Καλώς ήρθατε

Σόμπολος: Εντάξει, υπάρχουνε και οι νόμοι, αλλά τέλος πάντων, προέχει η ενημέρωση του κοινού...

freefotos.gr

Ο άτυχος αστυνομικός φρουρούσε άτομο που βρίσκεται στο Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων, λένε από το πρωί στα κανάλια.

Στο μυαλό σας μπορεί να έρχονται εικόνες από αμερικάνικες ταινίες με μάρτυρες που το FBI τους έχει δώσει νέα ταυτότητα, μένουν σε άλλη πόλη, κάνουν διαφορετική εργασία κλπ. Μάρτυρες που... υπό πλήρη μυστικότητα, καταθέτουν ακόμη και χωρίς την φυσική τους παρουσία στα δικαστήρια, μέσω ενός DVD, ή μιας τηλεδιάσκεψης ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο είναι δυνατόν με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Έτσι παραμένουν ασφαλείς από όλους αυτούς που έχουν κάθε λόγο να τους κλείσουν το στόμα πριν την ενοχοποιητική κατάθεση ή να τους εκδικηθούν μετά από αυτήν.
Αυτά στην Αμερική...

Εδώ, στο Ελλάντα, που κάνει ωραία ομοιοκαταληξία με το Ουγκάντα, όλη η γειτονιά ξέρει ποιος μένει πού, σε ποια δίκη είναι μάρτυρας, τα αυτοκίνητα που τον φρουρούν, τα ωράρια φύλαξης, τα πάντα, όλα στο φως.

Και όταν γίνεται φυσικά η στραβή, αναλαμβάνουν οι δημοσιογράφοι να ενημερώσουν για ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις, οικογενειακές καταστάσεις και φωτογραφικά στιγμιότυπα.
Ο ίδιος ο εκλεγμένος τους Πρόεδρος, ο Σόμπολος, το πρωΐ στο MEGA έλεγε : "Εντάξει, υπάρχουνε και οι νόμοι, αλλά τέλος πάντων, προέχει η ενημέρωση του κοινού..."

Καλύτερο τρόπο, για να πείσουνε και τον πιο αφελή, να μην πάει ποτέ μάρτυρας εναντίον επικίνδυνου κακοποιού, δεν θα μπορούσανε να βρούνε οι μάγκες της Κατεχάκη, πολιτικοί και γαλονάτοι!!!
από ΚΕΝΤΡΙ

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πράγματι έχει χαθεί το φιλότιμο ,ας απαντήσουν οι αριβίστες της πολιτικής ζωής.
Από ποιον πολιτικό χώρο ξεκίνησαν την καριέρα τους οι Τσουτσουβής και Κουφοντίνας κ. Καστανίδη;
Ποιοι έσπευδαν επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη να συμπαρασταθούν στη ΓΑΔΑ σε συλληφθέντες, που αργότερα καταδικάστηκαν για τη συμμετοχή τους στη 17Ν;
Ποιοι έκαναν τότε λόγο για ....«κοινωνικούς αγωνιστές»;
Ούστ παλιάνθρωποι!

Related Posts with Thumbnails