Καλώς ήρθατε

Το ιστορικό της επίθεσης της ΔΑΠ στο DentNEWS

freefotos.gr

Το μεσημέρι της Κυριακής ανέβηκε στο DentNEWS, η αφίσα που βλέπετε στο πλάι. Η αφίσα αποτελεί δημιουργία του DentNEWS παραφράζοντας τις λέξεις που είχε η ΔΑΠ στην επίσημη αφίσα της με τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν.

Λίγο πριν τις 21.00, η επίθεση ξεκίνησε από την…είσοδο στο account του DentNEWS στην Wordpress.com - όπου και έγινε και η διαγραφή των δύο άλλων blogs που διατηρούνταν στον λογαριασμό αυτό.

- το xymalive.wordpress.com (που αποτελεί παρελθόν, χάρη στη δράση των μπλε κομπιουτεράδων

- το greekriots.wordpress.com (που αποτελούσε το blog κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων του Δεκέμβρη 2008 για την δολοφονία του Αλεξ. Γρηγορόπουλου)

Εκτός όμως από αυτό, εισέβαλαν και στον λογαριασμό του Gmail μου ο οποίος και χρησιμοποιήθηκε για τις επιβεβαιώσεις των διαγραφών των ανωτέρω blogs, Eυτυχώς εγκαίρως κατάφερα να επαναφέρω κωδικούς, με την απόλυτη συνεργασία της φόρμας επικοινωνίας για τέτοιες περιπτώσεις της Google, που επανέφερε τον λογαριασμό σώο και αβλαβή. Εκεί φαίνονται και οι αποστολές διαγραφής των δύο blogs.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Διέγραψαν και από το DentNEWS.net - τα άρθρα που είχαν γραφτεί από τις 2 Μαΐου και έπειτα - μαζί και αυτό για την προεκλογική αφίσα. Λίγο μετά τις 23.00 η Cretaforce, επανέφερε το back-up των άρθρων - το πρωί.

Το ότι η αφίσα προκαλεί, είναι αλήθεια. Αλλά πολύ περισσότερο προκαλούν οι ίδιοι οι ΔΑΠίτες με τις πράξεις τους. Πραγματικά τρελαίνομαι όταν ενοχλούν τον κόσμο όχι να γίνεται κάτι αλλά το να γράφεται, ή να αποτυπώνεται σε αφίσα. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοήθησαν στην επαναφορά του DentNEWS. Διαδώστε το που λέει και φίλτατος ΠΡΕΖΑ TV, τον οποίο και ευχαριστώ για τη διάδοση του μηνύματος. Τι να πει κανείς ;;; Από τη ΔΑΠ όλα να τα περιμένεις - ειδικά 3 μέρες πριν τις Φοιτητικές Εκλογές ! Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά παιδιά!

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails