Καλώς ήρθατε

Θα κλάψουν παιδάκια…

freefotos.gr

Πολύς λόγος γίνεται για την υπογεννητικότητα και τις επιπτώσεις που έχει στην χώρα μας. Παραμερίζοντας τις προφανείς συνέπειες, ας ασχοληθούμε λίγο με κάποιες παρενέργειες - ας τις ονομάσουμε “παράπλευρες απώλειες” μιας και ο όρος βρίσκεται στην μόδα.

Ενώ, λοιπόν, δεν... γεννιούνται παιδιά, κάποια άλλα παιδιά “ξεχνούν” να μεγαλώσουν. “Ξεχνούν” να ενηλικιωθούν και, νομίζοντας ότι είναι ακόμα παιδιά, εξακολουθούν να αντιλαμβάνονται ορισμένα πράγματα ως παιχνίδια. Νομίζουν ότι ευρισκόμενα στην ασφάλεια της αυλής τους, έχουν όλη την άνεση να ασχολούνται νυχθημερόν με τα παιχνίδια τους και να τα κάνουν ότι θέλουν. Να τα τσουλήσουν, να τα ζουλήξουν, να τα τεντώσουν, να τα ξεμαλλιάσουν, να τα κοπανήσουν στον τοίχο ή και να ανταλλάξουν αυτά με κάποια άλλα παιδάκια. Τα παιδάκια, όμως, πολύ συχνά έχουν κλειστές παρέες. Και δεν είναι δεκτικά – μάλλον εχθρικά είναι – απέναντι σε καινούργιες φατσούλες.

Παιδάκια τέτοια, έχει πολλά η Ελλάδα. Άλλος αντιλαμβάνεται ως κουρσάκι την μερσεντάρα του πατέρα του, άλλος αντιλαμβάνεται ως τουβλάκια lego το μαγαζί του πατέρα του, άλλος αντιλαμβάνεται ως playmobil τον ανασφάλιστο κόσμο που χτυπάει 10ωρα και 12ωρα στο μαγαζί του πατέρα του. Κάποια παιδάκια είναι ακόμα πιο κακομαθημένα και αντιλαμβάνονται ως μαγαζί του πατέρα τους ολόκληρη την χώρα.

Έτσι, ας πούμε, ο κωστάκης, ο μικρός τζέφρι, η ντορούλα, ο κούλης, βάλανε το “καλό και ακριβό” παιχνίδι στη μέση και του δίνουν και καταλαβαίνει. Όχι μόνο το κακομεταχειρίζονται αλλά δεν θέλουν και άλλους στην παρέα τους. Και αν καμιά φορά επιχειρήσει κανείς να παίξει κι αυτός λίγο, τότε συσπειρώνονται όλοι εναντίον του – ή, που και που – ζητάνε και την συνδρομή των φίλων τους. Φίλοι, οι οποίοι μόνο κατ’ όνομα είναι ισχυροί, καθώς θυμίζουν τους χοντρούς με τις φακίδες, των οποίων η ευφυία εξαντλείται στο πώς θα χώσουν τα δάχτυλα στο βάζο με το μέλι.

Δύο blogs, η ΣΙΒΥΛΛΑ και ο ΑΛΚΙΜΟΣ, γνωστά για την μαχητικότητα και την εντιμότητά τους, για τον αγώνα και την αγωνία τους, δέχθηκαν ύπουλη και άτιμη επίθεση. Όσο και αν ενοχλήθηκαν οι προαναφερόμενοι “πιτσιρικάδες” με τα γραφόμενά τους, είναι βέβαιο ότι αυτή η κακόβουλη ενέργεια δεν έγινε από αυτούς. Και αυτό, διότι είναι παντελώς ηλίθιοι. Ο μικρός κώστας ούτε ένα τάκλιν δεν μπορεί να κάνει χωρίς να σπάσει τα παϊδια του, ο δε little ζωρζ ανεβαίνει στο ποδήλατο και σωριάζεται, το δε ντοράκι αν δεν ήταν σύζυγος Μπακογιάννη και κόρη Μητσοτάκη, όλη της η επιδεξιότητα θα εξαντλείτο στο να τηγανίσει την σαρδέλα και από τις 2 μεριές χωρίς να την κάψει. Ιδιαίτερα ο κούλης, ήταν κάποτε να φωτογραφηθεί για την UNICEF αλλά τελικά δεν θέλησε η Μαρίκα. Αυτοί εκτός τού ότι είναι ηλίθιοι, είναι και δυνάμει επικίνδυνοι διότι δεν έχουν το γνώθι σαυτόν. Δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος της αβελτηρίας τους, ούτε την διατομή του ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ που κουβαλάνε στο σβέρκο τους.

Τι έκαναν λοιπόν αυτοί; Φώναξαν τους φίλους τους. Στην μεν περίπτωση της ΣΙΒΥΛΛΑΣ ήρθαν οι οβραίοι, στην δε περίπτωση του ΑΛΚΙΜΟΥ ήρθαν οι american people.

Η μεν ΣΙΒΥΛΛΑ επιδιδόμενη σε έναν ανηλεή αγώνα ώστε να γίνει γνωστό το Παλαιστινιακό ζήτημα, να καταστούν παγκοίνως γνωστά το οβραίικα εγκλήματα, να μαθευτεί ποιοι έλληνες πολιτικοί υποβάλλουν τα σέβη τους στις δεξιώσεις τού Χίλτον - και το πιο ανθρώπινο - να προσπαθεί αδιάκοπα να παρουσιάζει-συντονίζει-προσφέρει μεθόδους και διεξόδους στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην μαρτυρική Γάζα, δέχθηκε “επίσκεψη” οβραίικη.

Ο δε ΑΛΚΙΜΟΣ, επιδιδόμενος και αυτός, άλλοτε λεπτοφυώς και άλλοτε επιθετικώς, δηκτικά πάντοτε, στο να καταδεικνύει και να αναδεικνύει την σαπίλα του πολιτικού κατεστημένου είτε του γηγενούς, είτε του ξένου που ωθεί και υποβοηθά το γηγενές να γίνει ακόμα πιο σιχαμένο, δέχθηκε “επίσκεψη” από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Στην 1η περίπτωση ανέλαβαν την εργολαβία οι επιστήμονες του Τελ Αβίβ. Το ευαγές ίδρυμα της Μοσάντ. Οι μακελάρηδες με το νυστέρι και οι χασάπηδες με το βαμβάκι. Οι επαγγελματίες κλάψες. Οι κατ’ αποκλειστικότητα ευαίσθητοι. Οι διασημότεροι γοργοπόδαροι. Οι απόλυτοι δρομείς μεγάλων αποστάσεων. Οι κάτοχοι του ακατάρριπτου παγκοσμίου ρεκόρ στην διαδρομή Αίγυπτος - Παλαιστίνη. Επιπροσθέτως, είναι τόσο βρωμιάρηδες, που μέχρι και η θάλασσα “κόπηκε” στη μέση για να μην βραχούν. Οι επιστήμονες μοιχοί. Αυτοί που όταν θέλανε να επιβληθούν σε κάποιον, βάζανε την μάνα τους, την αδερφή τους και την κόρη τους να γίνουν πουτάνες για να αποσπάσουν τα μυστικά του αντιπάλου. Αυτοί ρε που δεν διστάζουν να σφάξουν τα παιδιά τους για να ανταμειφθούν με 5 στρέμματα και 10 γελάδια παραπάνω. Αυτοί που ήταν ολόκληροι μαντράχαλοι και κρύβονταν σαν τα ποντίκια στα υπόγεια, την στιγμή που όλοι οι γενναίοι ευρωπαϊκοί λαοί πολεμούσαν με νύχια και με δόντια στην κολασμένη Ευρώπη του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Αυτοί που πριν από 2 χρόνια στο Λίβανο, υπέστησαν ανταρσία στο στράτευμά τους, γιατί οι στρατιώτες παραπονέθηκαν επισήμως ότι τους έστειλαν στον πόλεμο χωρίς να είναι εξασφαλισμένη η έκβασή του. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Μιλάμε για την ΞΕΦΤΙΛΑ. Αυτοί οι ψωριάρηδες βάλανε χέρι στην ΣΙΒΥΛΛΑ και κατ’ επέκτασιν σε όλους εμάς που τυχαίνει να έχουμε μια “λίγο διαφορετική” θεώρηση των πραγμάτων.

Στην 2η περίπτωση επενέβησαν οι “νταβάδες” της υπόθεσης. Αυτοί που υπάρχουν στον κόσμο από το 1700 και μετά. Αυτοί που η επιστημοσύνη τους εξαντλείται στο να τραβάνε τα εξάσφαιρα στο φαρ ουέστ. Αυτοί που έχουν ως εθνικούς ήρωες τον τζων γουέιν και τον εγκληματία τον κάστερ. Αυτοί που μεθούσαν (όταν δεν σκότωναν) τους Ινδιάνους και αντάλλασσαν ένα μπουκάλι ουίσκυ με έκταση αμύθητης αξίας γης. Αυτοί οι “γενναίοι” που δεν έχουν κερδίσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ. Αυτοί που ζωγραφίζουν τις βόμβες πριν τις εκτοξεύσουν από χιλάδες μέτρα μακριά. Αυτοί που όταν γυρνάνε τα φέρετρα πίσω στην πατρίδα τους κλαίνε σαν τις δαρμένες πουτάνες. Αυτοί που κατεβάζουν τους νέγρους από τα λεωφορεία, αυτοί που μαζεύονται μέσα στις εκκλησίες και τραγουδάνε όλοι μαζί σαν τους μαλάκες, αυτοί που ψέλνουν μπροστά στις αντλίες των βενζινάδικων για να πέσει η τιμή των καυσίμων, αυτοί που έχουν γίνει σαν τα βόδια από τα σκατομπέργκερ που καταπίνουν, αυτοί που έχουν καταληστέψει την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και ζητάνε και πνευματικά δικαιώματα για τα κινηματογραφικά τους εκτρώματα. Αυτοί που εφυήραν το management και τώρα τα ψοφοδεή golden boys θα πάρουν τα @@ τους. Αυτοί που έχουν απομυζήσει το επιστημονικό δυναμικό όλου του κόσμου και μας πουλάνε τεχνογνωσία. Οι πένητες που θέλησαν να καθήσουν στον αυτοκρατορικό θρόνο αγνοώντας την απεραντότητα του πνεύματος του Αλεξάνδρου και του Μάρκου Αυρήλιου.

Όλοι αυτοί οι φουκαράδες φτωχομπινέδες μην αντέχοντας σε μιαν κατά μέτωπον επίθεση, επιδόθηκαν και επιδίδονται καθημερινά σε υπόγειες αθλιότητες. Αγνοούν την λογική των Ελλήνων. Την λογική και τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης. Την λογική των Ελλήνων του Μαραθώνα. Την λογική που λέει: “Πάμε να ξεμπερδεύουμε με τους Πέρσες γιατί έχουμε και δουλειές το βράδυ”.

Όλα αυτά τα κωθώνια εκτός των άλλων είναι και πασίγνωστα για τις πανάκριβες κινηματογραφικές παραγωγές τους. Όλοι αυτοί είναι βέβαιο ότι πολύ σύντομα θα δουν την ίδια κορυφαία υπερπαραγωγή που είδαν κάποτε και οι Πέρσες. Τους ωραίους Έλληνες να λούζονται και να χτενίζονται προτού ριχτούν στην μάχη. Όλοι αυτοί είναι βέβαιο πως θα πνιγούν στα δάκρυά τους όπως πάντα γίνεται σε αυτήν την ξεχασμένη γωνίτσα της Ευρώπης.

Και αφού τελειώσουμε με τις διεθνείς παραγωγές, θα περάσουμε στον διάσημο cult ελληνικό κινηματογράφο. Κύριε Σφακιανάκη, όσο και να θέλετε να το αποτρέψετε, είναι σίγουρο ότι στην Ελλάδα θα γυριστεί η πλέον διάσημη και ειδεχθής υπόθεση παιδεραστίας. Δεν χρειάζεται να σας πω ποια παιδάκια θα κακοποιηθούν. Ναι… ναι. Ω ναι!

Ο κωστάκης, ο γιωργάκης, η θοδωρούλα, ο κούλης, ο αλεξάκος…
από ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails