Καλώς ήρθατε

Μια άλλη άποψη για την αποχή

freefotos.gr

Βλέπω, ακούω, διαβάζω στα Μ.Μ.Ε της χώρας μας (συμπεριλαμβανομένων των blogs), για το ποσοστό της αποχής (47%) στις Ευρωεκλογές. Συνέχεια γίνεται κουβέντα για το "μήνυμα" το οποίο έστειλαν αυτοί που δεν ψηφίσαν. Μας βομβαρδίζουν συνέχεια πως αυτοί που δεν ψήφισαν εξέφρασαν μια "άποψη" με τη "μη ψήφο" τους.

Εξέφρασαν...λέει...την αγανάκτησή τους προς το κυβερνών κόμμα κατά κύριο λόγω και το δικομματισμό κατά δεύτερο. Συνέχεια ακούς τις ατάκες, να πάνε όλοι στον αγύριστο, όλοι τα ίδια σκατά είναι, τους βαρεθήκαμε συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους.

Ρωτάω τώρα εγώ ο αφελής, ο βλάκας, ο αντιδραστικός πως γίνεται να έχεις βαρεθεί τους ίδιους και τους ίδιους (εννοώντας τους μπλε και τους πράσινους), να θέλεις να τους στείλεις ένα "μήνυμα" όπως λες...και με την πράξη σου (αποχή) να βγαίνουν πάλι οι ίδιοι (από τα ίδια κόμματα) στην Ευρωβουλή;;;
Εκεί που έβγαζαν 11 ευρωβουλευτές ο ένας και 8 ο άλλος...με την αποχή σου ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ;
Να βγάλει 8 ο ένας και 8 ο άλλος!!!
Μπράβο αυτό κατάφερες!!!
Τέτοια αλλαγή προκάλεσες ρε συ, εσύ που δεν ψήφισες! Τεράστια αλλαγή!
Αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελες να στείλεις;
Αυτή είναι η "άποψη" που ήθελες να εκφράσεις με την αποχή σου;

Απευθύνομαι σε όλους εσάς που δεν ψηφίσατε και σας λέω...
Εάν όντως θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα,
εάν θέλατε να εκφράσετε μία διαφορετική "άποψη",
μπορούσατε να το κάνετε αλλά δεν το κάνατε!!!
Μπορούσατε να ψηφίσετε όλα τα "μικρά" κόμματα. Μπορούσατε να δώσετε από 7-10% σε καμιά δεκαριά κόμματα έτσι ώστε πολλοί να έβγαζαν από 2-3 ευρωβουλευτές.
Έτσι ΝΑΙ θα είχατε στείλει το μήνυμα, θα είχατε εκφράσει την άποψή σας.
Μπορούσατε να στείλετε στην Ευρωβουλή 20 καινούργια, άφθαρτα και πιθανώς ανιδιοτελή άτομα και εσείς με την αποχή σας στείλατε εκεί τους ίδιους.

Αλλά εσείς προτιμήσατε την εύκολη λύση (όπως πάντα), προτιμήσατε να κάνετε αυτό που επιμελώς σας τάιζαν τα ΜΜΕ (όπως πάντα), δηλαδή να απέχετε.
Και έρχονται τώρα πάλι τα ΜΜΕ (όλα) να λένε ότι η αποχή είναι το πρώτο κόμμα, ότι καλά κάνατε που απήχατε, ότι έτσι εκφράσατε την άποψή σας.
Και εσείς όλο χαρά και έπαρση νομίζετε ότι κάνατε το σωστό.
Ξυπνάτε ρε, στην ουσία παίξατε το παιχνίδι τους και χάσατε. Τώρα τα ΜΜΕ και οι πολιτικάντηδες της χώρας σας χαϊδεύουν τα αυτιά.
Στην ουσία είστε πρόβατα, σας κάνουν ότι θέλουν, σας ταΐζουν "προβατίνη" και ύστερα μιλάνε με παχιά και όμορφα λόγια για εσάς και το πόσο σωστά πράξατε, σας λένε μπράβο που απήχατε και εσείς χαίρεστε. Ακριβώς δηλαδή η σχέση βοσκού-προβάτου.

Που θέλω να καταλήξω...?
Στο ότι εσείς (η πλειονότητα του 47% της αποχής) είστε χειραγωγούμενα προβατάκια, σας κάνουν ότι θέλουν, σας καθοδηγούν και υποσυνείδητα εσείς κάνετε αυτό που θέλουν οι άλλοι να κάνετε.
Δυστυχώς εσείς είστε που κρίνετε κάθε φορά ποιος θα μας κυβερνήσει.
Είστε ωχαδερφιστές, ζαμανφουτίστες, ενίοτε και τεμπέληδες (στο μυαλό) που επειδή προτιμήσατε την κραιπάλη της παραλίας και βαριόσασταν να μπείτε στον κόπο να σκεφτείτε/ενημερωθείτε/μελετήσετε ποιον να ψηφίσετε, εντάσετε τώρα τον εαυτό σας σε ένα σύνολο 47% για να κρυφτείτε (στην ουσία να κρύψετε τη βλακεία που σας κυριεύει).

Δεν στείλατε κανένα μήνυμα ΡΕ, σε κανέναν
Δεν εκφράσατε καμιά άποψη
Απλώς υπακούσατε σε αυτούς που σας καθοδηγούν (ΜΜΕ και πολιτικάντηδες, σας κοροϊδεύουν κι από πάνω λέγοντάς σας και μπράβο να χαρείτε)...
Όπως ακριβώς τα γίδια/πρόβατα στον τσοπάνη.
Πόση "προβατίνη" έχετε να φάτε ακόμα, καημένοι..
από Ε(BLOG)ΗΜΕΝΟΣ

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Κατ'αρχήν με εκφράζει απόλυτα η ανωτέρω ανάρτησή Σας,και Σας συγχαίρω!!!
Με τη σειρά μου ταπεινά να κάνω μερικά σχόλια
σχετικά με την αποχή κ.λ.π.:1o Ο περίφημος
δικομματισμός πήρε πάλι το 70% των ψήφων???
2ο Το ή αποχή πρώτο κόμμα ΔΕΝ μοιάζει λίγο
με το ΚΑΝΕΝΑΣ στις δημοσκοπήσεις??? και
3ο Οι έδρες μας στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν περισσότερες στις προηγούμενες εκλογές?
Τώρα λόγω διεύρυνσης της ΕΕ μειώθηκαν σε 22
έδρες.Που κατά τη γνώμη μου οι 11 έδρες της
ΝΔ δεν έγιναν 8 (δηλ.μείον 3)!!!
Συμπέρασμα λοιπόν ΖΗΤΩ η ΑΠΟΧΗ που τα κατάφερε ΥΠΕΡ του Δικοματισμού και σε ότι αυτό συνεπάγεται!!!Ευχαριστώ θερμά-Απόμαχος

Related Posts with Thumbnails