Καλώς ήρθατε

Σήμαναν επίθεση κατά των blog

freefotos.gr

Ναι, αυτό που τα προηγούμενα χρόνια ήταν απλώς ένα σχέδιο στα χαρτιά τώρα μπαίνει σε εφαρμογή από την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΛΑΟΣ.

Η "πολυκατοικία" του Καρατζαφέρη και του Καραμανλή έχουν έτοιμο τον "γύψο".

Με πρόσχημα τα δίκτυα παιδεραστών και τους υποψήφιους αυτόχειρες που τους ανακαλύπτουν 15-15 και τους σώζουν λίγο πριν πάρουν δεκαεφτά μπουκαλάκια κινίνα έκαστος...

Με κορυφαίο... πρόσχημα τη συμμορία των απαγωγέων-αστυνομικών-πολιτικών που έβαζαν βόμβες, σκότωναν κόσμο και έστηναν τρομοκρατικές προβοκάτσιες...

Η συνέχεια στον

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Μετά την" απαγόρευση"του τσιγάρου
ήρθε και η Σειρά των BLOGS?
Μπράβο στην συγκυβέρνηση!Τι άλλο
άραγε έχει σειρά τώρα που
"γυρίζει" και άρχισαν να παράγουν
Κυβερνητικό έργο?Συγχαρητήρια
λοιπόν και"Οψόμεθα εις Φιλίππους"

BENEAS GEORGIOS είπε...

Δευτέρα, 9 Μάρτιος 2009
Blogs & Bloggers Το φαινόμενο της εποχής μας !

Όταν η Πολιτική Εξουσία έχει χάσει την μπάλα, όταν υπακούει στα κελεύσματα των μεγαλοϊδιοκτητών Μ.Μ.Ε., όταν δεν αντιλαμβάνεται τα σημεία των καιρών, τότε καθόλου απίθανο να τη δούμε να νομοθετεί ενάντια στα blogs και τους bloggers.
Βέβαια δεν αντιλαμβάνεται μέσα στον πανικό της πως το φαινόμενο που ραγδαία έχει εξαπλωθεί, έχει να κάνει με την αντίδραση της κοινωνίας απέναντι στην κατευθυνόμενη (παρα) πληροφόρηση λακέδων δημοσιογράφων και των αφεντικών τους.
Το βέβαιον είναι πως όταν πολύ σύντομα θα καταστεί αντιπολίτευση, στα μέσα τα οποία επιχειρεί να φιμώσει, θα προσφεύγει για να ακούγεται η φωνή της.
Μήπως θα πρέπει να τους θυμίσω τους αγώνες για την επικράτηση της (τότε) ελεύθερης ραδιοφωνίας;
Ξέχασαν τα MAT, τις διώξεις, τους τσαμπουκάδες της ΠΑΣΟΚικής εξουσίας κατά του Έβερτ (ΑΘΗΝΑ 9,84), του Ανδριανόπουλου (ΚΑΝΑΛΙ 1) και του Κούβελα κυρίως, στην Θεσσαλονίκη (FM 100);
Τι κατάφερε το ΠΑΣΟΚ εκτός από το να εκτεθεί ανεπανόρθωτα στην κοινή γνώμη τότε;
Το ίδιο θα καταφέρει και η ΝΔ σήμερα, εάν δεν τοποθετηθεί ξεκάθαρα και με πυγμή υπέρ της Ελευθερίας των blogs και των bloggers.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και η φίμωση των Ελευθεριών όπου και αν επιχειρήθηκε απέβη μοιραία για τους εμπνευστές της.
Κύριοι της Κυβέρνησης, άν η απόφασή σας είναι απόρροια της κριτικής που δέχεστε από τα blogs επανεξετάστε την Πολιτική σας, εάν σας το επιβάλλουν οι μεγαλοκαναλάρχες και τα τσιράκια τους, θυμηθείτε τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού περί νταβατζήδων και πράξτε ανάλογα.

http://beneas13.blogspot.com/

Γραφεας Πεζικου είπε...

beneas13
Πέστα Χρυσόστομε!!!Ακούει Κανείς?
Για "δε βαριέσαι αδερφέ"...........
εδώ που έχουμε φτάσει!

Related Posts with Thumbnails