Καλώς ήρθατε

H παρουσιάστρια πρώην βιζιτού των 500δρχ…

freefotos.gr

Έχει τελικά πλάκα όλο αυτό το κακό συναπάντημα που αυτοαποκαλείται showbiz. Διάφορες κυριούλες με τα ούλα τους ή με τα ούλα τους αποκεκαλυμμένα το παίζουν τιμητές των πάντων και βαθυστόχαστες αναλύτριες της καρπαζιάς.
Φυσικά η αντοχή τους στον χρόνο είναι θέμα συγκυριών αλλά και πχ καλών επιλογών γάμου με γνωστούς και καταξιωμένους κυρίους πχ εφοπλιστές, αοιδούς , ηθοποιούς κλπ «από ξαφνικό αναπάντεχο έρωτα». Μετά έρχεται η ανεξαρτησία.
Οι κυριούλες αυτές που λέτε μπορεί ενίοτε να ήταν ή να το έπαιζαν ηθοποιίες, μοντέλες αλλά η νέα μόδα είναι «παρουσιάστριες».

Τι θυμήθηκα τώρα …

Κάποια φορά, και όχι δεν θα σας προσδιορίσω πονηρά αγοράκια και κοριτσάκια πότε, άκουγα με ενδιαφέρον μέχρι χασμουρητού μία από δαύτες.

Φλυαρούσε, φλυαρούσε, φλυαρούσε και φλυαρούσε για την επιτυχημένη της (εν τέλει) σταδιοδρομία από πολλών ειδών δημόσια θεάματα. Σαν απαραίτητο γαρνίρισμα τέτοιων αυτοαποθεώσεων, είχε και συμβουλευτική διάθεση η madamme για τα νέα παιδιά και κορίτσια που βγαίνουν κλπ. Η ίδια πολυπράγμων τελευταία ασχολείται με παρουσίαση. Είχε δε μία από τις πλέον επιτυχημένες εκπομπές (και) την εφετινή σεζόν. Μαγκιά της.

Όπως μαγκιά της θα ήταν να μην το παίζει και τόσο άνετη, ακέραια και μάγκισσα και ωραία και αυτοδημιούργητη. Όχι τίποτε άλλο αλλά στα χρόνια λίγο πριν και λίγο μετά την πρώτη της σταδιοδρομία η ταρίφα ήταν 500δρχ. Και, προς Γλυφάδα και Βούλα μεριά.

Ξέρει αυτή. Ή το ξέχασε μήπως; Ξέρετε, όσο ο άνθρωπος γηράσκει μένουν τα ωραία της ζωής. Ή έστω τα λιγότερο ενοχικά.
k-p

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

berdes είπε...

Καναλί ΣΤΑΡ, ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΔΗΘΕΝ ΣΟΒΑΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ, ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αχα!!!!

Δέσποινα είπε...

σοβαρά???

Related Posts with Thumbnails