γκούγκλης που βρήκαμε είναι σε διακοπές. Αλλά τον βρήκαμε. Μπορεί να διαπίστωσε ότι το περιεχόμενο μας ήταν ΑΘΩΟ και ΑΛΗΘΙΝΟ.

Μπορεί αύριο να μας κλείσει. Εμείς αισθανόμαστε ότι πήραμε παράταση ζωής. Το ιδανικό για να μπούμε σε δικό μας χώρο ως blog και όχι ως portal. Αλλά εκεί δεν θα μπορεί να κάνει κανένας τίποτα.

Μάκη Τριανταφυλλόπουλε τον τίτλο εθνικός χαφιές τον κέρδισες με το σπαθί σου. Ούτε αυτό είναι δυσφημιστικό. Το αποδέχθηκες. Σε έγραφε έτσι ο Θέμος και δεν έκανες τίποτα.

Μάκη Τριανταφυλλόπουλε χρίζεις ψυχιατρικής παρακολούθησης και ουτε αυτό ειναι συκοφαντικό γιατί έχεις πει δημόσια ότι πήρες Ι5. Πότε επανεξετάστηκες;

ΠΟΤΕ. Και όμως κάνεις εκπομπές στην τηλεόραση, οπλοφορείς και ο Παυλόπουλος σου διαθέτει αστυνομικούς.

Τώρα μόλις ξεκινήσαμε.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο μα όλο που μας στήριξε. Ιδιαίτερα τους ανώνυμους blogger που ήταν δίπλα μας και μας έκαναν να αισθανόμαστε άσχημα που δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε παρά μόνο με λίγη διαφημισούλα που τους κάνουμε.

Να είναι καλά και να μας συγχωρήσουν αν μερικές φορές τους ξεχνάμε στις πηγές μας. Είναι από λάθος ή από την βιασύνη. Πάντα όμως αναφέρουμε πηγές.
Να ευχαριστήσουμε προσωπικά την ΣΕΜΙΝΑ ΔΙΓΕΝΗ που από τους star(μαζί με τον Τέρενς Κουίκ) είχε τα άντερα να μας δώσει χώρο στο gr λέγοντας μας : "Στείλτε ότι θέλετε, δεν κολων..."!

Όλοι οι άλλοι δημοσιογράφοι έπεσαν σαν τα κοράκια να μας φάνε. Και αν έκλεινε το troktiko να ξέρετε ότι θα κάναμε κάτι άλλο. Από εφημερίδα μέχρι και ότι μπορείτε να φανταστείτε.
Θα μας υποστείτε.
Όποιος δεν θέλει απλά αλλάζει...κανάλι.
Αλλά πλάκα έχουμε γιατί να μας αλλάξετε;

4 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΗΣ.ο ρομπεν των χαζων.τωρα με cayenne.ο επαναστατης με τον μπατσο μπαμπα που μενει στα β.π.μην χεσω.

Unknown είπε...

Μπραβο στα παιδιά,ενας,ενας στον ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ!!!!
Αντε ΜΑ-ΚΗ και καλα στερνα!!!!!

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

MAKHS - TROKTIKO......
ENA KAI AYTO !
ANTE...................
ΠΡΟΒΑΤΑ .... ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ !!!!!!

ΚΩΝΣ/ΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Τη καλά περνάμε ευχαριστώ των ζούγκλα που μου έφτιαξε το σηκωτή από τα γέλια. Από πολλά χρόνια πριν των αντιπαθούσα ,και όταν άκουγα και έλεγαν θα πάω στον ζούγκλα τους έλεγα δεν πας να ζητήσεις βοήθεια από το βόθρο σου.

Related Posts with Thumbnails