Καλώς ήρθατε

Τα αληθινά ποσοστά των κομμάτων και όχι τα εκλογικά-μαυρογιαλούρικα

freefotos.gr

Επέστρεψα …μαυρισμένος και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ που έζησα λίγες μέρες μακριά από το κλίμα των εκλογών! Ήταν η πρώτη φορά που απείχα από τις κάλτσες εεε κάλπες, μια πράξη όχι …ξεκούρασης και διακοπών, αλλά ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ προς το σύνολο του πολιτικού συστήματος!

Και βλέποντας... σήμερα αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα διαπιστώνω πως το κόμμα που «ψήφισα» κέρδισε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά από τα υπόλοιπα κόμματα!

Θέλετε δεν θέλετε κύριοι πολιτικοί αυτό ήταν το ΜΟΝΟ κερδισμένο κόμμα σε αυτές τις Ευρωεκλογές!! Όσο πιο νωρίς αντιληφθείτε το πραγματικό μήνυμα τις κάλπης, τόσο το καλύτερο για εσάς!

Και αν πιστεύετε ότι ο κόσμος απείχε λόγω 3ημέρου και ζεστού καιρού, τότε ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ μας!!

Κρατήστε την ίδια στάση απέναντι στον πολίτη, συνεχίστε την ίδια πολιτική! Και κάντε τις επόμενες εκλογές σε μία Κυριακή που ούτε ο καιρός ούτε κάποια κοντινή αργία θα βοηθήσει στην αποχή. Να δούμε και τότε πόσα απίδια πιάνει ο εκλογικός σας σάκος!!
από Red Duckling

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έπρεπε να μείνεις για μπάνια.Που τα βρήκες ρε φίλε αυτά;ΠΛηροφοριακά και το 47% μούφα είναι αφού στους εκλογικούς καταλόγους υπολογίζεται περίπου 15% είναι διπλογραμμενοι,χώρια οτι υπαρχουν γεννηθείς το 1910!!!!!

info press είπε...

Οι ψηφοφόροι υπολογίζονται περίπου 7 με 7,5 εκατομμύρια και έχει δίκιο ο ανώνυμος φίλος.

Ξέρεις apneagr, στους εκλογικούς καταλόγους βρήκαμε φίλους και συγγενείς που ζουν στην Αμερική και Καναδά και λείπουν από την Ελλάδα 70 χρόνια και βέβαια δεν έχουν ψηφίσει ποτέ.

Καλό βράδυ να έχεις apneagr.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Η παράμετρος που αναφέρουν οι προηγούμενοι σχολιαστές είναι βάσιμη.
Σαν πολλά δε μας τα είπαν για την αποχή? Αν θέλετε περάστε να διαβάσετε την άποψή μου για την αποχή και το "μήνυμα" που έστηλαν...

Related Posts with Thumbnails