Καλώς ήρθατε

Πατριδογνωσία (του κόμματος των λουομένων)

freefotos.gr

Κέρδισε ο Γιώργος εκλογές.
Έστω και ευρωεκλογές.
Τι μένει τώρα;
Να ζωντανέψει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς και να πάρουμε την Πόλη.

Στη ΝΔ κατάφεραν (περί κατορθώματος πρόκειται) να χάσουν απ’ το Γιώργο και νομίζουν ότι είναι γραμματοκιβώτια. Όλο μηνύματα λαμβάνουν.

Αφού σκέφτηκα πάνω στη... αναμπουμπούλα να τους στείλω κανα δυο λογαριασμούς που έχω απλήρωτους.

Βεβαίως, για να κερδίσει ο Γιώργος χρειάστηκε να πέσουν οι εκλογές τριήμερο, να σαμποτάρει τον Καραμανλή η Ντόρα, να μπει η Γιαννάκου επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ και τα παιδιά του Καράμπελα στην φυλακή, να μην συγκεντρώσουν 70% ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να έχει μίνι καύσωνα και να μην μιλιούνται ο Τσίπρας με τον Αλαβάνο.

Την επόμενη φορά που θα συμβούν όλα αυτά, μαζεμένα, οι ΗΠΑ θα έχουν πρόεδρο με κελεμπία.

Πήγαν να τον τρελάνουν οι γκαλοπατζήδες το Γιώργο. Του έδιναν στα exit poll 7% διαφορά και ήθελε να φιλήσει μέχρι το Βενιζέλο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε ήδη διαλυθεί, αλλά δεν συγκέντρωσε 6% για να πάρουν από 3%, που εξασφαλίζει εκλογή, Τσίπρας και Αλαβάνος.

Παιδιά , μιλάω σοβαρά, άλλα μια φορά ακόμα να κάνει τέτοιες δηλώσεις ο Πάγκαλος, θα ψηφίσει ΝΔ μέχρι και το ΚΚΕ μ-λ, για να μην βγει το ΠΑΣΟΚ.

Υπάρχουν δυο νέες δημοκρατίες είπε χθες ο Κυριάκος. Εννοούσε ότι η μία είναι των ηλιθίων (που τον ανέχονται) και η άλλη των τιμολογίων.

Υπήρχε και μια τρίτη, των αριστερών ψαλτών μοναστηρίων, αλλά αυτή έφυγε νωρίς με τον Ριρή. Μια τέταρτη, των κουμπάρων, διαλύθηκε εγκαίρως για να μην πάνε όλοι μαζί φυλακή.

Ό, τι και να λέει πάντως ο Κυριάκος, Ούτε η Μεγαλόχαρη δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέον, όπως γράφαμε πριν από καιρό. Λίγες ώρες μετά τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του Κυριάκου υνελήφθηκε και ο Δ. Δενδρινός για την Μήζενς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου η πρώην σύζυγος του Κυριάκου Μαρέβα, είχε αγοράσει μια μεγάλη έκταση στην Τήνο από κοινού με τον Χριστοφοράκο και τον Δενδρινό και μια off shore εταιρεία με έδρα τον Άγιο Βικέντιο!

Σας το έχω πει ότι η Ντόρα είναι πανέξυπνη. Μόνο αυτή θα κατάφερνε από βασικός διεκδικητής της ηγεσίας της ΝΔ να την στραβοκοιτάνε τώρα όλοι για το σήμα του Καράμπελα.

«Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πουλάει… γαλάζιους μετανάστες». Φοβερός τίτλος στο χθεσινό ΕΘΝΟΣ.

Την άποψη πως δεν υπάρχει ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε χθες ο Νίκος Χουντής. Φυσικά, και οι λαγοί γεννάνε σοκολατένια αυγά κάθε Πάσχα.

Στις φωτό, κατ΄ αποκλειστικότητα, ένα από τα διαφημιστικά πόστερς του νέου Κόμματος των Λουομένων.
από antinews

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

spyros1000 είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ....
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ

socrates είπε...

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΩΝ BLOGS ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΕΠΕΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΙΝΟ.
Βρε άχρηστοι τυχοδιώκτες, αφού καταφέρατε με τόσο πουσάρισμα από τα κανάλια να πάρει το ψοφίμι σας μόνο 36,5% δεν πρόκειται να γίνετε κυβέρνηση ούτε όταν παγώσει η κόλαση. Με αυτά τα χάλια, καλό είναι όχι μόνο να ξεχάσετε την αυτοδυναμία αλλά και να αρχίσετε να βάζετε και βαζελινούλα μόλις σκάσουν μύτη ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας.
Οταν βγούν και οι λογαριασμοί του κολλητού του Γιωργάκη του Τρεπεκλή θα γελάσει κάθε πικραμένος! Θα μάθουμε που πήγαν όχι μόνο τα 6,5 εκατομμύρια μίζες του Τρεπεκλή αλλά και οι υπόλοιπες, όπως αυτές από τα TOR-M1, τις φρεγάτες και τον εκσυγχρονισμό των ψηφιακών.
Όσο και να μη μιλάνε όλοι αυτοί οι πράσινοι απατεώνες όπως ο Χριστοφοράκος, ο Καραβέλας, ο Σκαρπέλης, ο Γεωργίου, ο Σταυριανού, ο Δενδρινός και ο Τρεπεκλής δεν πειράζει. ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ.
Όσο για τη γαργάρα που κάνουν το θέμα τα πράσινα blogs, καταλαβαίνουμε πάρα πολύ καλά την αγωνία σας..
Συνεχίσετε να κάνετε αυτό που ξέρετε να κάνετε. Να αναδεικνύετε τα επουσιώδη και να θάβετε τα μεγάλα. Βαφτίστε σημαντικό το ότι χέστηκε μια φοράδα σε ένα αλώνι στην Κορινθία και αποσιωπήστε τους κλέφτες του Γιωργάκη.
Τα 100 υποτιθέμενα χιλιάρικα του Παυλίδη ήταν αρκετά σημαντικά για να βάζετε 30 αναρτήσεις την ημέρα, αλλά για τα 255 εκατομμύρια ευρώ που κόστισε το άχρηστο C4I του Τρεπεκλή και του Δενδρινού, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
Η πιό επιεικής έκφραση για σας είναι ότι ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
Είναι ντροπή για τη δημοσιογραφία να λέτε ότι είστε δημοσιογράφοι.
Δοσίλογοι ξεπουλημένοι στο μεγάλο κεφάλαιο είσαστε.
Χωρίς αρχές, χωρίς πρότυπα, χωρίς τσίπα.
Σάπια ανθρωπάκια, τίποτε άλλο.
Και ένα τελευταίο.
Θα έπρεπε ΗΔΗ να έχετε καταλάβει ότι ο δρόμος που έχετε πάρει είναι αδιέξοδος.
Όσο φροντιστήριο και να κάνεις σε ένα παιδί που δεν παίρνει τα γράμματα, παραμένει μπούφος. Και εσείς αυτό το στρατηγικό λάθος έχετε κάνει, προσπαθείτε να κάνετε ένα μπούφο να περάσει στο Πανεπιστήμιο και μάλιστα πρώτος.
Απλά πράγματα.

Related Posts with Thumbnails