Καλώς ήρθατε

Ξέφραγκο αμπέλι η χώρα μας. Ποιούς φυλαέι η αστυνομία ;

freefotos.gr

Δύο ειδήσεις συγκράτησα από το σημερινό δελτίο εγκληματικότητας. Δύο ειδήσεις που δείχνουν την ανασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και την ανυπαρξία των αστυνομικών δυνάμεων καθώς και την αδυναμία του ελληνικού κράτους να διαφυλάξει βασικά ατομικά δικαιώματα των πολιτών του.

Το πρώτο περιέγραψε μια... κυρία η οποία έπεσε θύμα επίθεσης από τσαντάκηδες με μηχανή μικρού κυβισμού. Το περιστατικό συνέβη στο Γκάζι, σε δρόμο του οποίου βάδιζε η υποψιασμένη κυρία, κρατώντας με προσοχή την τσάντα της, δυνατά. Μάλιστα ακριβώς λόγω των συχνών περιστατικών η φοβισμένη κυρία κρατούσε την τσάντα σφιχτά κι από την αντίθετη πλευρά από αυτήν του δρόμου.

Παρόλα αυτά οι μηχανόβιοι εγκληματίες την πλησίασαν και τις επιτέθηκαν, χτυπώντας την με μπετόβεργα !!! η οποία στην απόληξή της είχε γάντζο !! για να αρπάζει ευκολότερα τις τσάντες των θυμάτων. κατά την διάρκεια της επίθεσης το θύμα έπεσε κάτω και σύρθηκε ουρλιάζοντας από τους πόνους αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα, αντιστεκόμενο. Για καλή της τύχη διεσώθη, αν και χτυπημένη σοβαρά στο σώμα και στο πρόσωπο, από μια ομάδα νέων που παρευρίσκονταν σε παρακείμενη καφετέρια.

Συγκλονιστική ήταν η δήλωσή της. "Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο δικαίωμα το ελληνικό κράτος μου στερεί το δικαίωμά μου στην ελεύθερη κυκλοφορία σε καιρό ειρήνης."
Και πραγματικά έτσι είναι από την στιγμή που είναι πλέον καταφανές ότι δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε σε συγκεκριμένα σημεία, ειδικά του κέντρου της Αθήνας, αλλά με τάσεις αποκέντρωσης της εγκληματικότητας των δρόμων και προς τα προάστια......

Στο δεύτερο περιστατικό στα Κάτω Πατήσια, αλλοδαπός κάτοικος πολυκατοικίας έπεσε θύμα επίθεσης αλλά κατάφερε αιμόφυρτος να φτάσει στην πολυκατοικία που διέμενε, ανέβηκε τα λιγοστά σκαλιά της εισόδου, χτύπησε το κουδούνι του πρώτου διαμερίσματος και σωριάστηκε στο πάτωμα βογκώντας από τους πόνους. Στο διαμέρισμα βρισκόταν εκείνη την ώρα (αργά το βράδυ) νεαρή κοπέλα για την οποία άρχισε ένας νυχτερινός εφιάλτης. Παρόλο που άκουσε το κουδούνι του διαμερίσματός της, κοιτώντας από το "ματάκι" της πόρτας δεν αντίκρισε τίποτα παρά απόλυτο σκοτάδι. Φυσικά ακούγοντας και τα βογγητά, υποψιασμένη, θεώρησε πιθανό να ήταν ένα κόλπο, ώστε να ανοίξει την πόρτα και να δεχθεί επίθεση. Έτσι έκανε αυτό που θα έπραττε κάθε νοήμων πολίτης, κάλεσε την αστυνομία λέγοντας πως έξω από το διαμέρισμά της υπάρχει κάποιος που θέλει να την ληστέψει.

Αφού πέρασε αρκετή ώρα και το περιπολικό δεν φαινόταν πουθενά, στην προσπάθειά της να δει από το ματάκι της πόρτας τελικώς διέκρινε την σιλουέτα του συγκάτοικου της στην πολυκατοικία. Ανοίγοντας τον αντίκρισε αιμόφυρτο να ζητά βοήθεια. Κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο ήρθε μέσα σε λίγα λεπτά και πήρε τον δύστυχο άνθρωπο.
Φυσικά το περιπολικό ακόμα το περιμένει...
Εύλογη ήταν η απορία της "πως μαζεύτηκαν τόσα περιπολικά πριν λίγες μέρες για την επιχείρηση "σκούπα" της αστυνομίας στα Κάτω Πατήσια; Και χθες το βράδυ δεν υπήρχε ούτε ένα διαθέσιμο !!!!!".

Αυτά λοιπόν και χιλιάδες άλλα παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα την στιγμή που οι ελλιπής αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναλάβει να φυλάνε μεγαλοκαρχαρίες, επιχειρηματίες, πολιτικούς, μεγαλοδημοσιογράφους και γενικά τους πάντες εκτός του απλού φορολογούμενου Έλληνα πολίτη τον οποίο έχουν κυριολεκτικά αφήσει στην μοίρα του.

Ρε παιδιά μπας και θέλουν να μας διώξουν όλους από την χώρα; Να μας στείλουν μετανάστες κάπου αλλού. Δηλαδή να πετύχουν αυτό που ήθελε ο Ιμπραήμ το 1826 όταν επιτέθηκε στην Πελοπόννησο με σκοπό το ξερίζωμα ή το σφάξιμο των Ελλήνων και την εγκατάσταση Φελάχων από την Αφρική;
Για να δούμε όμως τελικά ποιος θα φύγει...
από koukfamily

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

bleforada είπε...

αφου φυλανε τον λιαγκα κ τον 30φυλλοπουλο αισθανομαι ησυχη κ ασφαλης πια

Unknown είπε...

οχι και τον λιαγκα..........ημαρτον

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΑΠΛΩΣ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜ..........Σ

Related Posts with Thumbnails