Καλώς ήρθατε

Η παραβατικότητα στο ζενίθ στο νομό Ηράκλειο!!!!

«Ρεκόρ για τα πανελλαδικά δεδομένα οι προσαγωγές στο Ηράκλειο»!!!
«Αυτό που συμβαίνει στο Ηράκλειο είναι πρωτοφανές και δεν συμβαίνει ούτε στην πρωτεύουσα»!!!

«Σε μια από τις τελευταίες εξορμήσεις της αστυνομίας συνελήφθησαν 80 άτομα στο Ηράκλειο, την ώρα που όλη η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής είχε μόλις 56 άτομα.
«Στη ΓΑΔΑ δεν συλλαμβάνονται τόσα άτομα όταν πραγματοποιείται επιχείρηση "σκούπα" στην Αττική, όσα εδώ στο Ηράκλειο»!!
Ας καθίσουν λοιπόν τα «λαγωνικά» και οι ειδήμονες των κυβερνόντων και ας ψάξουν τους λόγους αύξησης της παραβατικότητας!

Τους λόγους και... τις αιτίες που οδηγούν τις κοινωνίες σε «ακραίες» συμπεριφορές, ας τις αναλύσουν – επεξεργαστούν και με την ανάλογη πολιτική, ξεκινώντας από την βάση και επενδύοντας μακροπρόθεσμα, με προγραμματισμό για την αντιμετώπιση των σχετικών προβλημάτων!!!

Τα κατασταλτικά μέτρα ξέρουμε όλοι ότι δεν μας δίνουν τις επιθυμητές λύσεις και αποτελέσματα!
Τα κοινωνικά κράτη πρόνοιας δεν κτίζουν φυλακές αλλά σχολεία!!
Και όταν λέμε σχολεία βέβαια δεν εννοούμε τα κτίρια αλλά την παιδεία με την ευρεία σημασία της έννοιας!
από manosbee

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Shadow είπε...

Και μ' αρεσει που ακουσα προσφατα οτι οι Κρητικοι ζητουν την ανεξαρτησια της Κρητης το 2012-13... ελεος απλα! Εδω δεν μπορουν να λυσουν τα προβληματα που εχουν, και θελουν να γινουν ανεξαρτητη. Και η λυση δεν ειναι ουτε να αρχισουν να συλλαμβανουν κοσμο ουτε να προωθηθει μια καποια παιδεια. Πρωτα πρεπει να βρουν και να "κοψουν" τις ριζες-ατομα που εχουν γερες θεσεις και κατω απο αυτες κρυβονται οσοι κανουν τις "κακες" δουλειες, και μετα να αρχισουν να κλεινουν μεσα τους υπολοιπους. Το θεμα παιδεια, δεν εχει αποτελεσμα στη χωρα μας... οταν ενα σωρο ατομα ηλικιας απο 15(και πιο κατω) μεχρι 25 εχουν στο μυαλο τους το πως θα περασουν καλα με πιο πολλες, πως θα κανουν μουρη, πως θα αποκτησουν το ενα και το αλλο, λογικο ειναι να εχουμε κρουσματα παραβατικοτητας με καθε μορφη αυτης. Χρειαζονται πιο αυστηρα και "εξυπνα" μετρα...

Related Posts with Thumbnails