Καλώς ήρθατε

Αυτό είναι Ευρωψηφοδέλτιο όχι εκείνο με την Μαριέττα

freefotos.gr

Η
παιχνιδιάρα 18χρονη Νοέμι Λετίτσια που αποφάσισε να γίνει βουλευτής είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα καθώς η συλλογή του 72χρονου καβαριέρε είναι κάτι περισσότερο από πλούσια!

Το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος του Μπερλουσκόνι μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί και λίστα υποψηφίων για μια αισθησιακή φωτογράφηση μιας και μπορεί να μη διαθέτουν πτυχία αλλά σίγουρα διαθέτουν πολλές πόζες και μπρίο για να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Οι καλλονές που... έχει επιλέξει ο καβαλιέρε ανήκουν στις περιβόητες «πεταλουδίτσες», όπως αποκαλούσε ο Μπερλουσκόνι τις παρουσιάστριες, ηθοποιούς και χορεύτριες τις οποίες είχε αναλάβει να «τακτοποιήσει» στην κρατική τηλεόραση. Στη λίστα και η Αντζελα Σότσιο η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ιταλικό Big Brother. Πριν από 2 χρόνια κουτσομπολίστικο περιοδικό είχε τίτλο «Το χαρέμι του Μπερλουσκόνι» και φωτογραφίες που έδειχναν την ίδια και άλλες γυναίκες να περνούν το Σαββατοκύριακό τους σε πολυτελή βίλα του Ιταλού πρωθυπουργού στη Σαρδηνία και να κάθονται στα γόνατά του. Αυτή όμως είναι και η λιγότερο προκλητική από τις φωτογραφίες της Αντζελα που κυκλοφορούν εν αφθονία στο Διαδίκτυο.
Ημερησία

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails